- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Keşke geçen sahur da birlikte olsaydık o zaman da baya eğlenceli geçmiştiEvet kurabiyemmm gelecemm bakıcamm duvarlarda ağlayıp gidicemm ama ben çook keyif aldım geçen sahur anca profil mesajlarda dolanıyodum
Sen bu satırları okurken ben çok uzaklarda olacağımBen şimdi mutfak toplamaya gidiyorum
Niye öyle dedin en azından bayram geçene kadar öyle öyle degilmi yoksammmmmYarından sonra buralar ıssız sessiz kalacak
Tiniminimavihanim tinnoşum bi gelecek kimse yok
Güzel geçti be
Gündüz yorulur gece uyuruz herhalde kızNiye öyle dedin en azından bayram geçene kadar öyle öyle degilmi yoksammmmm
Canım bayramdan sonrasi için diyorummmm zatennn sen gel eltini zevkinennnn dinlerimmmmGündüz yorulur gece uyuruz herhalde kızbayramda kimimizin kv kp, kimimizin elti görümce derdi olur da uykusuz kalırsak bilemem
Ben elti sorunsalı ile gelebilirim hahah
Haa kız uyku sersemi şeedemedimCanım bayramdan sonrasi için diyorummmm zatennn sen gel eltini zevkinennnn dinlerimmmm
Niyeee beeee neden olmasınHaa kız uyku sersemi şeedemedim
Oy oy pek zevki olmaz kız off bak Yüreemm daraldı aklıma gelince
Hayırlı sahurlar kurabiyemHayırlı sahurlar, hayırlı bayramlar olsun inşallah
Arefe günü yapılan dualar da kabul olur diye biliyorum. Dualarda buluşalım
Rabbim kimin gönlünde ne sıkıntısı varsa tez vakitte feraha çıkarsın inşallah
Kimin gönlünde ne dileği varsa da hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin tez vakitte
Tiniminimavihanim @Ballikabak MssPARE Lna16 Minnosprenses coconatt Cookiie Noisy Girl bir mucizee ASSOSyal M Mavi Menekse My_Moonlight06 Jou D u t mavikelebek34 Fatmazell M MaviMabellee Saliha40 @Laavinia N NesNa Madammor karamel Latte BlueBerry4268
Hayırlı sahurlar kuzumHayırlı sahurlar, hayırlı bayramlar olsun inşallah
Kimin gönlünde ne dileği varsa da hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla nasip etsin tez vakitte
Tiniminimavihanim @Ballikabak MssPARE Lna16 Minnosprenses coconatt Cookiie Noisy Girl bir mucizee ASSOSyal M Mavi Menekse My_Moonlight06 Jou D u t mavikelebek34 Fatmazell M MaviMabellee Saliha40 @Laavinia N NesNa Madammor karamel Latte BlueBerry4268
Allah razı olsun canımmHayırlı sahurlar, hayırlı bayramlar olsun inşallah
Aminnn inşallah Mervem inşallah Rabbim ettiğimiz ibadetlerimizi kabul etsin inşallah seneye aynı şekilde geçirmemizi nasip etsin çiçeğimSon sahur kızlar Rabbim tutmuş oldugunuz oruçlarinizi yapmis oldugunuz ibadet ve dualarinizi kabul etsinVe seneye Ramazana erdirsin bizleri insallah yine dualarla birlik olalim
Ah güzel paremmm inşallah seneye de bu şekilde karşılar ve bu şekilde bol bol ibadetlerle geçiririz Rabbim seneye de görmemizi nasip etsin
Bir hüzün var dokunsalar ağlayacam
Son sahur seneye kadar ne olucak
Ya aman offff zaten giflerim de olmuyor
Off desene bayramda buralar dedikodu kaynayacakNiyeee beeee neden olmasın
Bence olarrr .. bize malzeme çok bebeğim hahaha
Aminn balımm dualarını severim senin güzel kalplimHayırlı sahurlar kurabiyem
Tadında bayramlar olsun arife günün mübarek olsun çiçeğim
Aminnn inşallah Allah razı olsun duaların için çokça Aminnnnnnnnn
Hamişim yerimmmm seniiiRabbim 3 aylarda yaptığımız tüm ibadetlerimizi kabul etsin gönüllerimiz de olan dularımızı hacetlerimizi kabul etsin inşallah
Önümüzde olan sene de Ramazanı görmek nasip olsunnnn Salih kullarından eylesin Rabbim bizi razı olan kullarından inşallah Aminnnnnnnnn çokça Aminnnnnnnnn Allahım şükürler olsun Ramazanı bitirdik ama içimiz buruk...
