Sagol cnm izinde bile rahat yok valla deli oluyorum az önce de sorgu için arandim nezaman geliyorsun diye bnde annemin durumuna göre karar vercem haftaya olabilir dedim normalde Perşembe başlamam gerekiyor bakalım hayırlısı
Allahım yardım etsin inşallah Rabbim şifa versin canım

Kubo de 😂😂😂😂😂😂😂 duvar boyası reklamı gibi 😂😂😂😂😂
askakdjf :D kubo neee :D

çatkur nasıı :D

ya değiştitirirsen güzel bişi koy :D
bana mucişko de
kısaltmak istersen muciş
daha kısa istersen muc muc :D :D
ay mucizem regl olcam kendimi berbat hissediyom pofff uzun zamandır böyle olmuyodum. kimseyi görmeye tahammülüm yok konuşasım bile gelmiyo😂

sen nasılsın kuzum
ben de olamadm aşırı sinirliyim kocama patlıyorum yok sevmediğim film açtın yok bana yardım etmedin yok şunu yapmadın bişey dese güppede kalkıyorum bi karışma bana bi karışma diye (örn yatağa geçmişiz telle oynuyorum kapat yatalım diyo karışma bana bi karışma yetti bitti be ) :D

Mucizemmmm bekliyorum 1 2 güne gelicek bebeğim bende doktora gidicem bakalım artık ne dicek ne demicek doktor çok üzülüyorum kuzunmm:KK43::KK61:
üzülme kuzum
inan onu geliyor olması bile bi nimet
inşallah gelicek dr gidicen herşey güzel başlicak ve ilerlicek inşallah bitanem:KK68:

askakdjf :KK70: kubo neee :KK70:

çatkur nasıı :KK70:

ya değiştitirirsen güzel bişi koy :KK70:
bana mucişko de
kısaltmak istersen muciş
daha kısa istersen muc muc :KK70: :KK70:

ben de olamadm aşırı sinirliyim kocama patlıyorum yok sevmediğim film açtın yok bana yardım etmedin yok şunu yapmadın bişey dese güppede kalkıyorum bi karışma bana bi karışma diye (örn yatağa geçmişiz telle oynuyorum kapat yatalım diyo karışma bana bi karışma yetti bitti be ) :KK70:
ahahahahahha onlar da alışmış olmalı ki sesleri çıkmıyo 😂😂 benim de modum düşük olur konuşasım gelmez zorla konuşurum anlar hemen. geliyor gelmekte olan diyorum 😂😂

üzülme kuzum
inan onu geliyor olması bile bi nimet
inşallah gelicek dr gidicen herşey güzel başlicak ve ilerlicek inşallah bitanem:KK68:
İnşallah mucizem umarım bu yıl bize bol bebekli haberler alacağımız yıl olur inşallah:KK37::KK68::KK68:

Back
X