Hahaahah hele baharat çekmecemm bitane eksik baharatım yokkCok iyi aradığın hersey cıkabiliyor
acıktın mıııııııbebitom fenayam
iş yerinde yapamam ki hep tepemizdeler müsait bi yer asla yokYetişir yetişir inşallah canım. İş yerinde abdest alabilirsen boş vaktinde de yapabilirsin yoksa akşama cidden hepsi zor olur. Zabahaaa gadarrr uyutmaz seni
Hahah yok kız o değil niye uğrayamiyon laaaaKız işte fake üyelere karşı dikkatli olun diyom
Sen kesin bensinHahaahah hele baharat çekmecemm bitane eksik baharatım yokk
Huylarımızz aynı beybitoommmSen kesin bensin
Anladım kuzum eşin yardım ederse çabucak biter inşallah. Kaç gruptasınacıktın mııııııı
iş yerinde yapamam ki hep tepemizdeler müsait bi yer asla yok
bi de akşm abdestlencem eşimden yardım isterim o da hasta da yine de okuturum biraz
Dua grupları falan varya kuzum onların takibi için dedimHahah yok kız o değil niye uğrayamiyon laaaa
Ben fake işine tövbe ettimm çağırmam
Daha dün 2 kişi kaç saattir burdaydıı çağırmadım
Aminn Aminn canım yüreğine sağlık minnoş kalplimTiniminimavihanim
M Mavi Menekse
My_Moonlight06
Fatmazell
bir mucizee
My_Moonlight06 arkadaşım dua istemişti canım benim
Sabah namazında isimleriniz ile dua ettim bebek için hep dua ediyordum ama bu sabah daha bir farklı bir şevkle istedim Rabbimden
Sabah kızlar var diye isimleri ile seslendim amaCookiie Özge de ve bir sürü arkadaş da bebek istiyor bilip bilmediğim isimleri kim varsa dua ettimmmmm
Rabbim kabul etsin ibadetlerimizi dualarımızı benim gibi bekleyen, çabalayan, gözyaşı döken herkeze annelik ve babalık duygusunu tattırsın Rabbimmm kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın
Çokça Aminnn yazmak istedim sadece öyle işte
Hahaha amann amaannAnladım kuzum eşin yardım ederse çabucak biter inşallah. Kaç gruptasın
Dua grupları falan varya kuzum onların takibi için dedim
He demin biri daha bakıyordu gitmiş
Ne güzel yazmıssın kuzumTiniminimavihanim
M Mavi Menekse
My_Moonlight06
Fatmazell
bir mucizee
Sabah namazında isimleriniz ile dua ettim bebek için hep dua ediyordum ama bu sabah daha bir farklı bir şevkle istedim Rabbimden Cookiie Özge de ve bir sürü arkadaş da bebek istiyor bilip bilmediğim isimleri kim varsa dua ettimmmmm
Rabbim kabul etsin ibadetlerimizi dualarımızı benim gibi bekleyen, çabalayan, gözyaşı döken herkeze annelik ve babalık duygusunu tattırsın Rabbimmm kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın
Aminnn inşallah kurabiyem Raabim seninde bebeğini kucağına almak nasip etsin çiçeğimAminn Aminn canım yüreğine sağlık minnoş kalplim
İnşallah Rabbim tez vakitte hepinizden güzel haberler almayı nasip etsin
Aminnn inşallah ÖznurcumNe güzel yazmıssın kuzum
Bekleyen, cabalayan kim varsa hepimiz bebişlerimize kavusalım inşallaah
Allah razı olsunagzına o guzel dusunceli yüreğine saglık ettigin dualar kabul makamında kabul olsun inşaallah
Şöyle hep beraber kavusup hep beraber anneler topiğine de gidelim inşallah
Allah razı olsun balımmm Allah kabul etsin yüreğine sağlıkTiniminimavihanim
M Mavi Menekse
My_Moonlight06
Fatmazell
bir mucizee
Sabah namazında isimleriniz ile dua ettim bebek için hep dua ediyordum ama bu sabah daha bir farklı bir şevkle istedim Rabbimden Cookiie Özge de ve bir sürü arkadaş da bebek istiyor bilip bilmediğim isimleri kim varsa dua ettimmmmm
3 galibeAnladım kuzum eşin yardım ederse çabucak biter inşallah. Kaç gruptasın
Dua grupları falan varya kuzum onların takibi için dedim
He demin biri daha bakıyordu gitmiş
Yükselene ben hiç bakmadım kızzz bulamadım ya koç herhaldeSadece huylarımız benziyormus gibi yükselen ne
fakeleniyoz kurbikimmmKız işte fake üyelere karşı dikkatli olun diyom
acıktım yoruldum boğazım kuruduacıktın mııııııı
iş yerinde yapamam ki hep tepemizdeler müsait bi yer asla yok
bi de akşm abdestlencem eşimden yardım isterim o da hasta da yine de okuturum biraz
Oyyy kurban olurum sana selinimmTiniminimavihanim
M Mavi Menekse
My_Moonlight06
Fatmazell
bir mucizee
Benimde değişikli annem dogum saatimi her sorduğumda farklı söylüyorYükselene ben hiç bakmadım kızzz bulamadım ya koç herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?