acıktın mııııııı
Yetişir yetişir inşallah canım. İş yerinde abdest alabilirsen boş vaktinde de yapabilirsin yoksa akşama cidden hepsi zor olur. Zabahaaa gadarrr uyutmaz seni 🤭🤭
iş yerinde yapamam ki hep tepemizdeler müsait bi yer asla yok
bi de akşm abdestlencem eşimden yardım isterim o da hasta da yine de okuturum biraz

Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

M Mavi Menekse

My_Moonlight06 My_Moonlight06

Fatmazell Fatmazell

bir mucizee bir mucizee

My_Moonlight06 My_Moonlight06 arkadaşım dua istemişti canım benim 🥲🥲🥲
🌺🌺🌺🌺 Sabah namazında isimleriniz ile dua ettim bebek için hep dua ediyordum ama bu sabah daha bir farklı bir şevkle istedim Rabbimden 😍😍😍 Cookiie Cookiie Özge de ve bir sürü arkadaş da bebek istiyor bilip bilmediğim isimleri kim varsa dua ettimmmmm 🌺🌺🌺
Rabbim kabul etsin ibadetlerimizi dualarımızı benim gibi bekleyen, çabalayan, gözyaşı döken herkeze annelik ve babalık duygusunu tattırsın Rabbimmm kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın 🤲🏻💐
Çokça Aminnn yazmak istedim sadece öyle işte 🥲

acıktın mııııııı

iş yerinde yapamam ki hep tepemizdeler müsait bi yer asla yok
bi de akşm abdestlencem eşimden yardım isterim o da hasta da yine de okuturum biraz
Anladım kuzum eşin yardım ederse çabucak biter inşallah. Kaç gruptasın😅😅
Hahah yok kız o değil niye uğrayamiyon laaaa

Ben fake işine tövbe ettimm çağırmam 😂😂😂😂
Daha dün 2 kişi kaç saattir burdaydıı çağırmadım :KK70:
Dua grupları falan varya kuzum onların takibi için dedim 😅
He demin biri daha bakıyordu gitmiş 😅😅

M Mavi Menekse

Fatmazell Fatmazell

bir mucizee bir mucizee

🌺🌺🌺🌺 Sabah namazında isimleriniz ile dua ettim bebek için hep dua ediyordum ama bu sabah daha bir farklı bir şevkle istedim Rabbimden 😍😍😍
Sabah kızlar var diye isimleri ile seslendim ama Cookiie Cookiie Özge de ve bir sürü arkadaş da bebek istiyor bilip bilmediğim isimleri kim varsa dua ettimmmmm 🌺🌺🌺
Rabbim kabul etsin ibadetlerimizi dualarımızı benim gibi bekleyen, çabalayan, gözyaşı döken herkeze annelik ve babalık duygusunu tattırsın Rabbimmm kimseyi bu duygudan mahrum bırakmasın 🤲🏻💐
Aminn Aminn canım yüreğine sağlık minnoş kalplim🥰🥰
İnşallah Rabbim tez vakitte hepinizden güzel haberler almayı nasip etsin 🥰 🥰

M Mavi Menekse

Fatmazell Fatmazell

bir mucizee bir mucizee

🌺🌺🌺🌺 Sabah namazında isimleriniz ile dua ettim bebek için hep dua ediyordum ama bu sabah daha bir farklı bir şevkle istedim Rabbimden 😍😍😍 Cookiie Cookiie Özge de ve bir sürü arkadaş da bebek istiyor bilip bilmediğim isimleri kim varsa dua ettimmmmm 🌺🌺🌺
Ne güzel yazmıssın kuzum 😪😌😔
Bekleyen, cabalayan kim varsa hepimiz bebişlerimize kavusalım inşallaah 🤲🏻🌸🥰

Allah razı olsun 🤲🏻 agzına o guzel dusunceli yüreğine saglık 🌸 ettigin dualar kabul makamında kabul olsun inşaallah 💕💕

Şöyle hep beraber kavusup hep beraber anneler topiğine de gidelim inşallah 🤲🏻🥰🥰

Ne güzel yazmıssın kuzum 😪😌😔
Bekleyen, cabalayan kim varsa hepimiz bebişlerimize kavusalım inşallaah 🤲🏻🌸🥰

Allah razı olsun 🤲🏻 agzına o guzel dusunceli yüreğine saglık 🌸 ettigin dualar kabul makamında kabul olsun inşaallah 💕💕

Şöyle hep beraber kavusup hep beraber anneler topiğine de gidelim inşallah 🤲🏻🥰🥰
Aminnn inşallah Öznurcum 🥲
Çokça aminnnn 🤲🏻🌺💐😍😍😍😍😍

M Mavi Menekse

Fatmazell Fatmazell

bir mucizee bir mucizee

Allah razı olsun balımmm Allah kabul etsin yüreğine sağlık:KK60::KK19:
Anladım kuzum eşin yardım ederse çabucak biter inşallah. Kaç gruptasın😅😅

Dua grupları falan varya kuzum onların takibi için dedim 😅
He demin biri daha bakıyordu gitmiş 😅😅
3 galibe
bi senin
bi lenanın
bi de parenin

M Mavi Menekse

Fatmazell Fatmazell

bir mucizee bir mucizee

Oyyy kurban olurum sana selinimm❤️ Allah razı olsun tüm ettiğin dualara kocaman aminn 🤲🏻🥰

Back
X