ederim mutlaka kuzum benim sabah 9 da orda olun dediler önce muayene ediyo ona göre işleme alıyolar çok tuhaf hissediyorum
Cuma günü sorunsuz sağlıcakla bebişini kapıp geleceksin inşallah canım benim çok normal öyle hissetmen ne hissediyorsan ne düşünüyorsan hepsini o an yaşa erteleme

Gecmiş olsun canım bende cok gitmiştim kalbe hepsi anksiyeteden cıktı korkma

Çook geçmiş olsun kuzum inşaAllah geçici bir şeydir

Oh çok sevindimmm harikaaaa

Cuma günü sorunsuz sağlıcakla bebişini kapıp geleceksin inşallah canım benim çok normal öyle hissetmen ne hissediyorsan ne düşünüyorsan hepsini o an yaşa erteleme
ayyy coocomm bi tutunur bi sağlıkla ilerler ben de kalbini güm güm duyar sonra karnım şişer sonra cinsiyeti öğrenir kucağıma alır mıyım ki
hayal olmasın artık nolur gerçerk olsun nolurrr

ayyy coocomm bi tutunur bi sağlıkla ilerler ben de kalbini güm güm duyar sonra karnım şişer sonra cinsiyeti öğrenir kucağıma alır mıyım ki
hayal olmasın artık nolur gerçerk olsun nolurrr
Rabbim ol derse hiçbir şey zor değil canım benim. Sen sadece gönlünü ferah tut, inan, dua et ve bolca tevekkül et. Her zorluktan sonra kolaylık vardır. Oluyorsa vardır biR hikmeti olmuyorsa da vardır biN hikmeti

Ah canım bilmez miyimbende ilacı kesince ayni atakları yasadim sende atak donemindesin, çok zor oluyor gerçekten çok çok iyi anlıyorum seni. Ama bu dönemde insan gerçekten ilaca çok ihtiyaç duyuyor çünkü basedemiyorsun. Anlamadan aniden geliyor bu meret ben bayılacak gibi oluyordum,elim ayağım titremeye başlıyordu.bas dönmesi halsizlik sanki yigilicam allah'ım çok kötü ruhen çok yorucu kuzucum yaa, umarım tekrar ilacını yine alırsın. Ben ilaca tekrar başladım da sonra iki hafta geçti de öyle toparladım kendimi

Rabbim ol derse hiçbir şey zor değil canım benim. Sen sadece gönlünü ferah tut, inan, dua et ve bolca tevekkül et. Her zorluktan sonra kolaylık vardır. Oluyorsa vardır biR hikmeti olmuyorsa da vardır biN hikmeti
aynen kuzum Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın inşallah kurban olduğumm müjdelerle sevindirsin

Benim de ay burcum ikizler yukselen akrep kendim başak
Enerjiğiz elhamdülillah
Nabersin fıstıkımmmm ya senide etiketleme yapacaktım baktım nick değişmiş mavili olmuşsunuz sonradan fark ettim kuzum
Hayr mavinin anlamı nedir

Hahahahahahaa
Ozommmm sanki beni anlatıyorsun gerçekten böyle
Evet yaaâaa sevmeyi mincirmayi çok seviyorum hahahahaha
Aman hep böyle olalım ruhumuz yaslanmasin
Hep enerjik hem renkli kalalım kafamızın estigini yapan kişiliklerizzz
Kaçarlar çünkü bizim bakışlar keskin sanarsın soğuk nevale hahahaja
Evet yaaâaa duygusallıkta usutumuze yok sanırım biri karşımda bişi anlatsın o ağlamadan ağlarım bende sen gibi göz ucumda hep bir diziye bile bazen kızıyorum kendime ama elde değil
Temizlik hastalığı var mı sende de sürekli el yıkama alışkanlığı pipiriklik
Herkes ruh hastası olduğumu dusunuyor
Aaaaa ozommm diyorum sana hep abla diyim mı

Ay părem gözün aydın aşkım
Ne güzel haberlerle geldin şükürler olsun stres yapmamaya çalış bebeğim şeker de çıkmıştı yükselmesin lütfen aşkım
Herşey olacağına varıyor zaten çok düşünüp çok ince detayci olmak bazen insanı yipratip yoruyor o yüzden akışına bırakmak lazım bazen...
Senden de Allah razı olsun can paremmm Kıbrıs tatlım
İyi ki varsın iyi ki
Seviliyorsun kocaman öpüp sarılıyorum sana

aynen kuzum Rabbim imtihanımızı kolaylaştırsın inşallah kurban olduğumm müjdelerle sevindirsin
Dualarım seninle canım benim o gün aklımdan hiç çıkmazsın o kadar etkileniyorum bende Rabbimin mucizesi ile sevinç gözyaşları dökersin inşallah

Allah razi olsun kuzum benim Rabbim kolay dogumlar versin aminnnnnnn
Aminn canım Allah razı olsun
Olmuş olmuş kuzum mavi kalpler de koy

O dualar iyikiii var bitanemmmm
Yerim seni tinnoşum balım
O dua topiğinden şuanda bir kişi daha gebee kurabiyemmm birde benim arkadaşım hacer oda hamilee
Yaaa Ayy süper Rabbim geri çevirmesin inşallah kuşum o listedeki herkes en kısa zamanda hamile kalsın
gahaaha kim demişti onu
Minnosprenses demişti
Rüzgar tatlı tatlı ediyordu diyor
Minnoş rüzgar ne ediyor demiştik
Hahah sonra bizim minnoş da haberlere çıkmasın rüzgar esti hamile kaldım diye

Ahahahaha hala aklında mı

Ahahahaahahah ay ne güldümm Minnosprenses minnoş olursa öyle birşey tüyoları isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…