Bebişimmm nasılsın aşkoomm
Bebeggiimm misafirliklere gittim aancaa gelebildim

İyiyim sen nasılsıınn
Sgahahaj burayı kesfetmek daha da stresli her kötü senaryo burda herseyi okuyup daha da cıldırıyor insan olabildiğince uzak duruyorum ben artık gebelik gruplarından arada gözüm kayıyor

Heee ondan geç geldin bend ediyorum nerde bu kız

Severimmm beybiisiiii kızzz
Napem kuzu gece gece acıktım tambuğday lavaş vardı kaşarlı tost ettim onla
Sen nasılsınn
Seversen sen beybissiii olll hep
Tam bugday lavas mı var anam ne kadar saglıklı besleniyorsunuz helal olsun kuzum
İyiyim elhamdülillah

Reactions: Jou
Seversen sen beybissiii olll hep
Tam bugday lavas mı var anam ne kadar saglıklı besleniyorsunuz helal olsun kuzum
İyiyim elhamdülillah
Oooo hemde neler nelerr şekersiz pirinç bile var hahahaha buyüzden hala 5 kilodayım kızzz anladımkii şekerli şeylerle kilo alıyoruzz
Canımm nurummm

Oooo hemde neler nelerr şekersiz pirinç bile var hahahaha buyüzden hala 5 kilodayım kızzz anladımkii şekerli şeylerle kilo alıyoruzz
Canımm nurummm
Sekersiz pirinc nasıl oluyormuuss
Masallah kuzum cok iyi etmişsin saglıklı beslenmek bebege de daha fazla yararlı

Sekersiz pirinc nasıl oluyormuuss
Masallah kuzum cok iyi etmişsin saglıklı beslenmek bebege de daha fazla yararlı
Öyle marka var kuzu migrosta mlife bio markasında
Ama inanki cok iyi ve seni şişirmiyorr biz artık hep ondan alıyoruzz
Tabi kuzumm aslında yiyorum ama açma ve tatlı yemiyorum tatlı ettim revani bi çatal yedim sadece enazından yemis kadar oluyorum

Terme pirinci olmazsa olmaz biz Samsun Termelilere
O neymiş öyle sekersiz pirinc tadı da yoktur onun kiloların nerden geldigi ortaya cıkıyor
Bir catal nefsini körlüyorsa ne güzel masallah sana
Bir dilim yemezsem icim kıprasır

Hahahaha kız gerçek güzel oluyorr istersende biraz cok minnak şeker atıpta yiyebilirsin
Öyle ya napalımm iyikide varmış öyle pirinç ben çok severim pilavı ve çok yeriimm eşim sağolsun buldu yoksa normal pirinç bile yenmemek gerekirmiş oda daha çok şekeri yükseltirmiş yanii

Kuzu ben ıslatmadan yapmam mesela sıcak suda yıkarım 2-3 kez sonra 1 saat tuzlu suya bırakırım pirinci nisastasını atıyor böyle görüyorsun o beyazlıgı
Patates de öyle vakit varda dograyıp suya bırakırım

Aynenn bende öyle ederim kuzum bunada aynı şekilde yoksa lezzetli olmazz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…