İlham geldi bugün 😅😅
Beddua kılıklı duaların ardı arkası kesilmiyordu😅😅
Var mı rüzgar esti hamile kaldım diye dua yemek isteyen 😅😅🤪🤪
Ahahahahahahhahaha offf o rüzgar neydi yaaaaa :KK70: :KK70:
thinking-about-you-think.gif

Akşama ne yaptınız kızlar menüler de ne var
Klasik fırında baget patates havuc pilav tarhana ajsnssjjs 😂 ve dünden kalan bezelye yemeği 😂

Kesinlikle canım stres de çok etkiliyor seninkiler kaç aylık oldu. Stres yapınca karnın da gerilir onu da fark edersin belki. Hemen hissediyorlar.
Kesinlikle onlara başla canım vücut eksikliğini hemen belli ediyor
Stres icin bir sey varmi peki
Korkuyorum geri stres yapinca 🙈
Bugun doktora b12 icin yazcam insallah demirede baslayim

Benim domates çorbası var. Yanınada azcık kıymam var. Delikli makarnalar varya mantı yazıyor üstünde onun içine kıyma koyup pişircem yoğurtlu. Bugğn böyle olcak parem 😬
Onu ben yaptım güzel oluyor uğraşmak lazım bu saate kadar ev işleri yaptım yoruldum ya söyle basit bir şey olsa

Canım birşekilde nasip olucak vesile ve zamanını bekliyor. Ne kadar süredir istiyorsunuz. Hiçbir sorununuz yok dimi sebepsiz.
Evet çiçeğim sebepsiz 1.5 yıldır istiyorum ben 🥰🥰🥰
2 kimyalsalım var gerisi yok 😐😐😐🥺🥺🥺🥺
Gitmedim doktor kalmadı Türkiye de burda Romanya da hiçbir sebep yok 🥺🥺🥺
Çok canım sıkılıyor bazen perim çok bulamıyorum genetiklerim de kan pıhtılaşmam çıktı sadece o kadar onun içinde ilaç alıyorum kuzum hergün herşey normal ama gel gelelim bişi yok ..
Rabbim hayırlısını nasip etsin inslalah hepimize perimmmmmmm 🤲🏻🤲🏻💜💜💜

sağolasın kuşum

geçmiş olsun kuzum miden mi bulanıyo

aaa hadi yaaa fide al da dik benim çok yapasım geliyo yaaa ama müsait değilim :)

sıfırlanmıştır kuzum adette olmuşsun baktırma bence gerek yok zatn benimde 20 güne yakın anca atmıştı vücut leke leke
Evet az kuzum midem ağrıyor gibi bulanıyor gibi ülser var benim mide de zaten de belki çok uzun zamandır yapmıyordu ama geçti kuzum şükür 🥲
Ağrı bişi olmadan şükürler olsun 🥲
Ay evet bebeğim fide alacağım topraktan diyorum ben olmadığı için geçen sene de salatalık domestes biber hepsi olduydu çilekler maydonoz dereotu yeşil soğan 🥲🥲🥲🥲
Şimdi de ıspanak yaptıydım onlar çıkıyor marul turp da ektiydim kışın çiçeğim çok soğuk oldu hepsi dondu 🥺🥺🥺🥺
Kalan sağlar bizimdir dedim 🥲🥲🥲
Şimdi burda biber tatlı yok hep acı var kuzum Türkiye'ye geldiğimde biber tohumu alacağım bol bol iyi olur böyle zamanda başka arkadaş çimleyecek onu bende alacağım büyüyünce tohum ver dedim fide vericem sana dedi 🤣🤣🤣🤣🤣🇹🇷
Dedim canıma minnet 🤣🤣🤣🤣
Ya şimdi kuzum anlayacağın domates çimi alacağım sadece salatayı ben hallederim biber de gelecek gerikalani hepsi var bahçe de 🥲🥲🥲🥲🥲🥲 yaza atarım inşallah fotoğraf 😍😍😍😍

Evet az kuzum midem ağrıyor gibi bulanıyor gibi ülser var benim mide de zaten de belki çok uzun zamandır yapmıyordu ama geçti kuzum şükür 🥲
Ağrı bişi olmadan şükürler olsun 🥲
Ay evet bebeğim fide alacağım topraktan diyorum ben olmadığı için geçen sene de salatalık domestes biber hepsi olduydu çilekler maydonoz dereotu yeşil soğan 🥲🥲🥲🥲
Şimdi de ıspanak yaptıydım onlar çıkıyor marul turp da ektiydim kışın çiçeğim çok soğuk oldu hepsi dondu 🥺🥺🥺🥺
Kalan sağlar bizimdir dedim 🥲🥲🥲
Şimdi burda biber tatlı yok hep acı var kuzum Türkiye'ye geldiğimde biber tohumu alacağım bol bol iyi olur böyle zamanda başka arkadaş çimleyecek onu bende alacağım büyüyünce tohum ver dedim fide vericem sana dedi 🤣🤣🤣🤣🤣🇹🇷
Dedim canıma minnet 🤣🤣🤣🤣
Ya şimdi kuzum anlayacağın domates çimi alacağım sadece salatayı ben hallederim biber de gelecek gerikalani hepsi var bahçe de 🥲🥲🥲🥲🥲🥲 yaza atarım inşallah fotoğraf 😍😍😍😍
ay kuzummmm geçmiş olsun. ben de öyleyim valla mide konusunda 😏 ülser bende de var ve bu ramazan beni çok zorladı bühüüü. sabahtan beri midem bulanıyo :rolleyes:

Back
X