İçi kan ağlayan melek anneleri

canım benim de ilk bebğimdi.ilk heyecanım ve doğuma iki gün kala bitti.bana ençokkoyan da yas tuttuğum bir zamanda eltimin bir ay yeni doğmuş bebeğiyle benim evimde kalmasıydı.aile büyüklerine de kızıyorum içimden nasıl bu kadar görmezden gelindim diye.herkes empati kuramıyor sanırım.empatikurmak için illa anne olmak da gerekmiyor ki.vicdan lazımönce

Amin canım benim....

Ahhhhh ne acılar çekmişsin arkadaşım Allah sana güç kuvvet sabır versin . Katmerli acı olmuş seninki . Insanların umrunda bile olmuyor ne yazıkki , herkes kendi hayatına kaldığı yerden devam edebiliyor. Sen o yürek le kafanın içindeki binlerce düşünceyle , o iç acısı , iç yangınıyla mücadele ediyorsun . Allah en kısa zamanda hayırlı bir evlat versin arkadaşım , bi nebzede olsa acılar hafifler...

O korku bendede var , Allahım vermesin bu acıyı yaşatmasın hiç bir kuluna . Nasipten ötesi yok , Allah yardımcımız olsun , herşeyin hayırlısını nasip etsin herkese inşallah. Baharı bahar gibi yaşarız inşallah yeni bir umutla . Hayırlı haberler vermekde nasip olur inşallah canım ...

Amin canım inşallah sabah akşam dua ediyorum allahıma bizim icin inşallah herkeze her isteyene sağlıklı bir evlat nasip eder. Ben bugün kendimi çok kötü hissediyorum içimde okadar büyük bir acı varki normalde hiç böyle olmadım ama bugün farklı bilmiyorum ki neden böyle oldu....sabah kadar ağlamak istiyorum ama bu imkansız şimdi isteyim akşamda eşim yanımda onada belli etmek istemiyorum....

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki ... Benim 70 gün oldu ama hala o patlamalarım oluyor , ve istemsiz ağlıyorum , buna engel olamıyorum... Hıçkıra hıçkıra değil tepine tepine ağlamak geliyor içimden ... Psikoloğum bunların normal olduğunu yas dönemini böyle atlatabilecrğimi söylüyor. Allah daha büyük acılar yaşatmasın . Bir gün hiç unutmam eşimden önce eve geldim işten , hepimiz gibi bende gizli gizli ağlıyorum eşimden o üzülmesin diye , ve benim eşim küçük yaşta babasını kaybetmiş , babasız büyümüş , hep der bu acı daha büyük acıymış diye. Neyse zil çaldı açtım ben ağlıyorum boynuna sarıldım ve hüngür hüngür bağıra bağıra ağladım ve o kadar rahatladım ki .... Diyeceğim ağlamak geliyorsa içinden ağla , bağırmak geliyorsa bağır . İçi yanarken insanın güçlücülük oynaması çok zor...

Tam toparlanıyorum galiba bu kez olacak diyorum yine yeniden sil baştan . Bu sabah yakın bi gebe ark doğum yaptığını öğrendim . Allah sağlık ömür versin hem evladına hem arkadaşına . Sabahtan beri hıçkıra hıçkıra ağlıyorum . Sadece 7-8 haftamız kalacaktı kollarıma kızımı almaya , elam benim mimik yavrum keşke ben olsam senin yerinde kara toprak altında annem , sen annenin babanın kollarında sıcacık yuvamızda olacaktın. Ahhhhhhh ahhhhhhhh ciğerim yanıyor , burnumun direği sızlıyor ... Bu kış bi bitse , bi bitse bu kış

Canım öyle düşünme bak öyle diyorsun ya allaha isyan etme inşallah bizde anne olacağız allah inşallah bize o duyguyu tattı rack.

Canım öyle düşünme bak öyle diyorsun ya allaha isyan etme inşallah bizde anne olacağız allah inşallah bize o duyguyu tattı rack.
Tövbe ettim arkadaşım , insan canı acırken ne ağzından çıkanlara nede yaptıklarını kontrol edemiyor . Rabbim affetsin . Amin canım amin inşallah buraya bu satırlara güzel yazılar yazmak bizede nasip olur inşallah . Allah sabırlar versin , güç versin hepimize ....

İnşallah Beklicez başka çaremiz yok zaman herseyin ilacıdır, ben umutla bekliyorum biliyorum ki allahım bize mis kokulu bebişler nasip edecek.

