Aminnnnnn inşallah kuzummm

İnşallah bitanem doguma girerken hepinize dua ediyor olucam inan Rabbim sabirla beklediğiniz mucizenize kavuştursun sizi

Mavilendiiiikkkk kurabiyemmm güzel enerjiini sevginiii ver banaa verrr
Balımm tinnoşum tüm enerjimi sana göndereyim dicem de sabahtır başım çatlıyor şimdi sende de başlar baş ağrısı hahha
Ama sevgimi gönderiyorum koccaaamann sarılıyorum sana

A böyle yapıştım

Yaaa bunuda senide yiriimm benn kurabiyemmm güzel enerjinii aldımm ki benn

Olur olur inşallah kuzum rabbim isterse herşey olur
İlaç kullanıyordun dimi kalınlaşması için
Evet kuzum ama ilk başta femara verdi bant kullancaktık malum bulamıyoruz kalınlaşması için bişey kullanamadm
Artı coraspirin Dekort Folbiol kullanıyordum iki gün öncede estrofem başlamıştım
Canımmmmm mucizemmmm bu nasıl güzel haberrrrrrr ahh nasıl gözlerim dolduu keşkee olsaydın da sarılıp sonraa kol kola girip zıplayıp oynasaydıkk az kaldı vuslata çiçeğimmm aZ
Ay tinnoşummmm hiç beklemediğim anda çiçek açtı umutlar yanımda olsaydınız çğşık çığlığa sıkı sıkı sarılırdım
İnşallah bitanem doguma girerken hepinize dua ediyor olucam inan Rabbim sabirla beklediğiniz mucizenize kavuştursun sizi
Ama senin doğumun gelmişşş ne zaman olcak mor çiçeğim normal mi sezaryen mi

Sezeryan kuzum 26sına gün verdi doktor. Normalde 40haftam haziranin 3ünde doluyordu. Haftaya 39da iken sezeryan olcam nasipse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…