Aynen katılıyorum sana arkadaşım yapması o kadar zorki söylemeside bi okadar kolay . Amin canım Allah kolaylaştırsın , içimizi feraha erdirsin inşallah.Allah hepimizden razı olsunBen de aynı acıyı yaşayanlara benzer tesellilerde bulunup, aynı tavsiyeleri veriyorum.
Ama söylemesi kolay, yapması zor işte
Rabbim kolaylaştırsın inşallah.
Sizlerden de Allah razı olsun, tez zamanda sağlıklı, akıllı uslu evlatlar versin.
Erkekler farkli dusunuyor yapi farkli ne cok kizmistim esime gitsinde agliyatim diye bekliyordum hergün 20. Gun zorla kuafore gittim ne isim var burda diye delirdim ama esim yeter artik kendine gel deyip duruyordu belki iyilik olsun diye ama iyi gelmiyordu bana simdi bile gozletim doluyor yazarken onlarada kizmamak lazim bizide kaybetmek istemiyolar belki bilemiyorum hergun dua ettim kitap okudum kendimi disari attım zaman bir sekilde geçiyor sabir etmekten başka bisey gelmiyo elden konusmak iyi geliyordu bizden birileriyle facede grup kurdum iyi bi arkadasligimiz var her hafta yasin okuyoruz 1 kisiye sizde bu tarz bisey yapin iyi geliyo her duamda butun.melek annelerine dua ediyorum rabbim sabriniz tukenmeden versin mucizenizi insallah bu bizom sinaviz sabredin baska elden bisey gelmiyoKesinlikle anlamıyor hiç kimse hatta en yakının hep yanında olan eşin bile anlamıyor , yasını tutmana bile izin vermiyoranne ve baba arasındaki fark bu işte . Biz daha o ilk pozitif sonucu gördüğümüz anda anne oluyoruz , baba olmak ise daha daha sonra doğumda yada dahada geç ... Allah sağ salim yavruna kavuşmayı nasip etsin canım , bizim içinde bol dua et nolur ...Allah hepimizin yaralarını en kısa zamanda sarar inşallah ... Sabır dua şükür elimizden başka bişey gelmiyor maalesef...
Şimdi 10 haftalık hamilemiyim kaçıncı haftada kaybetmiştin ve sebebErkekler farkli dusunuyor yapi farkli ne cok kizmistim esime gitsinde agliyatim diye bekliyordum hergün 20. Gun zorla kuafore gittim ne isim var burda diye delirdim ama esim yeter artik kendine gel deyip duruyordu belki iyilik olsun diye ama iyi gelmiyordu bana simdi bile gozletim doluyor yazarken onlarada kizmamak lazim bizide kaybetmek istemiyolar belki bilemiyorum hergun dua ettim kitap okudum kendimi disari attım zaman bir sekilde geçiyor sabir etmekten başka bisey gelmiyo elden konusmak iyi geliyordu bizden birileriyle facede grup kurdum iyi bi arkadasligimiz var her hafta yasin okuyoruz 1 kisiye sizde bu tarz bisey yapin iyi geliyo her duamda butun.melek annelerine dua ediyorum rabbim sabriniz tukenmeden versin mucizenizi insallah bu bizom sinaviz sabredin baska elden bisey gelmiyo
Inşallah inşallah Allah'a sığınıyorum hepiniz Allah'a emanet olun.allah izin verirse paylaşacağız mutlu günlerimizi
Ben 20. Haftada ayrintili ultrasonda ogrendim yasamla bagdasmayan anomaliler sonucu gebeligi sezeryanla sonlandırdım 6. Ayda tekrar hamile kaldim periantologa gidiyorum hakkimda hayirlisi ilkindede bundada hep saglikli olsun kiz erkek farketmez diyorum ama hamile kalinca olayin boyutu değişiyor zor bir süreç allah yardimcimiz olsun.Şimdi 10 haftalık hamilemiyim kaçıncı haftada kaybetmiştin ve sebeb
Neydi canım
Yani amniyosentez yaptırıp Hastalığı'n adı konmuşmuydu.yoksa gerek görülmedi mi birde ilk Bebeğin mi olacak bu inşallahBen 20. Haftada ayrintili ultrasonda ogrendim yasamla bagdasmayan anomaliler sonucu gebeligi sezeryanla sonlandırdım 6. Ayda tekrar hamile kaldim periantologa gidiyorum hakkimda hayirlisi ilkindede bundada hep saglikli olsun kiz erkek farketmez diyorum ama hamile kalinca olayin boyutu değişiyor zor bir süreç allah yardimcimiz olsun.
