Heee geyikte neyi marak ediyorlarsa
Geceleri burda olll
Uyuyom ben iş var ki yarın
Küstün sandım
Ehehehehe
Kendinden haberi yok kokom

bir mucizee biz kimi dövüyoruz acaba hu hu
İçim geçmiş yok yol baya uyumuşum rüyamda Bi kadın geliyo 46 veya 49 yaşlarında karnı burnunda Bi oğlan çocuğuyla görüşüyor oğlanlar bunlar yakınlaşıp fıs fıs konuşuyor
Sonra kadın dışarda bekliyor yanımda bir iki kişi daha var kadın sızlanıyor işte biz evlencez falan diye oha diyorum o çocuk varsa 18 yaşında sende gözüküyon kırk küsür yaşında

Kadın diyor 18 değildir o kadar değildir diye ağlıyor hamileyim ben diyor ben de diyom korunsaydn tövbe estağfurullah Allah korumamş seni ben mi koruycam

Öncesinde de Catlak-kurabiye ile sesli konuşma atıyoduk birbirimize bu ne biçim rüyaaaaa
Ahahahha aynen ha biz onu sövüyoruz onun haberi yok

Gel kız buraya bir mucizee

Ayy bu "vurucam kırbacı, vurucam kırbacı" diyen çocuğa nasıl benziyor
Bu benim tırşığımı çıkarır amma
Tünaydın fatmammmm mucizemmm balımmmmm
Hayırlı akşamlar Lenam
Dışardan bakıp napıyolar hic anlamadım
Ben de bakıyordum ama gebelik topiklerine buraya perde çekelim bizim topiğe bir adet perde rica ediyorus

Allah hayırla getirsin diyelim hayır olsun mucimm

Totin mi açıkta kaldı yavrum
Hayır olsun inşallah

Uzaktan uzağa onları mı okuyordun ben kesfedip üye olduydum direk gebelik topikleri icin
Bunlar fena fena
Bende emojilerin yerini sormuştum bulana kadar baya bi çabaladım ama akşam sordular söyledim iki dk da hemen nasıl bulmuşlar
Ayy evet bir de emojilerle gifler gifleri daha yeni cozuyorum
İki dakikada kk nın kurdu olmuslar helal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…