Adam akıllı oll haaa
Bende cok seviyorumm bakkk
Allah kabul etsin çiçeğim hadi gutt naytttNese kızlarrr öptüm hepinizi kuranımı okuyayımm gelebilirsem gelirim gelemezsemde jou uyudu dersinizTiniminimavihanim Fatmazell
Tamam güzel kuzum Allah rahatlık versin dualarını kabul etsin bitanemmmNese kızlarrr öptüm hepinizi kuranımı okuyayımm gelebilirsem gelirim gelemezsemde jou uyudu dersinizTiniminimavihanim Fatmazell
Yanlış analiz beybisi kakskzkzzkxkxkxkVallaha tinnoşş en çok çatlağı seviyonn bune aşktırr
En çok seni pardon en çok beni beniiYanlış analiz beybisi kakskzkzzkxkxkxk
Immm merak içindeyimSana da yapıcammm o yapacağım şeydenn kurabiyemmm
Hahah sus kız karnın ağrımasınVallaha tinnoşş en çok çatlağı seviyonn bune aşktırr
Rabbim inşallah bu gece hürmetine o müjdeli haberi almayı nasip etsin eli boş çevirmesin. Sağlıkla sıhhatle kucaklarına alabileceği hayırlı evlatlara vesile etsinKızlar 6 senedir bebek hasreti bekleyen abim için dua eder misiniz ? Geçen hafta transfer oldu eğer halaysam yarın belli olucak. İnşallah bebişleri olur
Ahh pardon ben sana kuma gelmiştim dimiYanlış analiz beybisi kakskzkzzkxkxkxk
Allah rahatlık versin kurabiyemGössslerimmm iflassa ediyiiii gariii
İyi geceler ballar
Sahurda gelirim inşallah
Uyanabilirsem
Sağol balımmAllah rahatlık versin kurabiyem
Ahahahahahaha daha kafası bile yok teyzesiHele sen fazla kıvırtma kızz küçük minnakın kafası döncek
Hahahhaahahah işte bu bilinçli kumaa severimmmAhh pardon ben sana kuma gelmiştim dimi
İyi uykularrr bebeimm ben de yatıyomGössslerimmm iflassa ediyiiii gariii
İyi geceler ballar
Sahurda gelirim inşallah
Uyanabilirsem
Hamişleri teker teker yolluyorum hadi sana da Allah rahatlık versin çiçeğimİyi uykularrr bebeimm ben de yatıyom
Sana daa Allah rahatlık versin bitanemHamişleri teker teker yolluyorum hadi sana da Allah rahatlık versin çiçeğim
Nere yolluyon geldim benHamişleri teker teker yolluyorum hadi sana da Allah rahatlık versin çiçeğim
Kızzz bitirip gelemedim yaa 50 kişinin niyeti yarım saat sürdü niyetleri okumasıHemen ard arda bitirip gelcemhem sizin ki kolay gözüm korkmuyor
Bitmediii amaaa simdi sana geliyorumHe ya hemen bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?