- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.941
- 498
Tamammmm beybisiii cansın güzel gözlüm lokumummmmmBende başta öyle yapamadım karışık gibi ama değil Linoşummm halledecezzzz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamammmm beybisiii cansın güzel gözlüm lokumummmmmBende başta öyle yapamadım karışık gibi ama değil Linoşummm halledecezzzz![]()
Tamammmm beybisiii cansın güzel gözlüm lokumummmmmgüzel fıstığımmmm
![]()
Tamam çiçeğim Allah rahatlık versin inşallahNasılda dadlı dillii![]()
linoşummmm çiçeğimmm bende gidiyorum yavaştan uykuu bastrdı kuzummm
![]()
Olmuş olmuşKurabiyemmm bu bir buğulu spoi deneme şeyisidir.![]()
Yaa uyuyakamadılar inşallahİnan varyaa bende yenii soracaktım kuzumm parem ve salişimin sesi çıkmadı diye bu saatte geliyorlardı ya![]()
Ohh yerim ben senin düşünceleriniKesinlikle direk kafa da bitiyor mesela ramazan hiç aklına gelmiyor insan bıraksa bırakır ama iftar açtıktan sonra karnın doyunca tamam tirim tirim sigara arıyorsun
Sigara çok kötü birşey her şekilde kötü en başta sağlık için inşallah bırakıcam kuzum![]()
Çok iyi anlıyorum bitanem üzerindeki o hissizliği o boşluğu.Yarın sorayım kuzumm
İnşallaah faydası olur
Çok değişiğim biliyor musun
Sanki hissizleşmiş gibi öyle tepkisiz öyle salak
Ya kuzucum sahurda sızdım da şimdi okudum. Geçmiştir inşallahBen namaza gidiyorum kuzular sonra yatmaya başım ağrıyor bu geceden beri hafif hafif geçti gibi oldu şimdi şiddetlendi
Ağrı kesici almadım çok şiddetli değil diye çok nadir basım ağrır benim çok çıldırmak üzere olmadıkça ilaç almam ama şimdi oruç niyet edicem olmasın ağrı ilk günden ya
Tiniminimavihanim
Catlak-kurabiye
bir mucizee 3 ihlas 1 Fatiha Felak Nas okur musunuz Sevginin kızı Selin niyetine nazar duası az önce imsak kesti niyet edicem oruca
![]()
Off o sahil yürüyüşü hepsine bedel kızOf süper menün keşke sanada gelseydimafiyet şifa olsun kuzum ben yürüyüşe öıktım sahilde kahvemi içtim geldim şimdi sodada sıra
![]()
Hahah pembe de güzel fikirmişHahahaah evett yaaa gidiyom geliyom musluğa bakıyorumm ne değişik geldi banaa yaa bide tasaruflu musluk 2 seçenek var yerinden oynuyo falann dedim keske pembesi olsa bunun![]()
elbette kuzum elbetteİnşallah derse kul inşa etmez mi Yaradan kuzum yapma böyle lütfen içim parça parça oluyor çok üzülüyorum![]()
Alllah büyüktür tinnoşum toparlarım kendimi aklım daha başıma gelmedi :/Ne desem boş mucizemm içindeki boşluğu çok iyi anlıyorum![]()
geçmiş olsun kuzum okudum niyetineBen namaza gidiyorum kuzular sonra yatmaya başım ağrıyor bu geceden beri hafif hafif geçti gibi oldu şimdi şiddetlendi
Ağrı kesici almadım çok şiddetli değil diye çok nadir basım ağrır benim çok çıldırmak üzere olmadıkça ilaç almam ama şimdi oruç niyet edicem olmasın ağrı ilk günden ya
Tiniminimavihanim
Catlak-kurabiye
bir mucizee 3 ihlas 1 Fatiha Felak Nas okur musunuz Sevginin kızı Selin niyetine nazar duası az önce imsak kesti niyet edicem oruca
![]()
amin kurabiyem Rabbim verecekse sağlıklı sıhhatli ahlakli hayırlı versin vermezse de elbet de yine o bilir ki bizim de gönlümüzü razı etsinOlmuş olmuştamamdır bu iş
![]()
Yaa uyuyakamadılar inşallahMssPARE
Saliha40
Ohh yerim ben senin düşünceleriniböyle düşünmen güzel balım en azından yapamam edemem demiyorsun. Ben eşime bir türlü bıraktıramıyorum. Sürekli bahanesi var neler sayıyorum dövüş kavga
kafasını gözünü kırıyorum yine arada kaçamak yapıyor
Duyan da cidden şiddet uyguluyorum sanacak
Çok iyi anlıyorum bitanem üzerindeki o hissizliği o boşluğu.
