Yok kız baya sıcaktı butün yarın gösteriyor yağmur
Hahah oradan da buraya gelir
Anammm oda iyiymiş kız ama sağlam bünye lazım

Yok kuşum ya henüz belli değil
Paniksu ya devam
Kızz üç kız kardeşi izliyor musun
Hahah Türkan’a bak hele nasıl naz yapiii
Ay evet iyi yapıyor somere azcık süründürsün anasınada iyice sinir olmaya başladım ya döndü by defada mineye

Ederimm balimm etmemmii hazır doğumada az kaldı aklımdasın
Allah razı olsun pamuk kalplim
Ay gercektenmi canım o kdar sevindimki kalınlaştımı sonunda inatcı

İstanbuldamı olcaksın canım transferi senin bebede burdamıydı
Evettt tt canm benimmmm çok şükür bugün 8 mm gördük elhamdülillah cuma ya çağırdılar Allah izin verirse
Allah razı olsun lenoşummmm Rabbim sevinçlerimiz artırsın hepimize kolaylaştırsın Allahmmmm kalbim küt küt sevinç gözyaşlarımız olsun artık
Mucimmm Balımm hayırlısıyla vesilesi olsun inşallah sağ salim kavuşunn minnakınla sonra o sana sımsıkı tutunsun sağlıkla büyüsün avokado al hemen
Aminnnn balımmm benimmmm aminnn aynen alcam ondan da

Ayçok şükür kuzum yaa xumaya kadar biraz daha olur hadi güzelce al bebeni sar sarmala oda sımsıkı tutunsun sana büyüsün güzelce hiç üzmeain annesini

Bitanemm mucizemm Fatmamm Çok sevindim yaa Dua edicem sana hep ediyorumda bekleyen isteyen sabreden tüm arkadaşlara duamda her zaman yer var
Canımmm morcummmm Allah razı olsun siz gebelerin duaları kabul olurmuş çok ihtiyacımız var Rabbim hepimize mutluluk sevinç yaşatsın
Oyyyy çok şükür çokk kuzumm hakkında hayırlısı olsun sağ salim embriyocuğun yerleşir tutunur anneciğine hayırlı güzel haberlerle gel bitanemm
Fatoşummmm çok şükür çok şükür Rabbim kolaylaştırsın bundan sonrasını hayırlı eylesin sağlıkla tutunup büyüsün inşallah kuzum benimmm

Ayçok şükür kuzum yaa xumaya kadar biraz daha olur hadi güzelce al bebeni sar sarmala oda sımsıkı tutunsun sana büyüsün güzelce hiç üzmeain annesini
Ay inşallah kuzum benim ne kadar şükretsek azdır hiç ummuyodum bu ay da olmaz diyeAllahm olur mu ki inşallah bu sefer tutunur da sağlıkla gelir mi ki kucağımıza

Ay inşallah kuzum benim ne kadar şükretsek azdır hiç ummuyodum bu ay da olmaz diyeAllahm olur mu ki inşallah bu sefer tutunur da sağlıkla gelir mi ki kucağımıza
Olur olur inşallah kuzum rabbim isterse herşey olur
İlaç kullanıyordun dimi kalınlaşması için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…