- 6 Eylül 2020
- 4.561
- 7.553
- 108
anasına Allah kolaylık versin erkek evladi bi haşere oluyor az.2 kız 1 erkek kızlar iyide erkek fena.
Üçü yanyana gelince tahmin edin artık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anasına Allah kolaylık versin erkek evladi bi haşere oluyor az.2 kız 1 erkek kızlar iyide erkek fena.
Bende de var ev savaş alanı olur2 kız 1 erkek kızlar iyide erkek fena.
Sarılalım Yaseminim
Kolay gelsin karammmNere dinleniyim parecim temizlik yapıcam dünün Pisliğini temizlemem lazm![]()
Amin canm benimCanımmm hayırlı olsun inşallah
sıkı sıkı tutunsun![]()
Kuzum ne zaman olucakAmin canm benim![]()
Iyiyim kuzum cok sukur kizin biri azı disini cikartiyor hafif atesi var onla ugrasiyorum sadece kili vermeye calisiyom ama sadece calisiyom sankiAz kaldı kuzum az dayan
Nasılsın tatlış anne bebişler nasıl![]()
Amin amin gercekten öyleanasına Allah kolaylık versin erkek evladi bi haşere oluyor az.
Oldu oldu bugün daha cok anladımBende de var ev savaş alanı olur![]()
Sağolasın canımmKolay gelsin karammm![]()
Ayy paremm benim hatlar karıştı ha böyle oldumHatırlatıyorum ne oluyor anlat hadi
Perim nasılsın kuzum ama o oynatacak benim dut değil ki![]()
Kv gelin Biz birimizi pek seviyoruz galibaGelemez benimki biliyo huyumu ne tepki verecegimi rencide olur![]()
Ayyyy guzummmmmm İnshaAllah bebeğin sana bir ömür boyu tutunur miss kokusunu içine doya doya cekiceksin İnshaAllah Rabbim sevindirsin seni duam seninle canisimmmmKızlaar ben geldim çok çok dualarınızı bekliyorum Rabbim bu cuma hürmetine transferimi kolaylaştırsın sağlıkla bana tutunup sağlıkla kucağımıza alabileyim
@Jou
@Tiniminimavihanim
@madammor
@Fatmazell
@ozo1907
@Paniksu
Cookiie
@Minnosprenses
@Ballikabak
@Tweety Bird
My_Moonlight06
@D u t
@Lna16
@coconatt
karamel Latte
![]()
Çoğunlukla burdalar galiba ay insanın kafasi karışıyor bir yer seçilsin yaniiNiiiiii herkes burdaymışşş
Bende sizi diğer tarafta bekleyiş kenndi kendime knuşuıdm![]()
Beynim erorÇoğunlukla burdalar galiba ay insanın kafasi karışıyor bir yer seçilsin yanık![]()
Kv gelin Biz birimizi pek seviyoruz galiba![]()
Canım benim hayırlı cumalar
Canım minnoşum günaydın@Jou
karamel Latte
@ozo1907
@sebbo
@madammor
@mavikelebek34
Efenin_Annesi
@Paniksu
@coconatt
MssPARE
@Cemoos
@Emma3
@Migim
@Fatmazell
@Elhan
@Lna16
@Simurgp
ASSOSyal
Cookiie
bir mucizee
@tiniminimavilihanim
@D u t
Günaydın ballarım![]()
Öğleden sonra Allah izin verirse kuzum okuyorum bol bolKuzum ne zaman olucak
Bol dua oku Rabbi yessir vela tasir rabbi temmin bi hayır oku bebeğim
Allah razı olsun kuzum inşallah sağlıkla kavuşuruzAyyyy guzummmmmm İnshaAllah bebeğin sana bir ömür boyu tutunur miss kokusunu içine doya doya cekiceksin İnshaAllah Rabbim sevindirsin seni duam seninle canisimmmm![]()
![]()
![]()
![]()
![]()