İçi kan ağlayan melek anneleri

Aynen katılıyorum sana arkadaşım yapması o kadar zorki söylemeside bi okadar kolay . Amin canım Allah kolaylaştırsın , içimizi feraha erdirsin inşallah.Allah hepimizden razı olsun

Erkekler farkli dusunuyor yapi farkli ne cok kizmistim esime gitsinde agliyatim diye bekliyordum hergün 20. Gun zorla kuafore gittim ne isim var burda diye delirdim ama esim yeter artik kendine gel deyip duruyordu belki iyilik olsun diye ama iyi gelmiyordu bana simdi bile gozletim doluyor yazarken onlarada kizmamak lazim bizide kaybetmek istemiyolar belki bilemiyorum hergun dua ettim kitap okudum kendimi disari attım zaman bir sekilde geçiyor sabir etmekten başka bisey gelmiyo elden konusmak iyi geliyordu bizden birileriyle facede grup kurdum iyi bi arkadasligimiz var her hafta yasin okuyoruz 1 kisiye sizde bu tarz bisey yapin iyi geliyo her duamda butun.melek annelerine dua ediyorum rabbim sabriniz tukenmeden versin mucizenizi insallah bu bizom sinaviz sabredin baska elden bisey gelmiyo

Şimdi 10 haftalık hamilemiyim kaçıncı haftada kaybetmiştin ve sebeb
Neydi canım

Şimdi 10 haftalık hamilemiyim kaçıncı haftada kaybetmiştin ve sebeb
Neydi canım
Ben 20. Haftada ayrintili ultrasonda ogrendim yasamla bagdasmayan anomaliler sonucu gebeligi sezeryanla sonlandırdım 6. Ayda tekrar hamile kaldim periantologa gidiyorum hakkimda hayirlisi ilkindede bundada hep saglikli olsun kiz erkek farketmez diyorum ama hamile kalinca olayin boyutu değişiyor zor bir süreç allah yardimcimiz olsun.

Amin inşallah ikinci çocuklarımız ve sonrakiler sağlıklı olur. Benimde daha 4 hafta oldu çocuğumu kaybedeli ama 1 ay sonra tekrar çocuk çalışmalarına başlayacaz inşallah sıkıntı çıkmaz ama bu seferki bebeğim sağlıklı olucak beni bırakmayacak inanıyorum buna... kızım oğlum yavrum inşallah bırakmayacak seviyorum cennetteki kızımı ve sonraki dogacak Kardeşlerini Benim kızım doğacak olan kardeşlerine tutunmasi için yardım edecek allahımn izniyle....

Yani amniyosentez yaptırıp Hastalığı'n adı konmuşmuydu.yoksa gerek görülmedi mi birde ilk Bebeğin mi olacak bu inşallah

Ben şu anda hala sezeryan ağrısını çekiyorum ayakta biraz durunca eminim ki bu ağrılar geçince içim içime sığmayacak hamile kalmak için süre çok uzun gelecek ama olsun iyileşimde.şu an bu ağrılar Yüzünden hayal bile kuramıyorum 40 günüm bittiğinde ağrılarda tamamen geçer inşallah değilmi ya.

Allah senede bekletmez inşallah en hayırlı zamanda hamile kalırsın inşallah

Ya benim sezeryan çizgimin dışında beyaz küçük bir ip var yarın doktora göstereceğimde doktor üç ayda atar vücut diyor sinir oldum niye çıktı ki ordan diğer sezeryanım dümdüz bir çizgiyi hiç ip felan görmemiştim ben.

Kışı bu kadar sevmeyeceğim Yağmurun bu kadar beni ağlatacağım aklıma gelmezdi ben yağmurlu havaları çok sever elime Kitabımı Alıp kahvemi de yapıp evde oturmayı çok severdim bugün bu yağmurlu havada içim daraldı evde sel sele gitti etraf Aklım hep mezarda yatan oğlumdaydı bu fırtına bu Yağmurda ıslandı bebeğim diye kızımla eşim eve gelince biraz rahatlıyorum gündüzleri Yanlızlık Üstüme üstüme geliyor Saçma sapan kötü Şeyler düşünüyorum iyice darılıyorum.allah kızıma ve eşime ve bana sağlık sıhhat versin diye dua ediyorum bu sefer de Allah'ım sana sığınıyorum ya rabbim

Benimde en sevdiğim mevsimdi kış, hep yapmur yağsın kar yağsın isterdim .. Şimdi bende yağmur yağdığında oğlum ıslanıyo üşüyo diye ağlıyorum, karnımdayken bile ben üşüdüğüm zaman karnıma dokunuyodum biraz soğuk olunca üzülüyodum bebeğiminde üşüdüğünü zannedip, şimdi de üşüyomudur acaba .. O küçücük bedeni ıslanıyo, çok soğuktur uyuduğu yer .. Kafayı yememek elde değil, sonra diyorum onun bedeni orda sadece, üşümüyodur yalnız değildir onun bir sürü kendi gibi melek arkadaşları vardır oyun oynuyolardır şimdi diye .. İnsanın kendi kendisini avutması ne acı ne kadar acizce değil mi, bizler bunu yapmaya mecburuz yoksa nasıl atlatırız Allah bize sabır versin , aklımızı korusun çok dua ediyorum, Allah ım nolur acımı dindir isyan etmek istemiyorum sana diye .. Etmicem de isyan etmeye hakkımız yok bizim, güçlü olmalıyız ..

Sabrediyorum dua ediyorum Allah a ama yinede gece gözümü kapattığımda aklımdan hiç çıkmayan yavrum geliyor aklıma , uyuyamıyorum , o kadar yanıyor kanıyorki içim ahhhh ... Hala gebelik haftasınımı sayar insan , elimde değil . Allahım

Eyrana benim kızımı kaybettiğim günlerde hep yağmur vardı , sis vardı o tam depresyon havası vardırya öyleydi hava inanırmısın. 2.5 aydır hep böyle hava içimi sızlatıyor , bende senin düşündüklerini düşünüyorum bazen içim kanayarak , yavrum sıcacık evimizde kollarımızda olacaktı diyorum sadece 1 ayımız kalmıştı bu kış o kadar uzun gibi geliyorki bana sanki hiç bitmeyecek sanki hiç güneş doğmayacakmış sanki bahar hiç gelmeyecekmiş gibi geliyor . Rabbim hepimize sabır ver Allahım dayanma gücü ver , aklımıza mukayyet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…