- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Nee bılıkk mııKubişimm ❤ Bizim burda yani kaynanamlarin köyünde o çorbaya bılıklı çorba derler![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nee bılıkk mııKubişimm ❤ Bizim burda yani kaynanamlarin köyünde o çorbaya bılıklı çorba derler![]()
Afiyet olsun kuzum şimdi yap bir demlik çay arkadan türk kahvesi missssssOhh yedim kendime geldim en önemlisi su ya gerçekten elim kolum kalkmadı gündüz
Hayırlı iftarlar kızçelerim ben sizden önce açtım burada biraz erken okunuyor ya![]()
Yeşil çayımı demledim onu içiyorum çiçeğim 10 dakikaya da yürüyüşeAfiyet olsun kuzum şimdi yap bir demlik çay arkadan türk kahvesi missssss19.55 burası da
![]()
Oh oh süper kuzummmYeşil çayımı demledim onu içiyorum çiçeğim 10 dakikaya da yürüyüşe
Az kalmış çiçeğim orada da![]()
Aynenn kuzum olsunnn kazasını ederiz bi kışınYok kız kalan mercimeği dondurucuya atıyorum pratik oluyor
Tutmuyorum balım ya kendime güvenemiyorum seneye kazasını yaparız inşallah![]()
Amin balımm günaydınCümleten oruçlarınız kabul olsunn kır çiçekleriimmmm
Bende yeni uyandımm temsili şöyleyim
![]()
Olsun müsait olunca tutardın sende kuzummOh oh süper kuzummm
Az kaldı bebişim
Ama ben değilim oruçlu koca oruçlu![]()
Az kaldı kuzum tutacağım inşallahOlsun müsait olunca tutardın sende kuzumm![]()
Aminn inşallah tinnimCümleten oruçlarınız kabul olsunn kır çiçekleriimmmm
![]()
Ayy inşallah kurabiyemYaaahadi bakalım inşallah canım
![]()
![]()
Rabbim gönlünden geçeni bu mübarek günde en hayırlı şekilde nasip etsin İnşaAllah canımAyy inşallah kurabiyem
Oruç tutamıyorım ama yaa ilaçlar Saatli
Dedim hocam oruç tutcam iftar gece sahur olarak içsem olur mu dedim tutma biraz Bi düzenini bozma benim üstüme at diyo
Ona üzüldüm ama bu hafta belli olur inşallah hayırlısıyla transfer olsun tutcm![]()
Rabbim senin ve buradaki bütün arkadaşlarımın gönlündeki ve dilindeki dualarını en hayırlı şekilde kabul etsin İnşaAllah Aminnn
Hep bulundururum hepinizi dualarimda parem sizlerde eksik etmeyin paremSana da kuzum duandan unutma bitanem![]()
Muhakkak yaparımGelince yaparsın ona![]()
He kız valla bende ilk duydugumda saşırmıstimNee bılıkk mııbılıkk ne kızzz
![]()
Sağol tinnim cümlemizinki kabul eylesin RabbimCümleten oruçlarınız kabul olsunn kır çiçekleriimmmm
![]()
Allah razı olsun canm aminn cümlemiz için aminnnnnnnmRabbim gönlünden geçeni bu mübarek günde en hayırlı şekilde nasip etsin İnşaAllah canım![]()
Biz içtik valla herkes bi köseye daģildıÇayları içtiniz miii hele diyin bana![]()