Aminn canım amin sıkıntımız derdimiz ne varsa alıp götürsün inşallahHayırlı sahurlar kuzum
Ne güzel dua etmişsin Rabbim kabul eylesin inşaallah
Her birimizin ne derdi sıkıntısı vara feraha cıkalım
Aminn Aminn yukarıda dediğim gibi hepiniz emzirmeye uyanın inşallahAllah razı olsun canımm
İnşallah seneye bebek isteyenler bebekle girer ramazan ayına içlerinde bende inşallah
Nereye kizVe Behlül kaçar
Aminnnn inşallah kurabiyemmmmOff desene bayramda buralar dedikodu kaynayacak
Aminn balımm dualarını severim senin güzel kalplimRabbim kabul etsin inşallah
Seneye tüm bebiş isteyenler bu saatte emzirmeye uyanın inşallah
Aminn canım amin sıkıntımız derdimiz ne varsa alıp götürsün inşallah
Aminn Aminn yukarıda dediğim gibi hepiniz emzirmeye uyanın inşallah
Amiiin inşallahOff desene bayramda buralar dedikodu kaynayacak
Aminn balımm dualarını severim senin güzel kalplimRabbim kabul etsin inşallah
Seneye tüm bebiş isteyenler bu saatte emzirmeye uyanın inşallah
Aminn canım amin sıkıntımız derdimiz ne varsa alıp götürsün inşallah
Aminn Aminn yukarıda dediğim gibi hepiniz emzirmeye uyanın inşallah
Ahh canımm rabbim sağlık sıhhat versin hepsine onlar iyi olsunda mesafeler önemli değilBenim Güzel Kızlarımm
Öncelikle hayırlı sahurlar olsun
Bu 3 aylık sürede hep birlikte idik acısı tatlısı ile dertlerimizi ortak olup dertlestik ağladık güldük hüzünlendik..
Hakkınızı helal edin en başta
Hepimizin derdi farklı farklı hepimizin içinde bir haceti bir umudu var ileriye dönük ..
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin en güzelini en hayırlısını nasip etsin inşaallah
Tiniminimavihanim sayesinde geldim buraya MssPARE topiği sayesinde tanıştık 3 ay oldu hepiniz tebessümleriniz kadar gönlünüzün güzel ve samimi olduğunu düşünüyorum ve öylesiniz cansınız
Fazla yine duygusaala bağladım
Kısa keseyim, Rabbimmm sizler gibi gönlü güzel insanlara denk getirsin yollarımızı ..
Hepinizden Allah razı olsun ve birbirimize olan dualarımızı kabul etsin bilinmez belki de birimizden birimizin duası kabul oldu inşallah
Anne olmayı bekleyen çabalayan gözyaşı döken arkadaşlarıma tez zamanda Rabbim o duyguyu yaşamayı nasip etsinnnn
Gebe olan arkadaşlarımda sağlıkla doğum edip bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
Şimdiden Arifeniz mübarek olsun Hayırlı Bayramlar
Tadında bir Bayram geçirmeniz dileğiyle
Bizim ailelerimiz çok uzakdaTiniminimavihanim ile içimiz buruk, hüzünlü Ailenizle bayramlaşırken sıkı sıkı sarılın benim yerime de
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
Wilma11
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
Noisy Girl
M MaviMabellee
Madammor
PiXiEE
MssPARE
S sebbo
Magnifiaque
Morrmeneksee
My_Moonlight06
M Mavi Menekse
karamel Latte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?