- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Ayy yarıldımmmmm hala gülüyorum mmmm kız Allah seni yaMahmut?
Mico?
Mıcıko?
Memili?
Kahtalı mıçı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy yarıldımmmmm hala gülüyorum mmmm kız Allah seni yaMahmut?
Mico?
Mıcıko?
Memili?
Kahtalı mıçı?
Bence de mantıklıhahahaha sanmıyorumölü taklidi yaparım
![]()
Şuna bak şikayet ediyorAyy yarıldımmmmm hala gülüyorum mmmm kız Allah seni ya![]()
Kubo deŞuna bak şikayet ediyorya ben nidem çatlağım desem olmir kurabik desem olmir upuzun kurabiyem diyom ben sana bişi diyom mu
![]()
ay mucizem regl olcam kendimi berbat hissediyom pofff uzun zamandır böyle olmuyodum. kimseyi görmeye tahammülüm yok konuşasım bile gelmiyoCanmm benimmmm nasılsın![]()
![]()
Allahım yardım etsin inşallah Rabbim şifa versin canımSagol cnm izinde bile rahat yok valla deli oluyorum az önce de sorgu için arandim nezaman geliyorsun diye bnde annemin durumuna göre karar vercem haftaya olabilir dedim normalde Perşembe başlamam gerekiyor bakalım hayırlısı
İnşallah canım yaYatıp yuvarlanmaca kuzum bahar gelse de şöyle dışarılara atsak kendimizi ya![]()
hahahahahah uzun zamandır böyle olmuyordum ya. bu sefer beni fena çarptıBence de mantıklıyoksa adam cidden ölebilir
![]()
Mucizemmmm bekliyorum 1 2 güne gelicek bebeğim bende doktora gidicem bakalım artık ne dicek ne demicek doktor çok üzülüyorum kuzunmmLenoşuuummm
Geldi mi seninki
Ben de iyiyiyim çok şükür halimize
iyi olmaya çalışıyorum aşkommmmmmBitanem güzel kuzum yeni bitirdim mutfakta işlerimi uzandım belimi dinlendiriyorumsen napıyorsun
![]()
askakdjfKubo deduvar boyası reklamı gibi
![]()
ben de olamadm aşırı sinirliyim kocama patlıyorum yok sevmediğim film açtın yok bana yardım etmedin yok şunu yapmadın bişey dese güppede kalkıyorum bi karışma bana bi karışma diye (örn yatağa geçmişiz telle oynuyorum kapat yatalım diyo karışma bana bi karışma yetti bitti be )ay mucizem regl olcam kendimi berbat hissediyom pofff uzun zamandır böyle olmuyodum. kimseyi görmeye tahammülüm yok konuşasım bile gelmiyo
sen nasılsın kuzum
üzülme kuzumMucizemmmm bekliyorum 1 2 güne gelicek bebeğim bende doktora gidicem bakalım artık ne dicek ne demicek doktor çok üzülüyorum kuzunmm![]()
ahahahahahha onlar da alışmış olmalı ki sesleri çıkmıyoaskakdjfkubo neee
çatkur nasıı
ya değiştitirirsen güzel bişi koy
bana mucişko de
kısaltmak istersen muciş
daha kısa istersen muc muc![]()
ben de olamadm aşırı sinirliyim kocama patlıyorum yok sevmediğim film açtın yok bana yardım etmedin yok şunu yapmadın bişey dese güppede kalkıyorum bi karışma bana bi karışma diye (örn yatağa geçmişiz telle oynuyorum kapat yatalım diyo karışma bana bi karışma yetti bitti be )![]()
Oyy oyy kuzum benim geleyim de bi nane şimon yapıvereyim miiiiyi olmaya çalışıyorum aşkommmmmmdinlen kuzum yorma kendini
benimki bok gibi oldu bu sefer elli küsür gün olduahahahahahha onlar da alışmış olmalı ki sesleri çıkmıyobenim de modum düşük olur konuşasım gelmez zorla konuşurum anlar hemen. geliyor gelmekte olan diyorum
![]()
İnşallah mucizem umarım bu yıl bize bol bebekli haberler alacağımız yıl olur inşallahüzülme kuzum
inan onu geliyor olması bile bi nimet
inşallah gelicek dr gidicen herşey güzel başlicak ve ilerlicek inşallah bitanem![]()
Ahhhh kuzum benim güzel kalbinden öperim senin fatmammmnm yerim seniOyy oyy kuzum benim geleyim de bi nane şimon yapıvereyim miii![]()
amin kuzum amin benim ümidim kalmıyor git gide de hayırlısıİnşallah mucizem umarım bu yıl bize bol bebekli haberler alacağımız yıl olur inşallah![]()
50 küsür gün ne oldu kuzum olmuyo musunbenimki bok gibi oldu bu sefer elli küsür gün oldu![]()