Amiiinnn canım inşallah sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlarımız olur . Allah hayırlısıyla nasip eder inşallah hepimize . Bu deneyememek bile bu süreç bile ne kadar yıpratıcı , ümit bile yok şu an gebeliğe dairBiz allahın sevdikleri kullariyiz elbet çocuklarımızı kucaklarımiza Alacağız İnşaallah.
Amin canım inşallah tüm kalbimle amin diyorum . Bende polikistik over var şimdi hazır bekleme dönemindeyken soğan kürü diye bişey varmış onu yapayım diyorum , yeni gebeliğe hazırlanayım istiyorum . Inşallah baharla beraber hepimize bahar gelir hayırlısıyla . Bu arada sen katıldın mı arkadaşın face deki grubuna ?Merak etme canım çabuk gecmesede geçecek ve bizim bir sonraki doğumumuz inşallah gayet sağlıklı olacak.... suan tek dileğim ve tek istediğim sorunsuz hamilelik 1 ay daha geçsin 1.ayim misafirler geçmiş olsuna gelenler bunları rahat atlatabildiysek 2 ayımızı daha rahat anlatacağız diye inanıyorum biz bugün ayaktaysak bizi daha güzel günlerin bekledigine inanıyorum
Merak etme canım çabuk gecmesede geçecek ve bizim bir sonraki doğumumuz inşallah gayet sağlıklı olacak.... suan tek dileğim ve tek istediğim sorunsuz hamilelik 1 ay
Ya benim sezeryan çizgimin dışında beyaz küçük bir ip var yarın doktora göstereceğimde doktor üç ayda atar vücut diyor sinir oldum niye çıktı ki ordan diğer sezeryanım dümdüz bir çizgiyi hiç ip felan görmemiştim ben.
Canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah . Ben normal doğum yaptım bebeğimi kaybettiğimdeYa benim sezeryan çizgimin dışında beyaz küçük bir ip var yarın doktora göstereceğimde doktor üç ayda atar vücut diyor sinir oldum niye çıktı ki ordan diğer sezeryanım dümdüz bir çizgiyi hiç ip felan görmemiştim ben.
Ahhhhh bende aynı duyguları yaşıyorum canım , keşke diyorum kış uykusu diye bişey olsa ve uyandığımda tüm bunların kabus olduğu ortaya çıksa . Bahar bahar gibi gelir inşallah , hepimize mutluluk getirir güzel haberlerimizi paylaşırız buradan ...Kış hemen geçsin istiyorum ilk defa kar yağmasın istiyorum ..
Amin canım inşallah bu günlerden sonra Allah bize mükafatını verir. Inşallah bebeklerimizi koklasığımız , öptüğümüz , sabaha kadar onun için uyumadığımız o güzel günler gelir biran önce . Tabi Rabbim hayırlı sağlıklı bir hamilelik dönemi yaşatsın önce hepimize . Sabrımızı , duamızı , şükrümüzü arttırsın inşallah . Isyan etmemize izin vermesin Rabbim , aklımıza mukayyet olsun . Bazen çıldıracak gibi oluyorum , herşey o kadar anlamsız geliyorki
Banagöndermeedi grubun ismini katilamadim yaniAmin canım inşallah tüm kalbimle amin diyorum . Bende polikistik over var şimdi hazır bekleme dönemindeyken soğan kürü diye bişey varmış onu yapayım diyorum , yeni gebeliğe hazırlanayım istiyorum . Inşallah baharla beraber hepimize bahar gelir hayırlısıyla . Bu arada sen katıldın mı arkadaşın face deki grubuna ?