Merhaba arkadaşlar Allah hepimize sabır versin acımız büyük ama unutmayın daha büyükleri de var ben geçen sene 14 haftalık bebeğimi düşürmüştüm kanama geçirdikten 10 gün sonra bu sefer yoğun sancı başladı ve benim hayırlısı dediğim o gün bedenimdeki ikinci kalp beni yalnız bıraktı. Ağladım üzüldüm ama giden geri gelmiyo. Tekrar dedim. Ağustos başında tekrar hamile kaldım sevinemedim bile aynı şeyler olcak diye. Hem bu sefer 2 teneydiler . 14.hafta geçti ben tam rahatladım ertesi gün kanama geçirdim hastanede yat evde yat tekrar kanama tekrar hastane tekrar ev 21 gün yattım bu arada karnım büyüdükçe büyüdü tam hastaneden çıkıcam gün suyumun fazla olduğunu öğrendik kabus başladı ayrıntılı ultrasona girdik ve ikizlerimde kan transfüzyonu olduğu ortaya çıktı ertesi gün hayri ermiş e gittik ve doğruladı ve lazer operasyonu dedi herşeyi kabul ettik çapaya yattım o akşam bebeklerimin ikisi de yaşıyordu ertesi gün beni kontrol etmesi için ibrahim kalelioğluna muayene olduğum anda bebeklerin ikisinin de kalplerinin durduğunu öğrendik operasyona bile giremeden kaybettim bebeklerimi :) 15 gün oldu bedenen iyiyim ama ruhum paramparça, acınızı emin olun anlıyorum şimdi daha ne kaybedebilirim diye kendi kendimi yiyorum ama şuna da inanınki çektiğimiz acıların daha kötüsü de var Allah daha kötüsünden korusun, hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize ümidinizi yitirmeden bol bol dua edin

Ben de çapada vedalaşmak zorunda kaldım oğlumla, 7 ay bitti ama dün gibi.
Heyet gebeliğin sonlandırılmasına karar verdi, nasıl kolay konuşabiliyordu İbrahim bey oğlumdan vazgeçmem gerektiğni söylerken. Canımdan olmamak için ondan vazgeçmeliydim
Hem oğlumu kaybettim, hem kendim de çok kötü oldum. Tansiyonum kontrol altına alınamadı uzun süre, protein kaçağım vardı, böbrekler etkilenmişti. Öyle şişmişti ki vücudum, ödemden tanınmayacak haldeydim.
Ama oğlum gitti, oğlum.. o gitmeseydi de ben gitseydim. Geçmiyor bu acı!
Beterin beteri var ama insanın kendi acısından daha büyüğü yok işte...
Baş edemiyorum bu acıyla ben. Rabbim hepimize dayanma gücü versin.
Yatıp kalabilsem keşke mezarının yanında ben de.. Çok özlüyorum ya, kahroluyorum. Allahım kavuştursun bizi

İnşallah Beklicez başka çaremiz yok zaman herseyin ilacıdır, ben umutla bekliyorum biliyorum ki allahım bize mis kokulu bebişler nasip edecek.
Amin arkadaşım amin inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür . Sonuçta dünyanın sonu değil evet bunu biliyorum ama bazenmantığım ve kalbim çok fazla çelişiyor . Özellikle aynı dönemki arkadaşların şimdilerde doğum haberleri var ya kalbim okadar acıyor ki . Ahhhhhh dememek , keşke dememek elimde değil. Bugün hem psikolog hemde psikiyatr randevularım vardı. Aşıcam inşallah , bunu cennetteki yavrumun kardeşleri için Allah izin verirse yeni bebeğim için yapıcam , biz ancak kucağımıza yavrumuzu sağ salim alınca ii olucaz...

Bol bol dua ediyorum arkadaşım hepimiz için dua ediyorum . Rabbim hepimize yardım etsin güç versin sabır versin yüzümüzü güldürsün inşallah , sağlıklı bebekler nasip etsin tüm evlat hasretiyle yanan kalplere. Seninde başın sağolsun, çok ağır sınavlar vermişsin canım. Allah bu acılarımızı unutturacak daha büyük acılar vermesin . Bizi biz anlıyoruz , bize biz derman oluyoruz . Bazı günler çöküyoruz , bi arkadaşım tutuyor elimden , bazen kötü olan başka arkadaşa el uzatıyoruz manen. Allah birbirimizden razı olsun. Rabbim bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı affetsin , rahmet merhamet etsin inşallah hepimize ...zaman, zaman, zaman, sabır, sabır, sabır, şükür, şükür , şükür...

