Evet kurabiyemmm gelecemm bakıcamm duvarlarda ağlayıp gidicemm ama ben çook keyif aldım geçen sahur anca profil mesajlarda dolanıyodum
Keşke geçen sahur da birlikte olsaydık o zaman da baya eğlenceli geçmişti
Sağ salim nice sahurlara ulaşalım inşallah

Niye öyle dedin en azından bayram geçene kadar öyle öyle degilmi yoksammmmm
Gündüz yorulur gece uyuruz herhalde kız bayramda kimimizin kv kp, kimimizin elti görümce derdi olur da uykusuz kalırsak bilemem
Ben elti sorunsalı ile gelebilirim hahah

Gündüz yorulur gece uyuruz herhalde kız bayramda kimimizin kv kp, kimimizin elti görümce derdi olur da uykusuz kalırsak bilemem
Ben elti sorunsalı ile gelebilirim hahah
Canım bayramdan sonrasi için diyorummmm zatennn sen gel eltini zevkinennnn dinlerimmmm

Hayırlı sahurlar kurabiyem
Tadında bayramlar olsun arife günün mübarek olsun çiçeğim
Aminnn inşallah Allah razı olsun duaların için çokça Aminnnnnnnnn
Hamişim yerimmmm seniii Rabbim 3 aylarda yaptığımız tüm ibadetlerimizi kabul etsin gönüllerimiz de olan dularımızı hacetlerimizi kabul etsin inşallah
Önümüzde olan sene de Ramazanı görmek nasip olsunnnn Salih kullarından eylesin Rabbim bizi razı olan kullarından inşallah Aminnnnnnnnn çokça Aminnnnnnnnn Allahım şükürler olsun Ramazanı bitirdik ama içimiz buruk...

Hayırlı sahurlar kuzum
Ne güzel dua etmişsin Rabbim kabul eylesin inşaallah
Her birimizin ne derdi sıkıntısı vara feraha cıkalım

Allah razı olsun canımm
İnşallah seneye bebek isteyenler bebekle girer ramazan ayına içlerinde bende inşallah

Son sahur kızlar Rabbim tutmuş oldugunuz oruçlarinizi yapmis oldugunuz ibadet ve dualarinizi kabul etsin Ve seneye Ramazana erdirsin bizleri insallah yine dualarla birlik olalim
Aminnn inşallah Mervem inşallah Rabbim ettiğimiz ibadetlerimizi kabul etsin inşallah seneye aynı şekilde geçirmemizi nasip etsin çiçeğim
Ama içimiz burukkk yine bitti
Seneye inşallah görürüz böyle güzel bir ayı inşallah

Ah güzel paremmm inşallah seneye de bu şekilde karşılar ve bu şekilde bol bol ibadetlerle geçiririz Rabbim seneye de görmemizi nasip etsin
Ama içimiz hüzünlü bitiyor 11 ayın sultanı Ramazannnn

Niyeee beeee neden olmasın

Bence olarrr .. bize malzeme çok bebeğim hahaha
Off desene bayramda buralar dedikodu kaynayacak
Aminn balımm dualarını severim senin güzel kalplim Rabbim kabul etsin inşallah
Seneye tüm bebiş isteyenler bu saatte emzirmeye uyanın inşallah
Hayırlı sahurlar kuzum
Ne güzel dua etmişsin Rabbim kabul eylesin inşaallah
Her birimizin ne derdi sıkıntısı vara feraha cıkalım
Aminn canım amin sıkıntımız derdimiz ne varsa alıp götürsün inşallah
Allah razı olsun canımm
İnşallah seneye bebek isteyenler bebekle girer ramazan ayına içlerinde bende inşallah
Aminn Aminn yukarıda dediğim gibi hepiniz emzirmeye uyanın inşallah

Benim Güzel Kızlarımm

Öncelikle hayırlı sahurlar olsun
Bu 3 aylık sürede hep birlikte idik acısı tatlısı ile dertlerimizi ortak olup dertlestik ağladık güldük hüzünlendik..
Hakkınızı helal edin en başta
Hepimizin derdi farklı farklı hepimizin içinde bir haceti bir umudu var ileriye dönük ..
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin en güzelini en hayırlısını nasip etsin inşaallah

Tiniminimavihanim sayesinde geldim buraya MssPARE topiği sayesinde tanıştık 3 ay oldu hepiniz tebessümleriniz kadar gönlünüzün güzel ve samimi olduğunu düşünüyorum ve öylesiniz cansınız
Fazla yine duygusaala bağladım
Kısa keseyim, Rabbimmm sizler gibi gönlü güzel insanlara denk getirsin yollarımızı ..
Hepinizden Allah razı olsun ve birbirimize olan dualarımızı kabul etsin bilinmez belki de birimizden birimizin duası kabul oldu inşallah
Anne olmayı bekleyen çabalayan gözyaşı döken arkadaşlarıma tez zamanda Rabbim o duyguyu yaşamayı nasip etsinnnn
Gebe olan arkadaşlarımda sağlıkla doğum edip bebeklerini kucaklarına almayı nasip etsin inşallah
Şimdiden Arifeniz mübarek olsun Hayırlı Bayramlar

Tadında bir Bayram geçirmeniz dileğiyle
Bizim ailelerimiz çok uzakda Tiniminimavihanim ile içimiz buruk, hüzünlü Ailenizle bayramlaşırken sıkı sıkı sarılın benim yerime de

ASSOSyal

Cookiie

Minnosprenses

Catlak-kurabiye

BlueBerry4268

Cemoos

Y yagmurdansonra

mavikelebek34

coconatt

Jou

D u t

Wilma11

bir mucizee

Fatmazell

Tiniminimavihanim

Saliha40

Lna16

N NesNa

Feminas

Noisy Girl

M MaviMabellee

Madammor

PiXiEE

MssPARE

S sebbo

Magnifiaque

Morrmeneksee

My_Moonlight06

M Mavi Menekse

karamel Latte

Aminnnn inşallah kurabiyemmmm
Bal diyen diline kurban olurummmm

Amiiin inşallah

Ahh canımm rabbim sağlık sıhhat versin hepsine onlar iyi olsunda mesafeler önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…