- 18 Ocak 2022
- 15.367
- 70.917
- 513
5 bucuktan beri ayaktayımOoo baya geç kalktım galiba fistikim
Ohhh afiyet olsun5 bucuktan beri ayaktayımkahvaltıya gitmiştim giremedim
Ayyyyy perim inşallah birgün o güzel haber bizleri de bulur çiçeğim çokça Aminnnn her daim duanın gücüne inanıyoruzAyyy kıız son cümleyi okurken yüreğim pır etti senmi hamilesin diye
Çok şükür kuzum yaa dualrın gücüne inanıyoruz olucak bizlerde görücez o günleri
Ahaha kimi insan öyle canım ya gezmeyi sever evi sevmez ama işte dediğin gibi herşeyin bir sınırı olmalı
Yapıyordum öncedeenn üşendim yazmayaaListe yap kuzu ben 1 haftalık listeler yapıyorum hem alışveriş icin de kolay oluyor
Kocama dedim yaz oda yazıyordu bazenArada bana da oluyor
Adamlar daa yıldı artıkun deseneKocama dedim yaz oda yazıyordu bazen
Oda bıraktı
Sormaa oda hergün ne yiycez ne yiycezzAdamlar daa yıldı artıkun desene
Ben diyorum sen bak karar ver ben yapayimSormaa oda hergün ne yiycez ne yiycezz
İnşallah canım benim bulucakta iniallahAyyyyy perim inşallah birgün o güzel haber bizleri de bulur çiçeğim çokça Aminnnn her daim duanın gücüne inanıyoruz
Sonuç olarak ben evcilim hahahahahaah
Sormaaa ona bıraksakk ohooo neler isterr açmasına kadarrBen diyorum sen bak karar ver ben yapayimkarar vermesi yapmasından daha zor
Ev kuuşşşuuuuuuummm aynı benAyyyyy perim inşallah birgün o güzel haber bizleri de bulur çiçeğim çokça Aminnnn her daim duanın gücüne inanıyoruz
Sonuç olarak ben evcilim hahahahahaah
Yemek olarak diğer haklar kısıtlıSormaaa ona bıraksakk ohooo neler isterr açmasına kadarr
Neseki yemek ediyorum dolapta ne varsa onu ettimYemek olarak diğer haklar kısıtlı
Hayırlısıyla, sağlıkla kolaylıkla gelsin diyorum kuzum geneldeYorma kendini fazla kuzum
Normalmi düşünüyorsun
Hahah beni de maaşa bağlasınlar Pariş her gün polemik çıkarmazsam..... İmGaliba onlar burda çalışan polimik çıkarmak için uğraşıyorlar
Senin güzel kalbimin eseri onlar balımSağol kuzum benimmmm
Amin inşallah canım iyi insanlara denk gelmek önemli ben buraya gelmeden çok tereddüt ediyordum hep iyi insanlar olduğu söyleniyordu burdakilerin ama yine de güvenemiyordum şükür korktuğum gibi olmadı
Olduğu kadar olmadığı kader kurabiyem ya kalan sağlar bizimdirolmayan olmasın boşver
Kutusu mu hahaha muciko tabi ki kapalı olacak açsın mı bide ulu ortaevettttt kutun kapalııı
Yaaaa kurbiiiiiiHayırlısıyla, sağlıkla kolaylıkla gelsin diyorum kuzum geneldehangisi olursa artık. Sen neler yapıyorsun düğüne az kaldı herhalde dimi
Hahah beni de maaşa bağlasınlar Pariş her gün polemik çıkarmazsam..... İm
Senin güzel kalbimin eseri onlar balımRabbim yolunuza hep iyileri çıkarsın inşallah hamiş kim kız tanıyor muyuz
Kutusu mu hahaha muciko tabi ki kapalı olacak açsın mı bide ulu ortakukular kutular kapalı
Ohh ellerine sağlık afiyet olsunNeseki yemek ediyorum dolapta ne varsa onu ettim
Ben her an çıkarabilirim polimikHayırlısıyla, sağlıkla kolaylıkla gelsin diyorum kuzum geneldehangisi olursa artık. Sen neler yapıyorsun düğüne az kaldı herhalde dimi
Hahah beni de maaşa bağlasınlar Pariş her gün polemik çıkarmazsam..... İm
Senin güzel kalbimin eseri onlar balımRabbim yolunuza hep iyileri çıkarsın inşallah hamiş kim kız tanıyor muyuz
Kutusu mu hahaha muciko tabi ki kapalı olacak açsın mı bide ulu ortakukular kutular kapalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?