• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tamammmm beybisiii cansın güzel gözlüm lokumummmmm 🥲💜 güzel fıstığımmmm💜💜💜💜💜💜🥲
milk-and-mocha-cute.gif
Nasılda dadlı dillii😍😍😍linoşummmm çiçeğimmm bende gidiyorum yavaştan uykuu bastrdı kuzummm:uykucu::uykucu::KK60::KK60::KK60::KK31::KK31:

Kurabiyemmm bu bir buğulu spoi deneme şeyisidir.:spor::KK74::KK73::KK36::KK60:
Olmuş olmuş 🥳🥳tamamdır bu iş 🤭 🤭
İnan varyaa bende yenii soracaktım kuzumm parem ve salişimin sesi çıkmadı diye bu saatte geliyorlardı ya🥺🥺🥺
Yaa uyuyakamadılar inşallah MssPARE MssPARE Saliha40 Saliha40
Kesinlikle direk kafa da bitiyor mesela ramazan hiç aklına gelmiyor insan bıraksa bırakır ama iftar açtıktan sonra karnın doyunca tamam tirim tirim sigara arıyorsun 🤭🤭🤭
Sigara çok kötü birşey her şekilde kötü en başta sağlık için inşallah bırakıcam kuzum 🤲🏻🥲🥰🌺
Ohh yerim ben senin düşüncelerini 😍😍 böyle düşünmen güzel balım en azından yapamam edemem demiyorsun. Ben eşime bir türlü bıraktıramıyorum. Sürekli bahanesi var neler sayıyorum dövüş kavga 😅 kafasını gözünü kırıyorum yine arada kaçamak yapıyor 😅😅
Duyan da cidden şiddet uyguluyorum sanacak 🤪🤪
Yarın sorayım kuzumm
İnşallaah faydası olur
Çok değişiğim biliyor musun
Sanki hissizleşmiş gibi öyle tepkisiz öyle salak
Çok iyi anlıyorum bitanem üzerindeki o hissizliği o boşluğu.
İnşallah bu defa Rabbim eli boş çevirmesin kuzum
Ben namaza gidiyorum kuzular sonra yatmaya başım ağrıyor bu geceden beri hafif hafif geçti gibi oldu şimdi şiddetlendi 😐
Ağrı kesici almadım çok şiddetli değil diye çok nadir basım ağrır benim çok çıldırmak üzere olmadıkça ilaç almam ama şimdi oruç niyet edicem olmasın ağrı ilk günden ya 😐
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye bir mucizee bir mucizee 3 ihlas 1 Fatiha Felak Nas okur musunuz Sevginin kızı Selin niyetine nazar duası az önce imsak kesti niyet edicem oruca 😔
Ya kuzucum sahurda sızdım da şimdi okudum. Geçmiştir inşallah

Hahahaah evett yaaa gidiyom geliyom musluğa bakıyorumm ne değişik geldi banaa yaa bide tasaruflu musluk 2 seçenek var yerinden oynuyo falann dedim keske pembesi olsa bunun😂
Hahah pembe de güzel fikirmiş 😅😅 hayırlı olsun kuzum

• Komik
Reactions: Jou
İnşallah derse kul inşa etmez mi Yaradan kuzum yapma böyle lütfen içim parça parça oluyor çok üzülüyorum 😔
elbette kuzum elbette
o görüyor biliyor
özür dilerim sizi de üzmek istemezdim :(
iyi bişey olmadığı sürece bi daha kötü gelmicem buraya :)
Ne desem boş mucizemm içindeki boşluğu çok iyi anlıyorum 🥺🥺
Alllah büyüktür tinnoşum toparlarım kendimi aklım daha başıma gelmedi :/
Ben namaza gidiyorum kuzular sonra yatmaya başım ağrıyor bu geceden beri hafif hafif geçti gibi oldu şimdi şiddetlendi 😐
Ağrı kesici almadım çok şiddetli değil diye çok nadir basım ağrır benim çok çıldırmak üzere olmadıkça ilaç almam ama şimdi oruç niyet edicem olmasın ağrı ilk günden ya 😐
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye bir mucizee bir mucizee 3 ihlas 1 Fatiha Felak Nas okur musunuz Sevginin kızı Selin niyetine nazar duası az önce imsak kesti niyet edicem oruca 😔
geçmiş olsun kuzum okudum niyetine:dua:
Olmuş olmuş 🥳🥳tamamdır bu iş 🤭 🤭

