• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ohh yedim kendime geldim en önemlisi su ya gerçekten elim kolum kalkmadı gündüz :oops:
Hayırlı iftarlar kızçelerim ben sizden önce açtım burada biraz erken okunuyor ya:p
Afiyet olsun kuzum şimdi yap bir demlik çay arkadan türk kahvesi missssss 😍😍😍😍😍 19.55 burası da 😒

Afiyet olsun kuzum şimdi yap bir demlik çay arkadan türk kahvesi missssss 😍😍😍😍😍 19.55 burası da 😒
Yeşil çayımı demledim onu içiyorum çiçeğim 10 dakikaya da yürüyüşe 👯‍♀️😍
Az kalmış çiçeğim orada da 😘

Cümleten oruçlarınız kabul olsunn kır çiçekleriimmmm🤲:KK36::dua::anne::KK60::KK60::KK60:
Bende yeni uyandımm temsili şöyleyim
going-crazy-dizzy.gif

Yaaa 😍😍😍 hadi bakalım inşallah canım 🤗 🤗
Ayy inşallah kurabiyem 🤗
Oruç tutamıyorım ama yaa ilaçlar Saatli
Dedim hocam oruç tutcam iftar gece sahur olarak içsem olur mu dedim tutma biraz Bi düzenini bozma benim üstüme at diyo 🤤
Ona üzüldüm ama bu hafta belli olur inşallah hayırlısıyla transfer olsun tutcm 🤗

Ayy inşallah kurabiyem 🤗
Oruç tutamıyorım ama yaa ilaçlar Saatli
Dedim hocam oruç tutcam iftar gece sahur olarak içsem olur mu dedim tutma biraz Bi düzenini bozma benim üstüme at diyo 🤤
Ona üzüldüm ama bu hafta belli olur inşallah hayırlısıyla transfer olsun tutcm 🤗
Rabbim gönlünden geçeni bu mübarek günde en hayırlı şekilde nasip etsin İnşaAllah canım 😇

Sana da kuzum duandan unutma bitanem🤗😇💝💞
Hep bulundururum hepinizi dualarimda parem sizlerde eksik etmeyin parem 😊😍😍😘
Gelince yaparsın ona 🤤
Muhakkak yaparım 😂😂😂 %100 😁😁
Nee bılıkk mıı 😳 bılıkk ne kızzz😳😳
He kız valla bende ilk duydugumda saşırmıstim 😂😂😂 valla öyle denmis kalmis adı bıllık heralde balık gibi benzetme mi yapılmış bilemiyorum ama hep gülerim 😂😂😂😂😂
Cümleten oruçlarınız kabul olsunn kır çiçekleriimmmm🤲:KK36::dua::anne::KK60::KK60::KK60:
Bende yeni uyandımm temsili şöyleyim
going-crazy-dizzy.gif
Sağol tinnim cümlemizinki kabul eylesin Rabbim 😍😍😘

Back
X