Amin bende normal doğum yaptığım zaman bayagi isyan etmiştim ama sanci açısından ondan sonra ağlamak İsyanda çok isyan ettim ama çok rahatladım ağlayarak....A
Amin canım inşallah bu günlerden sonra Allah bize mükafatını verir. Inşallah bebeklerimizi koklasığımız , öptüğümüz , sabaha kadar onun için uyumadığımız o güzel günler gelir biran önce . Tabi Rabbim hayırlı sağlıklı bir hamilelik dönemi yaşatsın önce hepimize . Sabrımızı , duamızı , şükrümüzü arttırsın inşallah . Isyan etmemize izin vermesin Rabbim , aklımıza mukayyet olsun . Bazen çıldıracak gibi oluyorum , herşey o kadar anlamsız geliyorki
-her şeyin başı sabır arkadaşlar 10 yıllık evliyim sebebi bilinmeyen kısırlık nedeniyle dünya kadar ilaç tedavisi gördüm 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım ama sonuç 2 kez düşük ayrıca 5-6 aylık soğan kürüde dahil ne bitkisel tedaviler uyguladım kendime, eşime ama yok yok bir türlü hamile kalamadım. tamam olmuyosa olmuyordur bizde evlatlık alalırız diyorduk ki kendiliğinden hamile kaldım üstelik öğrendiğimde nerdeyse 2 aylıktı şok olduk demek ki vakti zamanı gelmişti ve biz eşimle bu zorlu sınavımızı vermiştik. Rabbime şükürler olsun...Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah...Amin canım inşallah tüm kalbimle amin diyorum . Bende polikistik over var şimdi hazır bekleme dönemindeyken soğan kürü diye bişey varmış onu yapayım diyorum , yeni gebeliğe hazırlanayım istiyorum . Inşallah baharla beraber hepimize bahar gelir hayırlısıyla . Bu arada sen katıldın mı arkadaşın face deki grubuna ?
amin inşallah hepimiz böyle güzel sonlar yaşarız. Bu arada maşallah diyelim.-her şeyin başı sabır arkadaşlar 10 yıllık evliyim sebebi bilinmeyen kısırlık nedeniyle dünya kadar ilaç tedavisi gördüm 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım ama sonuç 2 kez düşük ayrıca 5-6 aylık soğan kürüde dahil ne bitkisel tedaviler uyguladım kendime, eşime ama yok yok bir türlü hamile kalamadım. tamam olmuyosa olmuyordur bizde evlatlık alalırız diyorduk ki kendiliğinden hamile kaldım üstelik öğrendiğimde nerdeyse 2 aylıktı şok olduk demek ki vakti zamanı gelmişti ve biz eşimle bu zorlu sınavımızı vermiştik. Rabbime şükürler olsun...Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın isteyen herkese nasip etsin inşallah...
çok sağolun darısı tüm kader arkadaşlarımın başına olsun inşallah...amin inşallah hepimiz böyle güzel sonlar yaşarız. Bu arada maşallah diyelim.
-her şeyin başı sabır arkadaşlar 10 yıllık evliyim sebebi bilinmeyen kısırlık nedeniyle dünya kadar ilaç tedavisi gördüm 2 aşılama 2 tüp bebek yaptırdım ama sonuç 2 kez düşük ayrıca 5-6 aylık soğan kürüde dahil ne bitkisel tedaviler uyguladım kendime, eşime ama yok yok bir türlü hamile kalamadım. tamam olmuyosa olmuyordur bizde evlatlık alalırız diyorduk ki kendiliğinden hamile kaldım üstelik öğrendiğimde nerdeyse 2 aylıktı şok olduk demek ki vakti zamanı gelmişti ve biz eşimle bu zorlu sınavımızı vermiştik. Rabbime şükürler olsun...Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın isteyen herkese nasip etsin
Doğru söylüyorsun arkadaşım sabır ve dua çok önemli , Allah a sığınmasak zaten delilirdik muhtemelen . Allah sabır versin hepimize , inşallah vakti zamanı geldiğinde bizde senin gibi bu güzel insanlara umut olacak bu cümleleri kurarız. Senin sınavında bi hayli zormuş canım ama Allah'ın izniyle atlatmışsın , darısı bizim başımızada olsun inşallah . Allah kimseye evlatla sınamasın dediğin gibi ve bu acımızı unutturacak daha büyük acılar vermesin Rabbim .
