Cuma günü sorunsuz sağlıcakla bebişini kapıp geleceksin inşallah canım benimederim mutlaka kuzum benim sabah 9 da orda olun dediler önce muayene ediyo ona göre işleme alıyolar çok tuhaf hissediyorum
Gecmiş olsun canım bende cok gitmiştim kalbe hepsi anksiyeteden cıktı korkmaKızlar dr den geldim şükür bir şey çıkmadı ne kalpte ne ciğerlerde dr dedi ki muhtemelen stres ve anksiyete var bide oraya görün dedin şükür rabbime rahatladım ya kaç gündür moralim bozuk huzursuzum sizden de allah razı olsun canlar iyi varsın, rabbim sizinde zor işlerinize kolaylık versin gönlümüzde ne varsa hemen olsun❄❤ ⚘
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
karamel Latte
Ballikabak
Çook geçmiş olsun kuzum inşaAllah geçici bir şeydirKızlar günaydın herkese bir kaç gündür keyfim yok iste çoktu gelemedim herkes iyimi..bugün kardolojiye gidicem doktora kalbimde sıkışma daralma oluyor biraz moralim bozuk canım sıkkın Bana dua edin canlar kötü şeyler olmasin sadece gelip geçici belki benim evhamim olsun
Hepinizi öpüyorum kocaman ve çok seviyorum❤⚘ ❄
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
karamel Latte
Ballikabak
Oh çok sevindimmm harikaaaaKızlar dr den geldim şükür bir şey çıkmadı ne kalpte ne ciğerlerde dr dedi ki muhtemelen stres ve anksiyete var bide oraya görün dedin şükür rabbime rahatladım ya kaç gündür moralim bozuk huzursuzum sizden de allah razı olsun canlar iyi varsın, rabbim sizinde zor işlerinize kolaylık versin gönlümüzde ne varsa hemen olsun❄❤ ⚘
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
karamel Latte
Ballikabak
ayyy coocomm bi tutunur bi sağlıkla ilerler ben de kalbini güm güm duyar sonra karnım şişer sonra cinsiyeti öğrenir kucağıma alır mıyım kiCuma günü sorunsuz sağlıcakla bebişini kapıp geleceksin inşallah canım benimçok normal öyle hissetmen ne hissediyorsan ne düşünüyorsan hepsini o an yaşa erteleme
Rabbim ol derse hiçbir şey zor değil canım benim. Sen sadece gönlünü ferah tut, inan, dua et ve bolca tevekkül et. Her zorluktan sonra kolaylık vardır. Oluyorsa vardır biR hikmeti olmuyorsa da vardır biN hikmetiayyy coocomm bi tutunur bi sağlıkla ilerler ben de kalbini güm güm duyar sonra karnım şişer sonra cinsiyeti öğrenir kucağıma alır mıyım ki
hayal olmasın artık nolur gerçerk olsun nolurrr
Ah canım bilmez miyimbende ilacı kesince ayni atakları yasadimSosyalim bitanem kışın dr vermişti senle çok konuştuk ya bitanem ilaç bitti ben dr gittim tekrar gerek yok kullanma dedi keşke kullansaydım aynen kalp krizi gibi oldu günlerdir doğru düzgün nefes alamıyorum kendimi üzdüm korktum kuzum ya yoruldum baya
aynen kuzum Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın inşallah kurban olduğumm müjdelerle sevindirsinRabbim ol derse hiçbir şey zor değil canım benim. Sen sadece gönlünü ferah tut, inan, dua et ve bolca tevekkül et. Her zorluktan sonra kolaylık vardır. Oluyorsa vardır biR hikmeti olmuyorsa da vardır biN hikmeti
Yaaâaa kurban olsun ona teyzesiOoyyy teyzesi gibi benim kızçede ikizler olcak
Çılgın olsun benim kızımm hiçbirşeye üzülmesin takmasınn kafasına anası gibiii yeterYaaâaa kurban olsun ona teyzesi
Gözün aydın kuzum çılgın bişi çıkacak ortaya
Evet yaaAgagahahaj kız deluuu
Güzel olurdu hakikaten hee
Enerjiğiz elhamdülillahBenim de ay burcum ikizleryukselen akrep kendim başak
Çılgın olsun benim kızımm hiçbirşeye üzülmesin takmasınn kafasına anası gibiii yeter
Hahahahahahaaahahahahah kıs ikizleri duyunca millet kaçıyo ama bilmiyolar ki ne kadar eğlenceliyiz
ayyy ben de öyleyim işte fena duygusalım. gözyaşım gözümün ucunda durur
çok merhametlidir evet hem de fenaaa bazen bu kadar merhamet iyi midir diye soruyom kendime üzülüyorum çok çünkü
ben 41 olcam ama inan ruhum henüz 40 olmadı çocuk ruhlarımız hiç kaybolmayacak sanırsam
birde çok sevgi pıtırcığı oluyolar yani ben öyleyim de sen de öylesin böyle sarılayım öpeyim çok severim
Ay părem gözün aydın aşkımKızlar dr den geldim şükür bir şey çıkmadı ne kalpte ne ciğerlerde dr dedi ki muhtemelen stres ve anksiyete var bide oraya görün dedin şükür rabbime rahatladım ya kaç gündür moralim bozuk huzursuzum sizden de allah razı olsun canlar iyi varsın, rabbim sizinde zor işlerinize kolaylık versin gönlümüzde ne varsa hemen olsun❄❤ ⚘
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
@D u t
@B O Z A
bir mucizee
@Fatmazell
@Tiniminimavihanim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@ozo1907
@MaviMabellee
@My_Moonlight06
@Tweety Bird
karamel Latte
Ballikabak
Dualarım seninle canım benim o gün aklımdan hiç çıkmazsın o kadar etkileniyorum bendeaynen kuzum Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın inşallah kurban olduğumm müjdelerle sevindirsin
Aminn canım Allah razı olsunAllah razi olsun kuzum benim Rabbim kolay dogumlar versin aminnnnnnn
Olmuş olmuş kuzum mavi kalpler de koy
Yerim seni tinnoşum balım
O dualar iyikiii var bitanemmmm
Yaaa Ayy süperO dua topiğinden şuanda bir kişi daha gebee kurabiyemmm birde benim arkadaşım hacer oda hamilee
gahaaha kim demişti onu
Ahahahaha hala aklında mıAminn canım Allah razı olsun
Yaaa Ayy süperRabbim geri çevirmesin inşallah kuşum o listedeki herkes en kısa zamanda hamile kalsın
Minnosprenses demişti
Rüzgar tatlı tatlı ediyordu diyor
Minnoş rüzgar ne ediyor demiştik
Hahah sonra bizim minnoş da haberlere çıkmasın rüzgar esti hamile kaldım diye
Ahahahaahahah ay ne güldümmAminn canım Allah razı olsun
Yaaa Ayy süperRabbim geri çevirmesin inşallah kuşum o listedeki herkes en kısa zamanda hamile kalsın
Minnosprenses demişti
Rüzgar tatlı tatlı ediyordu diyor
Minnoş rüzgar ne ediyor demiştik
Hahah sonra bizim minnoş da haberlere çıkmasın rüzgar esti hamile kaldım diye
Asla unutmamAhahahaha hala aklında mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?