- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.327
- 138
Ah inşaAllah canımm ben ilk gebeliği burda geçirmeyi düşünüyorum bulundugu ilçede hastane yok pek imkan yok ama inşaAllah batıya geçtiğimizde Rabbim gösterirse o günleri belki ikincide inşaAllah beraber oluruz o günleri yaşarız beraber şahit oluruz herşeye inşaAllahKavuşucaksınızz kuzummm beraber doktora gidiceksinizz
Öyle tabii sizinde imtihanızz bu doktorda bilmiyo nerden bilsin olsun sen sağlıcakla kucağına allda kuzumm öyle bi geçiyorki zaman tamam çok zor seni çok iyi anlıyorumm ama eşinde ekmek parası için çalışıyor onunda mesleği oAh inşaAllah canımm ben ilk gebeliği burda geçirmeyi düşünüyorum bulundugu ilçede hastane yok pek imkan yok ama inşaAllah batıya geçtiğimizde Rabbim gösterirse o günleri belki ikincide inşaAllah beraber oluruz o günleri yaşarız beraber şahit oluruz herşeye inşaAllahgerçekten böyle bi algı var çünkü hastaneye gidiyorum tek mi geldin dedi doktor garipsedi ben de garipsedim demekki yalnız gelen yok bizim de imtihan buymuş napalım
Nerdesiniz simdi kuzuAmiiiin joumm 1ay sonra görmeye de razıyım bi kavuşak aynı çatıda
Amiin kuzum yok aynı uzman batıda asayiş orda komando olarak geçiyo. Ay keyfi miydi ozaman çok güzel
Neyi kuzu benimki 8haftalık daha
Heee seninki o zaman okeee olsunn
Hellööö bebekkNerdesiniz simdi kuzu
Rabbim bebeginizin sansına birleştirsin inşallah sizi
Bir de hayır tek giden sen değilsin bence bu garipsencek bir durum da değil. Benim esimde uzman her zaman izin alamıyor bende bircok kez tek gidiyorum hastanelere hic garipsemeonlar abartmıs doktora neymiş tek geldigin
İyi olun bebuskolarim yorgunluklar gecerİyi olur balım hem kafan dağılır senindenapim iyiyim bende bayramın yorgunluğunu atmaya çalışıyorum
Amiiiin joumm 1ay sonra görmeye de razıyım bi kavuşak aynı çatıda
Amiin kuzum yok aynı uzman batıda asayiş orda komando olarak geçiyo. Ay keyfi miydi ozaman çok güzel
Neyi kuzu benimki 8haftalık daha
evettttttttttttttt :)Diğer kızları soruyosan evet hissediyorumm bence bu gruptan bebiş haberleri gelecek bikaç gün sonra
ne ne demek beybiGünaydın canımm
O ne demek kız
kıyamm sana kuzum benimmAh inşaAllah canımm ben ilk gebeliği burda geçirmeyi düşünüyorum bulundugu ilçede hastane yok pek imkan yok ama inşaAllah batıya geçtiğimizde Rabbim gösterirse o günleri belki ikincide inşaAllah beraber oluruz o günleri yaşarız beraber şahit oluruz herşeye inşaAllahgerçekten böyle bi algı var çünkü hastaneye gidiyorum tek mi geldin dedi doktor garipsedi ben de garipsedim demekki yalnız gelen yok bizim de imtihan buymuş napalım
Heeee var temmuzda doğuruyom,erken çıkartmaya karar verdımgünaydınnnnn ballışkolar
Jou
Catlak-kurabiye
ASSOSyal
MssPARE
@madammor
karamel Latte
Fatmazell
@ozo1907
@tiniminihaniim
Lna16
@my_moonlight
M Mavi Menekse
Ballikabak
bayram arkası gebe kalan var mı len
Bayram bitişi hamile kalan filan
evettttttttttttttt :)
ne ne demek beybi
kıyamm sana kuzum benimm
hiç öyle düşünüp sıkma canını
gönül isterki eşle gidebilesin ama iş durumu olmuyoki maalesef
bak bende yıllardır hep çok zaman tek oluyorum
hatta sekreter kız diyor eşin yokken çok gergin oluyosun eşin varken daha pozitif oluyosun diyo
destek tabi yanında hissediyorsun
ama önemli olan sizin sağlığınız iyi olmanız
Günaydın aşkoştoşkumgünaydınnnnn ballışkolar
Jou
Catlak-kurabiye
ASSOSyal
MssPARE
@madammor
karamel Latte
Fatmazell
@ozo1907
@tiniminihaniim
Lna16
@my_moonlight
M Mavi Menekse
Ballikabak
bayram arkası gebe kalan var mı len
Günaydın balliimmne hamileliği kız kocayı da sutladık gitti bir ay daha
Oh no no no buzluk olmazlenn nere gönderdinnn buzluğa ataydın üç beş kuble
Hepsi gebe kalasıcalarAhahahaha günaydınnn yivrum
Bence var ama hissetmiyolar şuan hepisi bat günü görecek
Aayy tövbeler tövbesiOh no no no buzluk olmaz
Ah öznur adamı göndermeden şırıngaya çekeydin ya numunelik
Cık cık cıkAayy tövbeler tövbesisonra bir de buzluga saklasaydım tam olaydı
bahh doğur diyom saaaa bakkk çocuk önemliHeeee var temmuzda doğuruyom,erken çıkartmaya karar verdım
niye öle diyon len belki vardır hehehehBayram bitişi hamile kalan filan
Civciv çıkıcak kuş çıkıcakHeeee var temmuzda doğuruyom,erken çıkartmaya karar verdım
Hee tamam bir dahakine öyle yapalım o zaman bilemedihhhCık cık cık
Buzluk olmazdolabın yumurtalık gözünde özenle saklıycan subliminal mesaj vermek lazım
heeh tamm ordan buzluğa atsın ara ara şiringalasınOh no no no buzluk olmaz
Ah öznur adamı göndermeden şırıngaya çekeydin ya numunelik
Ah işte bunlar hep bilmediğimizden oluyorHee tamam bir dahakine öyle yapalım o zaman bilemedihhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?