Evet canım bol bol la havle" okumalıyız hergün. Birde 4444 salavatı tefriciye duasını yapınca dilekler niyetler kabul olurmuş . Allah hepimize hakkımızda hayırlısı neyse onu nasip etsin inşallah . İçimizdeEvet aklımıza mukayet olmalıyız.allahım bu acımı unutturacak acı verme bize diye dua edeceğiz.benimde hastaneye yattığım gün hava günlük güneşlikti üstelik hiç yağmur yağmamıştı çok uzun süre ameliyatla Oğlumu aldılar sonra gece hastane yatağında bir ses duydum zorla ayağa Kalkıp dışarı baktım yağmur yağıyordu inanamadım sabah oldu hala yağmur devam ediyor bebeğimizi eşimin Arkadaşı almış eşim muhtemelen bana görünmeden Alıp ayrı arabayla gidilmesini istedi çünkü eşim ben ve annem arabayla eve gittik anmakla ben eve çıktık eşim hiç çıkmadı oğluşumuzu defnetmeye gitti ve yağmurlu bir havada defnetti.bugün hastaneye gittim aynı kadın doğumcuya sezeryan çizgisinin ortasından bir ip çıkmıştı onu gösterdim önemli değil üç aya kadar düşer dedi bir Boşluk bulmuş çıkmış dedi.üç ay hamile kalmıyorsun dedi.sonra korunmayı bırak dedi.o kadar güzel Konuşuyor ki korunmayı bırak inşallah sağlıkcakla alırsın bu sefer dedi sonra bir yıl beklersin bir kez daha hamile kalır üflersin diyor.dört sezeryan olur o zaman dedim olsun hiç bir şey olmaz dedi.kendi de 37 Yaşında üç sezeryanı varmış üç çocuğu varmış yani.öyle güzel Konuşuyor ki insan böyle bir acı yaşayınca öyle güzellikleri düşünemiyorsun.ama herşeye Rabbim Kadir ol derse olur Üçte olur beşte olur tabi. Kızlar biliyorum içiniz çok sıkılıyor bu Günler'de şunu Sıkça tekrarlayın "la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azim" bu çok önemli bir duaymuş 99 derde devaymış kazaya belaya en küçük iyileştirdiği şey ise içteki yaşadığımız sıkıntıya ve üzüntüye birebirmiş ben dünden beri söylüyorum gerçekten rahatladım.sizde söyleyin arkadaşlar.bu arada üç ay adet Gör sonra korunmayı bırak dedi ama üç bekle demek istedi değil mi çünkü ben kızımda doğumdan Altı ay sonra ilk adetimi gördüm muhtemelen bunda da öyle olacak.eğer bir sakıncası yoksa üç ay sonra korunmayı bırakacağım ama adet görmüyorken hamile kalınabiliyor mu onu bilmiyorum
Canım bende aynı senin gibi kuranı okuyarak rahatlayacağım ama bekliyorum kırkım bitince inşallah hatim indireceğim hamile kalmadan önce sağlıklı bir bebek için inşallahBende bir an önce okumak okuyarak dua etmek istiyorum, Kuran ı Kerim i elime almak istiyorum anca o şekilde rahatlicağımı düşünüyorum çünkü ben onu okuyunca huzur bulan biriyim. Annemler falan sen loğusa sayılıyosun 40 gün ibadet edemezsin kuran bile okuyamazsın galiba dediler bende düşünüyorum şu an akıntım var ama bitince tamamen akıntı okuyabilirim herhalde en azından onu yapmak istiyorum, siZce ?
Aynen canım 40 gün okuyamayız ama dimi kanama yok şu an ama bizde loğusa sayıldığımız için okuyamayız sanırım .. Peki kuran ı elimize almadan böyle internetten falan da okuyamayız dimi .. Normal yıkanıp abdest alıp ..Canım bende aynı senin gibi kuranı okuyarak rahatlayacağım ama bekliyorum kırkım bitince inşallah hatim indireceğim hamile kalmadan önce sağlıklı bir bebek için inşallah
Bu arada benim kanamam tamamen bitti yarın gidicem doktora inşallah, rahim toparlamışmı ne durumda diye, bide kan ilacını bıraktım ben kabızlık sorunu falan oldu, folik aside başladım dün folidoce içiyorum folik asit+b12 vitamini var içinde sen ne durumdasın ilaç falan kullanıyo musun?Canım bende aynı senin gibi kuranı okuyarak rahatlayacağım ama bekliyorum kırkım bitince inşallah hatim indireceğim hamile kalmadan önce sağlıklı bir bebek için inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?