Sizin etiketlerinizz yetiyorr bana beybitoooImmm merak içindeyim
Hahah sus kız karnın ağrımasındötümüz kuş pişiriyor sabahtır gelip yardım edeyim deme anca sitem anca sitem azcuk şu etiketlerin ucundan tutsan
Rabbim inşallah bu gece hürmetine o müjdeli haberi almayı nasip etsin eli boş çevirmesin. Sağlıkla sıhhatle kucaklarına alabileceği hayırlı evlatlara vesile etsin
Ahh pardon ben sana kuma gelmiştim dimi
O kadar yogunsun yani vay beIyi uykular kizlar. Siz nasil her an musaitsiniz anlayamadmben hic girip yazamiyorm ble
Nurcumm uykun yohmuKızzz bitirip gelemedim yaa 50 kişinin niyeti yarım saat sürdü niyetleri okuması
Bitmediii amaaa simdi sana geliyorum
Ne uykusu kurban oldugum bu kızın okuması gereken dualar varNurcumm uykun yohmu
Aboovv vallahaa kuzuu allah kabul etsin bitanemm teli koyy uzak biyere geç başka odaya oku yoksa bitmezz şeytan oynuyo bizimleNe uykusu kurban oldugum bu kızın okuması gereken dualar var
Kızz sorma valaa telefonu bırakmayınca burda konu okuyorum sürekliAboovv vallahaa kuzuu allah kabul etsin bitanemm teli koyy uzak biyere geç başka odaya oku yoksa bitmezz şeytan oynuyo bizimle
Vallaha ben bıraktımm geçtim hemen okumaya bitti rahatladım hadi kuzuşummKızz sorma valaa telefonu bırakmayınca burda konu okuyorum sürekli
Cok yogunum valla sizler oyle degil misiniz?O kadar yogunsun yani vay be
coconatt
@Minnosprenses
Bu ikisi var ya bugün iftarı birlikte yaptı
Kandil falan dinleneyim vurun gitsin linçlen bide hava atiyorlar
@Catlak-kurabiye kurbikim gel yamacima
Ayy oraya atmadım Di mi yazdıktan sonra iki üç defa kontrol ettim mübarek gece töbe estağfurullahHaha diyorum ki koko dua grubuna niye böyle bir şey atti
Aayy kuzusum elhamdülillah bitti benimdeVallaha ben bıraktımm geçtim hemen okumaya bitti rahatladım hadi kuzuşumm
Yoo değiliz yorgun olsak buraya hic girmeyiz zatenCok yogunum valla sizler oyle degil misiniz?
Var demek sebebi. Bazi emojiler benim ruhumu yansıtmıyor. Bazen güzel nukteleriniz oluyor begeni hak ediyor.Salihaaa neden böylesin sen gülüncek şeye de beğeni atıyo donuk şey
Salis senin o nükte diyen dilinde beğeniyi hak ettiVar demek sebebi. Bazi emojiler benim ruhumu yansıtmıyor. Bazen güzel nukteleriniz oluyor begeni hak ediyor.
Haber et ins tutarKızlar 6 senedir bebek hasreti bekleyen abim için dua eder misiniz ? Geçen hafta transfer oldu eğer halaysam yarın belli olucak. İnşallah bebişleri olur
Ben burdayımUyumus millet.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?