• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

acıktın mııııııı
Yetişir yetişir inşallah canım. İş yerinde abdest alabilirsen boş vaktinde de yapabilirsin yoksa akşama cidden hepsi zor olur. Zabahaaa gadarrr uyutmaz seni 🤭🤭
iş yerinde yapamam ki hep tepemizdeler müsait bi yer asla yok
bi de akşm abdestlencem eşimden yardım isterim o da hasta da yine de okuturum biraz

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

M Mavi Menekse

My_Moonlight06 My_Moonlight06

Fatmazell Fatmazell

bir mucizee bir mucizee

My_Moonlight06 My_Moonlight06 arkadaşım dua istemişti canım benim 🥲🥲🥲
🌺🌺🌺🌺 Sabah namazında isimleriniz ile dua ettim bebek için hep dua ediyordum ama bu sabah daha bir farklı bir şevkle istedim Rabbimden 😍😍😍 Cookiie Cookiie Özge de ve bir sürü arkadaş da bebek istiyor bilip bilmediğim isimleri kim varsa dua ettimmmmm 🌺🌺🌺
Rabbim kabul etsin ibadetlerimizi dualarımızı benim gibi bekleyen, çabalayan, gözyaşı döken herkeze annelik ve babalık duygusunu tattırsın Rabbimmm kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın 🤲🏻💐
Çokça Aminnn yazmak istedim sadece öyle işte 🥲

acıktın mııııııı

iş yerinde yapamam ki hep tepemizdeler müsait bi yer asla yok
bi de akşm abdestlencem eşimden yardım isterim o da hasta da yine de okuturum biraz
Anladım kuzum eşin yardım ederse çabucak biter inşallah. Kaç gruptasın😅😅
Hahah yok kız o değil niye uğrayamiyon laaaa

Ben fake işine tövbe ettimm çağırmam 😂😂😂😂
Daha dün 2 kişi kaç saattir burdaydıı çağırmadım :KK70:
Dua grupları falan varya kuzum onların takibi için dedim 😅
He demin biri daha bakıyordu gitmiş 😅😅

M Mavi Menekse

Fatmazell Fatmazell

bir mucizee bir mucizee

🌺🌺🌺🌺 Sabah namazında isimleriniz ile dua ettim bebek için hep dua ediyordum ama bu sabah daha bir farklı bir şevkle istedim Rabbimden 😍😍😍
Sabah kızlar var diye isimleri ile seslendim ama Cookiie Cookiie Özge de ve bir sürü arkadaş da bebek istiyor bilip bilmediğim isimleri kim varsa dua ettimmmmm 🌺🌺🌺
Rabbim kabul etsin ibadetlerimizi dualarımızı benim gibi bekleyen, çabalayan, gözyaşı döken herkeze annelik ve babalık duygusunu tattırsın Rabbimmm kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın 🤲🏻💐
Aminn Aminn canım yüreğine sağlık minnoş kalplim🥰🥰
İnşallah Rabbim tez vakitte hepinizden güzel haberler almayı nasip etsin 🥰 🥰

M Mavi Menekse

Fatmazell Fatmazell

bir mucizee bir mucizee

🌺🌺🌺🌺 Sabah namazında isimleriniz ile dua ettim bebek için hep dua ediyordum ama bu sabah daha bir farklı bir şevkle istedim Rabbimden 😍😍😍 Cookiie Cookiie Özge de ve bir sürü arkadaş da bebek istiyor bilip bilmediğim isimleri kim varsa dua ettimmmmm 🌺🌺🌺
Ne güzel yazmıssın kuzum 😪😌😔
Bekleyen, cabalayan kim varsa hepimiz bebişlerimize kavusalım inşallaah 🤲🏻🌸🥰

Allah razı olsun 🤲🏻 agzına o guzel dusunceli yüreğine saglık 🌸 ettigin dualar kabul makamında kabul olsun inşaallah 💕💕

Şöyle hep beraber kavusup hep beraber anneler topiğine de gidelim inşallah 🤲🏻🥰🥰

Ne güzel yazmıssın kuzum 😪😌😔
Bekleyen, cabalayan kim varsa hepimiz bebişlerimize kavusalım inşallaah 🤲🏻🌸🥰

Allah razı olsun 🤲🏻 agzına o guzel dusunceli yüreğine saglık 🌸 ettigin dualar kabul makamında kabul olsun inşaallah 💕💕

Şöyle hep beraber kavusup hep beraber anneler topiğine de gidelim inşallah 🤲🏻🥰🥰
Aminnn inşallah Öznurcum 🥲
Çokça aminnnn 🤲🏻🌺💐😍😍😍😍😍

M Mavi Menekse

Fatmazell Fatmazell

bir mucizee bir mucizee

Allah razı olsun balımmm Allah kabul etsin yüreğine sağlık:KK60::KK19:
Anladım kuzum eşin yardım ederse çabucak biter inşallah. Kaç gruptasın😅😅

Dua grupları falan varya kuzum onların takibi için dedim 😅
He demin biri daha bakıyordu gitmiş 😅😅
3 galibe
bi senin
bi lenanın
bi de parenin

M Mavi Menekse

Fatmazell Fatmazell

bir mucizee bir mucizee

Oyyy kurban olurum sana selinimm❤️ Allah razı olsun tüm ettiğin dualara kocaman aminn 🤲🏻🥰

Back
X