- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Hahah oradan da buraya gelirYok kız baya sıcaktı butün yarın gösteriyor yağmur
Anammm oda iyiymiş kız ama sağlam bünye lazımBunların birbirine bağımlılık yapmış hergün birbirini görmeden yapamıyorlar
He valla normal de haftada 1 kezdi bayram beridir millet Türkiye'ye gidicek diye hergün birine gidelim dediler sanki dünyanın sonu
Gidip sanki geri gelmeyecekler
Mucimmm Balımm hayırlısıyla vesilesi olsun inşallahYaaa bana bakın nnnn benimm transferim belli olduuu cumaaaa ist gidiyoruz Allah izin verirse yaaaa çok mutluyum nolur bana dua edin nolur
@Lna16
@ozo1907
Catlak-kurabiye
MssPARE
@Jou
Fatmazell
Madammor
Cookiie
Tiniminimavihanim
Hahah benim çatlak kurabiye de gitmez inşallah
Ama baya ısındı hava sizin oralar da çok sıcakmı canımHahah oradan da buraya gelir
Anammm oda iyiymiş kız ama sağlam bünye lazım
Sende gerimi döncen canımHahah benim çatlak kurabiye de gitmez inşallah
Bitanemm mucizemm FatmammYaaa bana bakın nnnn benimm transferim belli olduuu cumaaaa ist gidiyoruz Allah izin verirse yaaaa çok mutluyum nolur bana dua edin nolur
@Lna16
@ozo1907
Catlak-kurabiye
MssPARE
@Jou
Fatmazell
Madammor
Cookiie
Tiniminimavihanim
Bilmem hele bakalım paniksu hallerim geçecek miSende gerimi döncen canım
Annesu yaparsın geçinceBilmem hele bakalım paniksu hallerim geçecek mi
Oyyyy çok şükür çokk kuzumm hakkında hayırlısı olsun sağ salim embriyocuğun yerleşir tutunur anneciğine hayırlı güzel haberlerle gel bitanemmYaaa bana bakın nnnn benimm transferim belli olduuu cumaaaa ist gidiyoruz Allah izin verirse yaaaa çok mutluyum nolur bana dua edin nolur
@Lna16
@ozo1907
Catlak-kurabiye
MssPARE
@Jou
Fatmazell
Madammor
Cookiie
Tiniminimavihanim
Kurabiyem yaaHahah uyumuyorsu falan
Yok kuşum ya henüz belli değilKurabiyem yaabelli oldumu seninde gün
Ay evet iyi yapıyor somere azcık süründürsünYok kuşum ya henüz belli değil
Paniksu ya devam
Kızz üç kız kardeşi izliyor musun
Hahah Türkan’a bak hele nasıl naz yapiii
Allah razı olsun pamuk kalplimEderimm balimm etmemmii hazır doğumada az kaldı aklımdasın
Evettt tt canm benimmmm çok şükür bugün 8 mm gördük elhamdülillahAy gercektenmi canım o kdar sevindimkikalınlaştımı sonunda inatcı
İstanbuldamı olcaksın canım transferi senin bebede burdamıydı
Allah razı olsun lenoşummmm Rabbim sevinçlerimiz artırsın hepimize kolaylaştırsınAyyyyyyyy fatmammmmmm benimmmm şuan gözlerim dolu dolu yazıyorum
Çok sevindim birtanem
Hadi hayırlısı olsun aşkomm hayırlı haberlerle gellll pozitiflerle inşallah ay ay şenlik var
Çok sevindim şuanda
Rabbim yar ve yardımcınız olsun Allah utandırmasın kuzum benim
Dualarım seninle fatmammmm
Aminnnn balımmm benimmmm aminnnMucimmm Balımm hayırlısıyla vesilesi olsun inşallahsağ salim kavuşunn minnakınla sonra o sana sımsıkı tutunsun sağlıkla büyüsün avokado al hemen
Ayçok şükür kuzum yaa xumaya kadar biraz daha olur hadi güzelce al bebeni sar sarmala oda sımsıkı tutunsun sana büyüsün güzelce hiç üzmeain annesiniAllah razı olsun pamuk kalplim
Evettt tt canm benimmmm çok şükür bugün 8 mm gördük elhamdülillahcuma ya çağırdılar Allah izin verirse
Allah razı olsun lenoşummmm Rabbim sevinçlerimiz artırsın hepimize kolaylaştırsınAllahmmmm kalbim küt küt sevinç gözyaşlarımız olsun artık
Aminnnn balımmm benimmmm aminnnaynen alcam ondan da
Canımmm morcummmm Allah razı olsun siz gebelerin duaları kabul olurmuş çok ihtiyacımız var Rabbim hepimize mutluluk sevinç yaşatsınBitanemm mucizemm FatmammÇok sevindim yaa Dua edicem sana hep ediyorumda bekleyen isteyen sabreden tüm arkadaşlara duamda her zaman yer var
Fatoşummmm çok şükür çok şükür Rabbim kolaylaştırsın bundan sonrasını hayırlı eylesin sağlıkla tutunup büyüsün inşallah kuzum benimmmOyyyy çok şükür çokk kuzumm hakkında hayırlısı olsun sağ salim embriyocuğun yerleşir tutunur anneciğine hayırlı güzel haberlerle gel bitanemm
Ay inşallah kuzum benim ne kadar şükretsek azdır hiç ummuyodum bu ay da olmaz diyeAyçok şükür kuzum yaa xumaya kadar biraz daha olur hadi güzelce al bebeni sar sarmala oda sımsıkı tutunsun sana büyüsün güzelce hiç üzmeain annesini
Mavilendiiiikkkk kurabiyemmm güzel enerjiini sevginiii ver banaa verrrTiniminimavihanim mavilim mavişelimmm
Tenhalarda buluşalımmm
Balımm bekliyordm ben de bu şarkıyla etiket yapmayıtam çıkmışım onaylanmış
Olur olur inşallah kuzum rabbim isterse herşey olurAy inşallah kuzum benim ne kadar şükretsek azdır hiç ummuyodum bu ay da olmaz diyeAllahm olur mu ki inşallah bu sefer tutunur da sağlıkla gelir mi ki kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?