Allah senede bekletmez inşallah en hayırlı zamanda hamile kalırsın inşallahAmin inşallah ikinci çocuklarımız ve sonrakiler sağlıklı olur. Benimde daha 4 hafta oldu çocuğumu kaybedeli ama 1 ay sonra tekrar çocuk çalışmalarına başlayacaz inşallah sıkıntı çıkmaz ama bu seferki bebeğim sağlıklı olucak beni bırakmayacak inanıyorum buna... kızım oğlum yavrum inşallah bırakmayacak seviyorum cennetteki kızımı ve sonraki dogacak Kardeşlerini Benim kızım doğacak olan kardeşlerine tutunmasi için yardım edecek allahımn izniyle....
Sabrediyorum dua ediyorum Allah a ama yinede gece gözümü kapattığımda aklımdan hiç çıkmayan yavrum geliyor aklıma , uyuyamıyorum , o kadar yanıyor kanıyorki içim ahhhh ... Hala gebelik haftasınımı sayar insan , elimde değil . AllahımErkekler farkli dusunuyor yapi farkli ne cok kizmistim esime gitsinde agliyatim diye bekliyordum hergün 20. Gun zorla kuafore gittim ne isim var burda diye delirdim ama esim yeter artik kendine gel deyip duruyordu belki iyilik olsun diye ama iyi gelmiyordu bana simdi bile gozletim doluyor yazarken onlarada kizmamak lazim bizide kaybetmek istemiyolar belki bilemiyorum hergun dua ettim kitap okudum kendimi disari attım zaman bir sekilde geçiyor sabir etmekten başka bisey gelmiyo elden konusmak iyi geliyordu bizden birileriyle facede grup kurdum iyi bi arkadasligimiz var her hafta yasin okuyoruz 1 kisiye sizde bu tarz bisey yapin iyi geliyo her duamda butun.melek annelerine dua ediyorum rabbim sabriniz tukenmeden versin mucizenizi insallah bu bizom sinaviz sabredin baska elden bisey gelmiyo
Eyrana benim kızımı kaybettiğim günlerde hep yağmur vardı , sis vardı o tam depresyon havası vardırya öyleydi hava inanırmısın. 2.5 aydır hep böyle hava içimi sızlatıyor , bende senin düşündüklerini düşünüyorum bazen içim kanayarak , yavrum sıcacık evimizde kollarımızda olacaktı diyorum sadece 1 ayımız kalmıştıKışı bu kadar sevmeyeceğim Yağmurun bu kadar beni ağlatacağım aklıma gelmezdi ben yağmurlu havaları çok sever elime Kitabımı Alıp kahvemi de yapıp evde oturmayı çok severdim bugün bu yağmurlu havada içim daraldı evde sel sele gitti etraf Aklım hep mezarda yatan oğlumdaydı bu fırtına bu Yağmurda ıslandı bebeğim diye kızımla eşim eve gelince biraz rahatlıyorum gündüzleri Yanlızlık Üstüme üstüme geliyor Saçma sapan kötü Şeyler düşünüyorum iyice darılıyorum.allah kızıma ve eşime ve bana sağlık sıhhat versin diye dua ediyorum bu sefer de Allah'ım sana sığınıyorum ya rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?