İnşallah bu defa Rabbim eli boş çevirmesin kuzum
Ya kuzucum sahurda sızdım da şimdi okudum. Geçmiştir inşallah
günaydınnnn senin enerjini yerimmmmmHepinize bol bol enerji yolladım
Güzel haberler alacağınız bir gün olsun![]()
![]()
Balımmm deme öyle biz sadece iyi gün dostu muyuz. Tabi ki iyi kötü ne varsa anlatmak istediğin paylaş bizimle. Yükler paylaşınca azalıyor. Elimizden bir şey gelmiyor ama bazen omzunda bir el olduğunu bilmek bile insana yetiyor. İşte hepimizin eli omzunda yanındayız dualarımız seninle. Rabbim mutluluk sevincini burada kutlamayı nasip etsinelbette kuzum elbette
o görüyor biliyor
özür dilerim sizi de üzmek istemezdim
iyi bişey olmadığı sürece bi daha kötü gelmicem buraya :)
Alllah büyüktür tinnoşum toparlarım kendimi aklım daha başıma gelmedi :/
geçmiş olsun kuzum okudum niyetine
amin kurabiyem Rabbim verecekse sağlıklı sıhhatli ahlakli hayırlı versin vermezse de elbet de yine o bilir ki bizim de gönlümüzü razı etsin
günaydınnnn senin enerjini yerimmmmm
amin kuzum aminBalımmm deme öyle biz sadece iyi gün dostu muyuz. Tabi ki iyi kötü ne varsa anlatmak istediğin paylaş bizimle. Yükler paylaşınca azalıyor. Elimizden bir şey gelmiyor ama bazen omzunda bir el olduğunu bilmek bile insana yetiyor. İşte hepimizin eli omzunda yanındayız dualarımız seninle. Rabbim mutluluk sevincini burada kutlamayı nasip etsin![]()
![]()
Hiç öyle düşünme kuzum boğulsak yazar mıyız. Hepimiz iyi olmanı istiyoruzamin kuzum amin
Allah razı olsun desteğiniz rahatlatıyor gerçekten
çok fazla yansıtıyorum mutsuzluğumu sizi de boğuyorum kendi derdimle
ama daha iyi olcam inşallah
güzel şeyler de yaşayıp paylaşcaz Allahn iznyle
kendimi maneviyen çok zayıf hissediyorum bu zamanlar
umarım geçer daha güçlenir inancım
sağolasın kuzum bu da geçer inşallahHiç öyle düşünme kuzum boğulsak yazar mıyız. Hepimiz iyi olmanı istiyoruz
Ara sıra oluyor o manevi boşluk ya bunun için kendini suçlama. İnşirah oku la havle çek. Ara sıra kendine oku üfle. Hepsi geçecek inşallah canım
Pembeyi severim mor falan açık renklerrHahah pembe de güzel fikirmişhayırlı olsun kuzum
İlk defa duyuyprum canım nasıl bant ki acabaKeşke yolu olsa
Bant reçete etmiş Dr netten baktım biraz
Yarın aldıktan sonra bi sorcam nasıl kullanılcak
Geri dönüş de yapmadılar aradılarsa da benim tel kapanmıştı
Climare forta diye