Yaa uyuyakamadılar inşallah MssPARE MssPARE Saliha40 Saliha40

Ohh yerim ben senin düşüncelerini 😍😍 böyle düşünmen güzel balım en azından yapamam edemem demiyorsun. Ben eşime bir türlü bıraktıramıyorum. Sürekli bahanesi var neler sayıyorum dövüş kavga 😅 kafasını gözünü kırıyorum yine arada kaçamak yapıyor 😅😅
Duyan da cidden şiddet uyguluyorum sanacak 🤪🤪

Çok iyi anlıyorum bitanem üzerindeki o hissizliği o boşluğu.
İnşallah bu defa Rabbim eli boş çevirmesin kuzum

Ya kuzucum sahurda sızdım da şimdi okudum. Geçmiştir inşallah
amin kurabiyem Rabbim verecekse sağlıklı sıhhatli ahlakli hayırlı versin vermezse de elbet de yine o bilir ki bizim de gönlümüzü razı etsin :dua:
Hepinize bol bol enerji yolladım
Güzel haberler alacağınız bir gün olsun 😍 😍
günaydınnnn senin enerjini yerimmmmm

elbette kuzum elbette
o görüyor biliyor
özür dilerim sizi de üzmek istemezdim :KK43:
iyi bişey olmadığı sürece bi daha kötü gelmicem buraya :)

Alllah büyüktür tinnoşum toparlarım kendimi aklım daha başıma gelmedi :/

geçmiş olsun kuzum okudum niyetine:dua:

amin kurabiyem Rabbim verecekse sağlıklı sıhhatli ahlakli hayırlı versin vermezse de elbet de yine o bilir ki bizim de gönlümüzü razı etsin :dua:

günaydınnnn senin enerjini yerimmmmm
Balımmm deme öyle biz sadece iyi gün dostu muyuz. Tabi ki iyi kötü ne varsa anlatmak istediğin paylaş bizimle. Yükler paylaşınca azalıyor. Elimizden bir şey gelmiyor ama bazen omzunda bir el olduğunu bilmek bile insana yetiyor. İşte hepimizin eli omzunda yanındayız dualarımız seninle. Rabbim mutluluk sevincini burada kutlamayı nasip etsin 🥰 🥰

Balımmm deme öyle biz sadece iyi gün dostu muyuz. Tabi ki iyi kötü ne varsa anlatmak istediğin paylaş bizimle. Yükler paylaşınca azalıyor. Elimizden bir şey gelmiyor ama bazen omzunda bir el olduğunu bilmek bile insana yetiyor. İşte hepimizin eli omzunda yanındayız dualarımız seninle. Rabbim mutluluk sevincini burada kutlamayı nasip etsin 🥰 🥰
amin kuzum amin
Allah razı olsun desteğiniz rahatlatıyor gerçekten
çok fazla yansıtıyorum mutsuzluğumu sizi de boğuyorum kendi derdimle
ama daha iyi olcam inşallah
güzel şeyler de yaşayıp paylaşcaz Allahn iznyle
kendimi maneviyen çok zayıf hissediyorum bu zamanlar
umarım geçer daha güçlenir inancım

amin kuzum amin
Allah razı olsun desteğiniz rahatlatıyor gerçekten
çok fazla yansıtıyorum mutsuzluğumu sizi de boğuyorum kendi derdimle
ama daha iyi olcam inşallah
güzel şeyler de yaşayıp paylaşcaz Allahn iznyle
kendimi maneviyen çok zayıf hissediyorum bu zamanlar
umarım geçer daha güçlenir inancım
Hiç öyle düşünme kuzum boğulsak yazar mıyız. Hepimiz iyi olmanı istiyoruz🤗
Ara sıra oluyor o manevi boşluk ya bunun için kendini suçlama. İnşirah oku la havle çek. Ara sıra kendine oku üfle. Hepsi geçecek inşallah canım

Hiç öyle düşünme kuzum boğulsak yazar mıyız. Hepimiz iyi olmanı istiyoruz🤗
Ara sıra oluyor o manevi boşluk ya bunun için kendini suçlama. İnşirah oku la havle çek. Ara sıra kendine oku üfle. Hepsi geçecek inşallah canım
sağolasın kuzum bu da geçer inşallah :KK15:

😥Keşke yolu olsa

Bant reçete etmiş Dr netten baktım biraz
Yarın aldıktan sonra bi sorcam nasıl kullanılcak
Geri dönüş de yapmadılar aradılarsa da benim tel kapanmıştı
Climare forta diye
İlk defa duyuyprum canım nasıl bant ki acaba

Back
X