Yok vallahaaa herkesin yastığı bizim gibi bir değill vallaha kuzu bide tuvalete çıkma sorunum var hep benimm ona çok yoruldum heryerde evimde 2 dk yerimde wc odadaohhh missss
insanın evi gibisi var mı tabi
iyiyim ben de kuzum şükür halimize
ayyy hadi tutar inşaallah
Heeee olsunn beeeaaaaaa tadını çıkkaarrrrYok kız 2 hafta kalcam ben ama gittigimde adet olurumondan dedim bir ay daha gitti diye
tabi kuzum Rabbim ol desin yeter ki :)Umut dünyası mucizeem
Sen naptın
ayyy sorma kız ben de ramazanda hep öyleydi bayramda da sabaha kadar tuvalete gitmekten bitap düştümYok vallahaaa herkesin yastığı bizim gibi bir değill vallaha kuzu bide tuvalete çıkma sorunum var hep benimm ona çok yoruldum heryerde evimde 2 dk yerimde wc odada
Heeaa valaa öyle etcem keyfime bakıcamHeeee olsunn beeeaaaaaa tadını çıkkaarrrr
Oohh ohh masallaahh inşallah hayırlı olurlartabi kuzum Rabbim ol desin yeter ki :)
ben de eltileniyom işte nasipse bi an önce evlendirip kurtulmak istiyorum kayınları
ayyy sorma kız ben de ramazanda hep öyleydi bayramda da sabaha kadar tuvalete gitmekten bitap düştüm
inşallah gariHeeaa valaa öyle etcem keyfime bakıcam
Oohh ohh masallaahh inşallah hayırlı olurlar
Ben demek isterdim ama nasip adete vargünaydınnnnn ballışkolar
Jou
@Catlak-kurabiye
@ASSOSyal
MssPARE
@madammor
karamel Latte
Fatmazell
@ozo1907
@tiniminihaniim
@Lna16
@my_moonlight
M Mavi Menekse
Ballikabak
bayram arkası gebe kalan var mı len
Hahahahaha doğrudurrtabi kuzum Rabbim ol desin yeter ki :)
ben de eltileniyom işte nasipse bi an önce evlendirip kurtulmak istiyorum kayınları
ayyy sorma kız ben de ramazanda hep öyleydi bayramda da sabaha kadar tuvalete gitmekten bitap düştüm
Ahahahaha günaydınnn yivrumgünaydınnnnn ballışkolar
Jou
@Catlak-kurabiye
@ASSOSyal
MssPARE
@madammor
karamel Latte
Fatmazell
@ozo1907
@tiniminihaniim
@Lna16
@my_moonlight
M Mavi Menekse
Ballikabak
Vallahaa kuzu bakk havalarda çok güzellHeeaa valaa öyle etcem keyfime bakıcam
Oohh ohh masallaahh inşallah hayırlı olurlar
Bende suan yanında olsaydım 1aylık görevden dönmesine 3gün kalmıs olcaktıGünaydın balliimmne hamileliği kız kocayı da sutladık gitti bir ay daha
Rabbimm kolaylığını versin balimmBende suan yanında olsaydım 1aylık görevden dönmesine 3gün kalmıs olcaktıbenimki de sürekli 1aylık görevlerde
Ahahahahha anne evinde rahatca kpss calısırım diyen ben seri üzgün havalaraVallahaa kuzu bakk havalarda çok güzell
Oyy kuzum Rabbim kavustursun senin esin özel kuvvet falan mıBende suan yanında olsaydım 1aylık görevden dönmesine 3gün kalmıs olcaktıbenimki de sürekli 1aylık görevlerde
Abooo kpss yemi girdin sende hadi bakalımm temmuza az kaldıAhahahahha anne evinde rahatca kpss calısırım diyen ben seri üzgün havalara
Oyy kuzum Rabbim kavustursun senin esin özel kuvvet falan mı
Bizim ki keyfi ayrılık ben biraz kafa dinlicem belki iyi olur döndüğümde hersey
Benim ki 2 Ekim deAbooo kpss yemi girdin sende hadi bakalımm temmuza az kaldı
ay inşallah gelmes 9 ay :)Ben demek isterdim ama nasip adete var
hissediyor musunAhahahaha günaydınnn yivrum
Bence var ama hissetmiyolar şuan hepisi bat günü görecek
Amiiiin joumm 1ay sonra görmeye de razıyım bi kavuşak aynı çatıdaRabbimm kolaylığını versin balimm
Amiin kuzum yok aynı uzman batıda asayiş orda komando olarak geçiyo. Ay keyfi miydi ozaman çok güzelAhahahahha anne evinde rahatca kpss calısırım diyen ben seri üzgün havalara
Oyy kuzum Rabbim kavustursun senin esin özel kuvvet falan mı
Bizim ki keyfi ayrılık ben biraz kafa dinlicem belki iyi olur döndüğümde hersey
Neyi kuzu benimki 8haftalık dahahisediyor musun
Kavuşucaksınızz kuzummm beraber doktora gidiceksinizzAmiiiin joumm 1ay sonra görmeye de razıyım bi kavuşak aynı çatıda
Amiin kuzum yok aynı uzman batıda asayiş orda komando olarak geçiyo. Ay keyfi miydi ozaman çok güzel
Neyi kuzu benimki 8haftalık daha
Heee seninki o zaman okeee olsunnBenim ki 2 Ekim de2 ay daha ekleyelim temmuza
Diğer kızları soruyosan evet hissediyorumm bence bu gruptan bebiş haberleri gelecek bikaç gün sonrahissediyor musun
Günaydın canımmgünaydınnnnn ballışkolar
Jou
@Catlak-kurabiye
@ASSOSyal
MssPARE
@madammor
karamel Latte
Fatmazell
@ozo1907
@tiniminihaniim
@Lna16
@my_moonlight
M Mavi Menekse
Ballikabak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?