- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Hoşgeldin kuzum perim
Şuan ince isler pesindeyiz
Kız soran olmuş gibi evliliklerinden bahsediyorlar ikisi de aynı isteUzanmaca yamulmacasen napıyorsun
Ayy bunlar da var bir işyani birinin gittiği her yere diğerinin de gitmesi falan hahaja
Ay çok merak ettim biti muneye yazsınKız soran olmuş gibi evliliklerinden bahsediyorlar ikisi de aynı iste
Bu benim tırşığımı çıkarır amma
Hahahahaha dünden beri bi dedektif olmadık o kaldıKesinlikle
Yaa ben bunları ürkütmeden takipteydim demek kuş olup uçmuşlar paremmBebek isim önerileri (herkeste olmayanlardan )
Erkek kız fark etmez ama Zeynep , Lina , Mira , Alya yazmayın gözünüzü sevim çocuklar okula başladıklarında farklı ismi olan çocuk olmayacak. Erkek : Noyan Kız: Karlawww.kadinlarkulubu.com
Şurayı Bi okuyun 3 de burda ve ne ara.bunlar askosko oldular dün gece 3 de üye oldu 3 de buraya geldi burayi karistirmaya kalktılar
@Jou bak kız seninkilere
Yenii uyandım çiçeğimmmmNapıyorsunuz gııı
Perişimmm günaydınnnNapıyonuz mariler
Uçtular askokolarYaa ben bunları ürkütmeden takipteydim demek kuş olup uçmuşlar paremm
Yenii uyandım çiçeğimmmm
Perişimmm günaydınnn
Kız sen muhacır mısınNapıyonuz mariler
Yaf bide demeyim diyorum da duramıcamHahahahaha dünden beri bi dedektif olmadık o kaldı
Neymiş onlar parişimHoşgeldin kuzum perim
Şuan ince isler pesindeyiz
Ya ben bunaşr yüzünden "HAYATIM" kelimesinden tiksincem iki lafı bir hayatım diyor yaaYaf bide demeyim diyorum da duramıcam
Biri dermatolog muş ya
Maşallah ne kadar da boş vakti var
Hey yavrum hey
Knack da avukattı
Bende yamuldum bugün çok fena kuran okucam şindi iftara kadarUzanmaca yamulmacasen napıyorsun
Ayy bunlar da var bir işyani birinin gittiği her yere diğerinin de gitmesi falan hahaja
Evett onuda düşündüm kuzummYaf bide demeyim diyorum da duramıcam
Biri dermatolog muş ya
Maşallah ne kadar da boş vakti var
Hey yavrum hey
Knack da avukattı
Oyy tinim günaydın sana bize akşam olduuYaa ben bunları ürkütmeden takipteydim demek kuş olup uçmuşlar paremm
Yenii uyandım çiçeğimmmm
Perişimmm günaydınnn
Biraz ucundan coco babatarafı bulgaristwn göcmeniKız sen muhacır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?