• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hımmm o zaman olur gidek yiyek 😅😅
Dünde Zalım minnoş kömbe yapmış @Minnosprenses
Yaf benim gibi üşengeç hatuna denir mi öyle şeyler 😅 hazır yufkaların nesi var koy arasına peyniri al sana börek 😅😅 dimi kız
He yaa valla dün bizde onu konuşuyorduk burda ne uğraşcam aman yufkaylada mis gibi oluyor dimi🤣🤣
Çaktırma burda yufkanın tanesi 5 tl olmuş 😒

Hiç ya aman kim açacak uğraşacak 😅😅 tamam el açmasının tadı da bi başka da aman😁
Tanesi 5 TL miiii :KK57::KK57:
Çok hamarat olduğumuz zamanlarda yaparız bizde herzaman gerek yok yormayalım narin kibar ellerimizi :süslü:🤣🤣
Evett yufkacıda 5miş pazardan da 4e aldım 😒

ep00000.gif

Gene sayfalarca konuşmakkk hımmmmmm :mad::mad::mad::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:önemli bişi kaçırdıysam özet isterim yok. Geyik yaptık derseniz tamamım ben:KK36::KK36::KK60::KK60:

ep00000.gif

Gene sayfalarca konuşmakkk hımmmmmm :mad::mad::mad::sopa::sopa::sopa::sopa::sopa::sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:önemli bişi kaçırdıysam özet isterim yok. Geyik yaptık derseniz tamamım ben:KK36::KK36::KK60::KK60:
Ben görmedim duymadım bilmiyorum 😅😅 bugün pek bakamadum bende çoğunu kaçırdım 😅
Peri ile üşengeçliğimizden ay pardon hamaratlığımızdan konuşuyorduk 😅😅
Cookiie Cookiie

Ben görmedim duymadım bilmiyorum 😅😅 bugün pek bakamadum bende çoğunu kaçırdım 😅
Peri ile üşengeçliğimizden ay pardon hamaratlığımızdan konuşuyorduk 😅😅
Cookiie Cookiie
Aferinnn kurabiyemmmm her zaman böyle hamarat olun 😂😂😂 bendee rahat nefes alabilirim 😂😂😍😍

Back
X