Canım benim seninde ilk gebeliğinmiş geldi bana sanki. Ilk göz ağrısı ilk tekmeler, herşeyin ilkini bende kızımda yaşadım. 2.5 ay oldu bile kucağıma almama 1 aycık kalacaktı Rabbim kısmet etseydi . Allahım acını dindirecek , yüzünü güldürecek hayata bağlayacak sağlıklı evlat nasip etsin en hayırlı zamanda . Hayırlısı arkadaşım , sabır , Allah o kadar büyükki inşallah hepimizin yüzünü güldürür. Ama çok kötü hissediyorsan kendini lütfen destek al canım . Ruhumuz hasta çünkü , kolumuz kanadımız kırık , kalbimiz acıyor . İyileşmek için kimimize profesyonel destek gerekebiliyor .nasılki şişmansak diyetisyene , fiziken hastalanınca Dr gidiyoruz , ruhumuz hastaykende işin uzmanına gitmek iyi gelebilir kardeşim . Bazılarımız daha güçlü üstesinden gelebiliyor , ama ben mesela gelemedim , olmadı , her günü çok ağır yaşadım , kötüye gittim . Sonra destek almaya karar verdim Dr hafif dereceli depresyon teşhisi koydu , daha geç gitseydim Dr daha ağır bi depresyon teşhisi konabilirdi.Allah gönlünü , içini ferahlatsın canım . Inşallah herşey gönlünce olur ve güzel haberlerini en kısa zamanda alırız canım.

Reactions: 2k1
Amin canım, Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Ben de doktora gittim ancak baya ilaç yazdılar, hatta yatış verdi bir tanesi ölümü göz önüne alarak
Ölmeyi istiyorum oğluma bir an önce kavuşabilmek için ama kendimi öldürmeyi düşünemem ki yoksa kavuşamayız. Ama doktor öyle düşünmedi sanırım.
Ben ilaç kullanmak istemiyorum, çünkü çocuk yapmaya engel teşkil ediyor hem de daha önce kullanmıştım, çok yan etkisi var, istemiyorum.

Oğlumdan önce 2 düşük yapmıştım canım ama bir mezarı var oğlumun, bu hiçbir şeye benzemiyormuş
7 ay geçti, atlatamıyorum. Yani gerçektrn, laf olsun diye değil. Hayat ağır geliyor, yaşıyor olmak ağır geliyor. Ooooff
Rabbim daha beter acılardan korusun hepimizi. Amin

Arkadaşım Allah en kısa zamanda acını hafifletir inşallah... zor biliyorum ama birde şu yönden düşün ki onlar şuan çok mutlu meleklerle birlikte, bu dünyanın zorluklarını kötülüklerini görmicekler asla acı çekmicekler. Allahım onlara bizden daha iyi bakacak. Onlar bizi görebiliyor mu emin değilim ama görselerdi biz bu haldeyken nasıl mutlu olurlardı. Tez zamanda hayırlı evlatlarımız olur inşallah asla unutturmicak ama emin ol ilk öğrendiğin zaman acını hafifletecek ...

Allahım içini ferahlatsın canım inşallah atlatırsın , stres çok etkiliyor yeni gebeliğin olmasını ve gebelikte bebeği. Hepimiz meleklerimizin yanında olmayı çok ama çok istiyoruz , Allah öteki dünyada bizi onlara kavuşturur inşallah . Sakın canım sakın aklından bile geçirme Allah'ın verdiği canı bir tek Allah alır . Çok büyük günah isyan etmekde öyle . Tevekkül edicez , şükredicez , sabredicez , buna mecburuz başka çaremiz yok ki . Allah seni o kadar çok istiyorki cennetine 3 tane melek seni orda bekliycek. Bu dünya imtihan dünyası herkesin başka başka imtihanlarımız var. Hakkımızda ne hayırlıysa onu versin Allah . Bak ben deneyeniyorum bile yeni bebek çalışmaları için koskoca 2 ay var ve yaşım Şubat'ta 34 olacak . 4 yıllık evliyim ilk gebeliğimdi ne kadar sürecek tekrar gebe kalmam onu bile bilmiyorum . Demem o ki canım arkadaşım her nefesimizde şükretmeliyiz , Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin hepimize . Lütfen meleklerinin seni cennette beklediğini unutma , onlar için tutun hayata bize şefaat etmeleri için bize düşen sorumluluklar var . Hepimizin acısı ortak , beterin beteri var herzaman bunu unutma Allah bu acımızı unutturacak daha büyük acılar yaşatmasın... Amin...inşirah suresini anlamıyla birlikte okumanı tavsiye ederim canım .Allah yardımcımız olsun ...

Ben de aynı acıyı yaşayanlara benzer tesellilerde bulunup, aynı tavsiyeleri veriyorum.
Ama söylemesi kolay, yapması zor işte
Rabbim kolaylaştırsın inşallah.
Sizlerden de Allah razı olsun, tez zamanda sağlıklı, akıllı uslu evlatlar versin.

Oncelikle Herkese Günaydın. Amin canım inşallah allahım bizi de sevindirecektir. Bu acıyı yaşamak okadar kolay değil ama yaşadık oldu ama allaha isyan etmeyelim kaderimiz de bunu yaşamak varmış ve yasadik.kaderimizde inşallah çocuklarımızı kucağımıza almak ta vardır bunu düşünerek biraz da açımızdan dindiriyorum allahım bu acıyı yaşatmissa elbet sevinci de yaşatır. Hep deriz ya Allah dert vermişse dermanini da verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…