Fena olurmuş Amerikalı. Kv gebe iken dunya geneline acilin diye oğullarını tembihlemis sanırım.. baska elti var miBenim eltim varda coooooh uzaklarda ve yabancı gelin Amerikalı geeeeendüsüü hiç tanışmadik ee sanirim amerikalida gıcık elti olamaz değil mi
Ohh miss en güzeliKız benim menüm basit ezogelin çorbası onun yanında da böyle Fas usulü katmer gibi birşey var eşim öyle seviyor iftari yani atıştırmalık oluyor çorbanin yanında salata filan öyle
Bnde de var abooKız bende de bir görümce varben bu kadar diyim sen anla
Ay oda güzelmiş menemen en iyisi zatennn yaaOhh miss en güzelibende çorba menemene karar verdim
Hahahah başka elti yokda yabancı damat var birtane hahahahah küçük görümcemin eşi Pakistanlı ama İngiltere'de büyümüş avukat geeendüsüFena olurmuş Amerikalı. Kv gebe iken dunya geneline acilin diye oğullarını tembihlemis sanırım.. baska elti var mi
Acilmissiniz dünya genelinde.. kv kp ayni ülkemi.Hahahah başka elti yokda yabancı damat var birtane hahahahah küçük görümcemin eşi Pakistanlı ama İngiltere'de büyümüş avukat geeendüsü
Şimdide benim internetim azGeldim kuzum
Neyyyyy olmamış mı kuzuuuuu
Herşeyde sana cvp vericek değill ya
Anaaamm valaa hissettim bacımBen namı değer Faslı GelinYabancı ben değilim aslında ama öyleymisim gibi konuşuluyor bazen .. Eşim yabancı Faslı olan o
Ben dibine kadar angaraliyimmm canım
Hissetin dimiAhhh taa derinden hissettim acını
Gel sarılalım bacımsu
Sen bebbegimsinVallahaa seni üzersee küfürü bastıririmm haa bileysuunnnn
Anoo herkes de var bir tane de olsaBnde de var aboo
MinikkuşuuummmmAnaaamm valaa hissettim bacım
Benim esim cankırılı Ankaralı sayılırlar
Anladım senin bir angaralı tarafın var
Hissetin dimi
sarılalım bacikom
Sen bebbegimsin
Anoo herkes de var bir tane de olsa
BalliiiimmmmmmMinikkuşuuummmm
Nasıl gidiyor kv deBalliiiimmmmmm
İyi diyelim iyi olsunNasıl gidiyor kv de
Hahahahah o niyee de heleeİyi diyelim iyi olsun
Benim kv de sıkıntı yok yan kollar sıkıntılı
Kv'm iyidir şükür görümcemle kaynım sıkıntılı benimHahahahah o niyee de helee
Hadi yaaa amaann onlarda haaa 40yılın başında geliyon ayip etmeseler bari yaniiKv'm iyidir şükür görümcemle kaynım sıkıntılı benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?