Oyyy olacak Allahın izniyle sonra senin yumini sevecez34tl cik kan bedelim oluyo her hafta 2 defa
Ben direkt estetik için gittim yamuk kırık çatlak ne ararsan varmış jajsjsjssjsjsj dedimki harika hepsini halletBeeenn
Bende saglık sorunu vardı nefes alamıyordum girmişken ikiisi olsun hocam dedi
Bakıyorum vallahaa kızzz
yaaa inşalllahh yaaOyyy olacak Allahın izniyle sonra senin yumini sevecez
manyakBen direkt estetik için gittim yamuk kırık çatlak ne ararsan varmış jajsjsjssjsjsj dedimki harika hepsini hallet
Karadenizliymiş has Giresun daaEvettt karadenizli sayılırr doğru bide giresundanda gelme karışık bunların
Yeterrr beeeeğğğğ
Oohhohhh masallahhh yok yokmuş hsgahhajsjajsBen direkt estetik için gittim yamuk kırık çatlak ne ararsan varmış jajsjsjssjsjsj dedimki harika hepsini hallet
Evetttt hahahaha resimde gözleri babasına benzeyy alnı yanakları dudağı benKaradenizliymiş has Giresun daa
Oohhohhh masallahhh yok yokmuş hsgahhajsjajs
Aaayy cook iyiiiEvetttt hahahaha resimde gözleri babasına benzeyy alnı yanakları dudağı ben
Ahahahahaah tam olarak öyleeeOohhohhh masallahhh yok yokmuş hsgahhajs
Rabbim sanada nasip etsin kuzummAaayy cook iyiii
Kendiliğinden mi olustu cokuklukAhahahahaah tam olarak öyleeeçöküklük bak onu unutmuşumm
Ama dışardan belli olan çöküklük ve yamukluktu diğerleri içerdenmiş
Amiinn kuzum Rabbim isteyen herkese hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip eylesinRabbim sanada nasip etsin kuzumm
Daha yenisin ben 4buçuk senelik evliyim 2 buçuk senede anca oldu senin olcak yeter kafanı rahat tut
Travma falan dedi doktor ben narkozluyken aneme sormuş kaza yaptı mı düştü mü falan ben de narkoz etkisinde babam çok döverdi ondan demişimKendiliğinden mi olustu cokuklukyoksa kaza falan mı
Benim de kıkırdagım eğriliğiyordu dısardan belli oluyordu daha da Karadeniz li yapıyordu
Ne gibi sorun kuzuAmiinn kuzum Rabbim isteyen herkese hayırlı vakitte hayırlı evlat nasip eylesin
Bizde sorun olmada dert etmicem hic. Bu ay cok rahattım bir tık iyileşme olmus onun sevinciyle
en köşedeki ben baştaki pare
yazıkkk dövüyo muyduTravma falan dedi doktor ben narkozluyken aneme sormuş kaza yaptı mı düştü mü falan ben de narkoz etkisinde babam çok döverdi ondan demişim
Kız Allah korusun adamı hapislerr attıracak narkoz kafasıylaTravma falan dedi doktor ben narkozluyken aneme sormuş kaza yaptı mı düştü mü falan ben de narkoz etkisinde babam çok döverdi ondan demişim
Sperm sayımız cok dusuk tedavi görüyor su an esimNe gibi sorun kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?