- 25 Ağustos 2019
- 62.481
- 119.971
- 698
- 31
InşallahhhTam bilmiyorum ki canım belli olmuyor ya şekeri neyin tetiklediği. Siz iyi olun da düşer o![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
InşallahhhTam bilmiyorum ki canım belli olmuyor ya şekeri neyin tetiklediği. Siz iyi olun da düşer o![]()
Hee yarin gitcektim zaten kuzuş oyuzden ettim istemiştiHemen kendi doktoruna git telaş yapma dur hemn
İnşallah canım olumlu düşünelim![]()
He yaa valla dün bizde onu konuşuyorduk burda ne uğraşcam aman yufkaylada mis gibi oluyor dimiHımmm o zaman olur gidek yiyek
Dünde Zalım minnoş kömbe yapmış @Minnosprenses
Yaf benim gibi üşengeç hatuna denir mi öyle şeylerhazır yufkaların nesi var koy arasına peyniri al sana börek
dimi kız
Hiç ya aman kim açacak uğraşacakHe yaa valla dün bizde onu konuşuyorduk burda ne uğraşcam aman yufkaylada mis gibi oluyor dimi
Çaktırma burda yufkanın tanesi 5 tl olmuş![]()
Şu diğer kadının çocuğunu mı çalacak neSon damlalarına baktım kadının hamileliği sahteymiş o sahneyi
Üzülme tamm mı o da üzülürHee yarin gitcektim zaten kuzuş oyuzden ettim istemişti
Kim lenn kime nolmuşŞu diğer kadının çocuğunu mı çalacak ne![]()
TV 8 de yeni başlayan bir dizi varda o kuzumKim lenn kime nolmuş
Heee diziTV 8 de yeni başlayan bir dizi varda o kuzumsaliş diyince denk geldi bakayım dedim. Öyle değişik bir şey
Çok hamarat olduğumuz zamanlarda yaparız bizde herzaman gerek yok yormayalım narin kibar ellerimiziHiç ya aman kim açacak uğraşacaktamam el açmasının tadı da bi başka da aman
Tanesi 5 TL miiii![]()
Hahha dizi de var atraksiyonHeee dizipüf ben de atraksiyon Bi konu var sandım
![]()
Kesinlikle canım yani aslında çok hamaratız ama herkese göstermiyoruzÇok hamarat olduğumuz zamanlarda yaparız bizde herzaman gerek yok yormayalım narin kibar ellerimizi
Evett yufkacıda 5miş pazardan da 4e aldım![]()
Tamam bebişimm ozaman çok acıkmıştım sabah sırf kan vercem diye birşey yemedim belki ondan yükseldiÜzülme tamm mı o da üzülür![]()
Ben görmedim duymadım bilmiyorum![]()
Gene sayfalarca konuşmakkk hımmmmmmönemli bişi kaçırdıysam özet isterim yok. Geyik yaptık derseniz tamamım ben
![]()
Aferinnn kurabiyemmmm her zaman böyle hamarat olunBen görmedim duymadım bilmiyorumbugün pek bakamadum bende çoğunu kaçırdım
Peri ile üşengeçliğimizden ay pardon hamaratlığımızdan konuşuyorduk
Cookiie
Aynen öyle öz annesi kizin bir daha hamile kalmaması için.onceki doğumunu ebeye yaptırdı bir daha doğurmasın dedi bur şeyler oldu o sahnede tam anlalmadimŞu diğer kadının çocuğunu mı çalacak ne![]()
Ayyyy keşke kuzum uçarak gelirdimSende gel hadi yarın yemeye gitcez![]()
HahahahajSivas kangali gibi havla demedigi kalmis..