Kavuşucaksınızz kuzummm beraber doktora gidiceksinizz 🤩🤩
Ah inşaAllah canımm ben ilk gebeliği burda geçirmeyi düşünüyorum bulundugu ilçede hastane yok pek imkan yok ama inşaAllah batıya geçtiğimizde Rabbim gösterirse o günleri belki ikincide inşaAllah beraber oluruz o günleri yaşarız beraber şahit oluruz herşeye inşaAllah🤲❤️ gerçekten böyle bi algı var çünkü hastaneye gidiyorum tek mi geldin dedi doktor garipsedi ben de garipsedim demekki yalnız gelen yok bizim de imtihan buymuş napalım

Ah inşaAllah canımm ben ilk gebeliği burda geçirmeyi düşünüyorum bulundugu ilçede hastane yok pek imkan yok ama inşaAllah batıya geçtiğimizde Rabbim gösterirse o günleri belki ikincide inşaAllah beraber oluruz o günleri yaşarız beraber şahit oluruz herşeye inşaAllah🤲❤️ gerçekten böyle bi algı var çünkü hastaneye gidiyorum tek mi geldin dedi doktor garipsedi ben de garipsedim demekki yalnız gelen yok bizim de imtihan buymuş napalım
Öyle tabii sizinde imtihanızz bu doktorda bilmiyo nerden bilsin olsun sen sağlıcakla kucağına allda kuzumm öyle bi geçiyorki zaman tamam çok zor seni çok iyi anlıyorumm ama eşinde ekmek parası için çalışıyor onunda mesleği o 😘 rabbimm kolaylığını verirr sen bi tane şeyi istersin o 2 tane verir 🤩

Amiiiin joumm 1ay sonra görmeye de razıyım bi kavuşak aynı çatıda 😍

Amiin kuzum yok aynı uzman batıda asayiş orda komando olarak geçiyo. Ay keyfi miydi ozaman çok güzel 🤣🤣

Neyi kuzu benimki 8haftalık daha 🫣
Nerdesiniz simdi kuzu 💕
Rabbim bebeginizin sansına birleştirsin inşallah sizi 😘🥰

Bir de hayır tek giden sen değilsin bence bu garipsencek bir durum da değil. Benim esimde uzman her zaman izin alamıyor bende bircok kez tek gidiyorum hastanelere hic garipseme 💕💕 onlar abartmıs doktora neymiş tek geldigin
Heee seninki o zaman okeee olsunn 😀
😘😘😘😘😘

Nerdesiniz simdi kuzu 💕
Rabbim bebeginizin sansına birleştirsin inşallah sizi 😘🥰

Bir de hayır tek giden sen değilsin bence bu garipsencek bir durum da değil. Benim esimde uzman her zaman izin alamıyor bende bircok kez tek gidiyorum hastanelere hic garipseme 💕💕 onlar abartmıs doktora neymiş tek geldigin

😘😘😘😘😘
Hellööö bebekk :KK49: :p

Amiiiin joumm 1ay sonra görmeye de razıyım bi kavuşak aynı çatıda 😍

Amiin kuzum yok aynı uzman batıda asayiş orda komando olarak geçiyo. Ay keyfi miydi ozaman çok güzel 🤣🤣

Neyi kuzu benimki 8haftalık daha 🫣
:KK49::KK49::KK49:
Diğer kızları soruyosan evet hissediyorumm bence bu gruptan bebiş haberleri gelecek bikaç gün sonra😍
evettttttttttttttt :)
Günaydın canımm🥰
O ne demek kız😂
ne ne demek beybi :D
kıyamm sana kuzum benimm

hiç öyle düşünüp sıkma canını
gönül isterki eşle gidebilesin ama iş durumu olmuyoki maalesef

bak bende yıllardır hep çok zaman tek oluyorum
hatta sekreter kız diyor eşin yokken çok gergin oluyosun eşin varken daha pozitif oluyosun diyo

destek tabi yanında hissediyorsun

ama önemli olan sizin sağlığınız iyi olmanız

:KK49::KK49::KK49:

evettttttttttttttt :)

ne ne demek beybi :KK70:

kıyamm sana kuzum benimm

hiç öyle düşünüp sıkma canını
gönül isterki eşle gidebilesin ama iş durumu olmuyoki maalesef

bak bende yıllardır hep çok zaman tek oluyorum
hatta sekreter kız diyor eşin yokken çok gergin oluyosun eşin varken daha pozitif oluyosun diyo

destek tabi yanında hissediyorsun

ama önemli olan sizin sağlığınız iyi olmanız
Bayram bitişi hamile kalan filan😂

Back
X