- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.620
- 248
- 36
Ben namı değer Faslı GelinKız sen normalde nerelisin bacım
Bence de, eğlenceli olur kesinHahahaahha ama yerimmm senii kıızzzz
Gelince bence güzel geçerr
Tek oğlan mı öyleyse çok şanslısınMuazzam ..benim iyi ki yok.. kp olsaydı keskemde sizi birbirinize durdursaydim der
Ah ahYav boşver ne yapacan keyfine bakkk.. o düşünsun esas kurabiye geliyor ne yapicammmm ben şimdi diye hihhhh
Ahhh taa derinden hissettim acınıKız bende de bir görümce varben bu kadar diyim sen anla
Seninle cok iyi anlaşırr eltin bakmaa oyyy sen gibi biriyle anlaşmamak mümkünmüBence de, eğlenceli olur kesin
Vallahaa seni üzersee küfürü bastıririmm haa bileysuunnnnKız bende de bir görümce varben bu kadar diyim sen anla
Uyyyyy yerumm seni daaaaaa..bebitommmm benimmmmSeninle cok iyi anlaşırr eltin bakmaa oyyy sen gibi biriyle anlaşmamak mümkünmü
Sizlan guzummm içinden at hepsiniAh ahişte öyle şu cümlelerin içinde neler var neler
Bayramda gelir burada sızlanır dururm gari
Dünya da eşi benzeri yokSizlan guzummm içinden at hepsiniayy merak ettim nasıl bir eltiykineeee
Numunelikkk diyorsuuuunDünya da eşi benzeri yokbir tanedir bir birr
Hahah tabi numunelikNumunelikkk diyorsuuuunbayramdan sonra merakla bekliyorum tatlım çikilatami kahvemi cekirdeeeemi alıp buraya gelicem
Ooyyy aşkommm daa ballıçöreğiimmm canım canımmmmmUyyyyy yerumm seni daaaaaa..bebitommmm benimmmm
Amaaan sanki ne zaman goruyorsundurki bayramdan bayrama düğünden düğüne öyle değil mi yoksamHahah tabi numunelikişte dünyaya bir tane gelmiş onu da ben almışım bak ne kadar şanslısınız ya bana ne kadar dua etseniz az
Amaaan sanki ne zaman goruyorsundurki bayramdan bayrama düğünden düğüne öyle değil mi yoksam
Akşama yemekte ne varAmaaan sanki ne zaman goruyorsundurki bayramdan bayrama düğünden düğüne öyle değil mi yoksam
Kız benim menüm basit ezogelin çorbası onun yanında da böyle Fas usulü katmer gibi birşey var eşim öyle seviyor iftari yani atıştırmalık oluyor çorbanin yanında salata filan öyleAkşama yemekte ne varmenü bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?