Geceleri burda olllYaaa kuzum benimm
Nerden görüyon yaaa ss at barik
Ahahahha aynen ha biz onu sövüyoruz onun haberi yok
Bu ziyaretciler dısardan mı bakanlarmıs4 üye 16 ziyaretçi 20 kişi şuan bizi gözetliyor
Hello kimsiniz ulenn nnnn
ayyyy kelebeek nasıl yaao benim işte
hele sinirli stresliyken öyle bir yapasım geliyorki
kafa dağıtmak içinde mutfağa girerim bişeyler yaparak sakinleşiyorum
Tünaydın fatmammmm mucizemmm balımmmmm
Valla bende anlamadan adres değişikliği olmuş kurabiyemAdres değişikliği mi yaptınız bulamıyorum sizi
He kız bende o sayıdan esinlenerek söylüyorum
Günüü fındukkkssummm
Evet dışardan bakanlarBu ziyaretciler dısardan mı bakanlarmıs
Hahhahhaha bu ne yaAhahahha aynen ha biz onu sövüyoruz onun haberi yok
Gel kız burayabir mucizee
Ayy bu "vurucam kırbacı, vurucam kırbacı" diyen çocuğa nasıl benziyor
Dışardan bakıp napıyolar hic anlamadımEvet dışardan bakanlar
Pro olanlarda görünmüyor ya bazısı onlardır bazen bizde orda olabiliyoruz ama söyle oluyor o zaman kayıtlı üye atıyorum 5 diyor ziyaretçi 1 diyor ziyaretçi site dışındalar üye değiller mesela şuan var ve ben kendimi kötü hissediyorum biri beni fena rontgenliyor sapık bile olabilirDışardan bakıp napıyolar hic anlamadım
Bn görmüyorum geleni gideniPro olanlarda görünmüyor ya bazısı onlardır bazen bizde orda olabiliyoruz ama söyle oluyor o zaman kayıtlı üye atıyorum 5 diyor ziyaretçi 1 diyor ziyaretçi site dışındalar üye değiller mesela şuan var ve ben kendimi kötü hissediyorum biri beni fena rontgenliyor sapık bile olabilir
Ay cidden öyle yaa tüyler ürpertici yazdıklarımızı okuyorlar kayıt altına alıyolar belki dePro olanlarda görünmüyor ya bazısı onlardır bazen bizde orda olabiliyoruz ama söyle oluyor o zaman kayıtlı üye atıyorum 5 diyor ziyaretçi 1 diyor ziyaretçi site dışındalar üye değiller mesela şuan var ve ben kendimi kötü hissediyorum biri beni fena rontgenliyor sapık bile olabilir
Ay merak edip baktım manyaklar ortalığı karıştırmaya gelmişler belli belki de birilerinin ikinci hesaplarıdırBebek isim önerileri (herkeste olmayanlardan )
Erkek kız fark etmez ama Zeynep , Lina , Mira , Alya yazmayın gözünüzü sevim çocuklar okula başladıklarında farklı ismi olan çocuk olmayacak. Erkek : Noyan Kız: Karlawww.kadinlarkulubu.com
Şurayı Bi okuyun 3 de burda ve ne ara.bunlar askosko oldular dün gece 3 de üye oldu 3 de buraya geldi burayi karistirmaya kalktılar
Jou bak kız seninkilere
Gördün mü dünkü mesajları o zamandan beri supheliydik 3 de bir anda girdiler belkide alttan takip edenlerdirAy merak edip baktım manyaklar ortalığı karıştırmaya gelmişler belli belki de birilerinin ikinci hesaplarıdır
Aayy dünde mi olay olduuGördün mü dünkü mesajları o zamandan beri supheliydik 3 de bir anda girdiler belkide alttan takip edenlerdir
Birinin 4.mu besincimi evliliği vardı 4 çocuklu biriydi direk böyle daldı konu yaAayy dünde mi olay olduu
Misafirim vardı giremedim kac saat
Profilleri de kapanmıs neler yazmıslar okuyamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?