İçi kan ağlayan melek anneleri

Evladımı kaybedeli 3.5 ay olucak sezeryanla doğum yapmıştım 6.5 aylık 12 gün yaşamıştı kuzumm.. Bukadar strese dayanmadı bedenim bu ay menopoza girdiğimi öğrendim fsh 40 çıktı çok üzgünüm birdaha bebeğim olmayacağı söylendi... İçim cayır cayır yanıyor.... Ne yapıcağımıda bilmiyorum... Hiç umut yok dediler hiç bir yöntem olmaz dediler... Ne yapacağımı bilmiyorum dua edin

Icinizden umudunuzu bitirmeyin
kuru dallara can veren rabbimden isteyin ne isterseniZ
yasim 42 idi hamile kaldim hem de yillar sonra hic bir yontem su bu olmadan
stresin insan vucuduna cok buyuk zararlari var ancak stresinizi kontrol altina alabilirseniz icinizden umudu bitirmeyip Rabbinize siginirsaniz mevlada hic bir sey zor degildir kun fe yekun...
meryem suresinin mealini okuyun size isik gosterecektir yasi geckin Zekeriyya peygambee ve kisir esinin bebek sahibi olmalari...
ne dilerseniz rabbimden dileyin size fazlasini verecektir.
La tahzen kardesim...
yasim oldu 43 rabbim ayaklarimi aldi benden ama kanat gonderecegi icin diyor ve icimde umudumu bitirmiyorum ...
mevlananin la tahzen siiri yoldasiniz olsun insallah...
bazi seyler vardir tip caresiz kalir bir anlam ve mana veremez aciklayamaz ama onun adi kainati yaratan Allah icin cok kolaydir basittir umudunu yitirme Allah var gam yok..

İlk sizin hikayenizi okumuştum içim yana yana doğuma giderken..Allah size de sabır versin,hayırlısını versin.Çok sağolun..
Sendeki derdi nimet sayanlar da var demis mevlana...
herkesin derdi kendine buyuk kendine dag misali kocaman.
Benim bebegim dokuz aylikti hep iyi dediler her bir seyi hazirdi dogumuna gunler vardi melek oldu uctu gitti elimizden keske diyorum bir rahatsizligi var kalbi şuyu buyu problemli deselerdi belki daha az uzulurdum diyorum ama ana yuregi oyle deselerdi de bu sefer ona yanip uzulecektim...gunlerce gecelerce ister istemez dusunuyorum besigini kaldirmadim yatak odasinda daima gozumun onunde ... dokuz ay karnimda tasidim ölüsünü dahi goremedim... sekiz ay olacak neredeyse ama acisi ilk gun gibi her gun mezarliktayim is cikisi kostur kostur mezarliga gidiyorum bazen bes dk goruyorum anca cunku aksam oluyor hemen ama o bes dk icin iki saat yol gidiyorum neredeyse.
Bunlari anlatiyorum ki rabbim sabrinizi artirsin diye , her giden bir can bir kayip kucugu buyugu yok elbet ama mezarliga gidince goruyorum ki benim derdimden de dertli analar var rabbime sukur ediyorum oglumun hemen ilerisinde kucuk bir kiz cocugu mezari var 15 aylik ölmüs mezar basina seker ve toka koymuslar
iste o zaman rabbime daha cok sukur ediyorum o aileye sabir dileyip kendi derdimi unutup o minik kiz cocuguna yaniyorum...
allah sinavlarimizi bu dunyada muzaffer eylesin insallah...
yavrunuzun size gonderilmesi tesaduf degil siz de secilmis bir annesiniz yuregi yarali kanadi kirik. Rabbim derdi sevdigi kuluna verir unutmayin ...
hali misali rabbim tozumuzu aliyor kardesim Allah sabirlar versin insallah...

İnş canım ben Rabbime inanıp güveniyorum o verirse kim engel olabilir veren o alan o... Ağustos ayından sonra korunmayı bırakıcam sezeryan olduğum için mecbur bekliyorum zaman kaybım oluyor aksine adetim buay hiç bitmek bilmedi düzeni bozuldu iyice Rabbim hepimize yardım etsin... Hayırlı sağlıklı yavrular nasip etsin

Rabbim ins tez zamanda yavrunuza benzer kardesi ile kucaginizi doldursun
...
bol bol umuda ve bol bol sabirla bezenmis duaya ihtiyacimiz var .

Amin insallah
yavrunuz cennet kusu kosup oynuyor annesi kardeslerine enaneten sahip olabilmeniz icin moralinizi yuksek tutmaniz gerekiyor

Amin
icinizden umut hic bitmesin insallah yavrunuz cok guzel bir yerde tipki bizim canlarimiz gibi ....
rabbim emanetinizi gondersin tez vakitte insallah

Ben gecen sene 2 aylik bu sene de 4,5 aylik bebegimi kaybettim (( tam 17 gun oldu acisi cok zor cok buyuk
Sorgulama vicdan azabi sucluluk hic bitmicek gibi
Kimseyle gorusmuyorum yemek yemiyorum gulmuyorum dogum yaptm ama ölü bir bebek (
Etrafimda herkesin kucaginda bebegi beni teselli etmeye calisiyor bu aci nasil gecer ? Aglamaktan gozumde yas kalmadi nefes alamiyorum sanki

Öncelikle başınız sağolsun çok çok üzüldüm İki ay oldu ve şuan onu Allah'a teslim etmiş gibi düşünerek acımın üstesinden gelmeye çalışıyorum..elbette hayaller kurduğumuz,binbir zorlukla hamile kalarak beklediğimiz,eşyalar alıp sabırsızlandığımız meleklerimizden vazgeçmek çok zor..şuan iyi düşünmekten başka çaremiz dermanımız yok..Allah sabır versin size de,son hamileliğinizde ne gibi problemler vardı?

Sizinde basiniz saolsun cok aciliyim cok
Bende Allaha siginiyorum diyorum veren de o alan da o
kromozom bozuklugu vardi genetik sorun yani 2. Bebegim tup bebekle oldu benim ilki normaldi ama sonra olmayinca tup bebek yaptirdik

Sizinde basiniz saolsun cok aciliyim cok
Bende Allaha siginiyorum diyorum veren de o alan da o
kromozom bozuklugu vardi genetik sorun yani 2. Bebegim tup bebekle oldu benim ilki normaldi ama sonra olmayinca tup bebek yaptirdik
Umudumuzu hiç kaybetmeyelim her ne olursa olsun,benim ilk hamileliğimdi kalbinde ve ana damarda çözümü olmayan problemler vardı malesef olmadı..içim hala yangın yeri sizi çok iyi anlıyorum aynı şekilde bomboş kaldığımı hissetmiştim ben de..çok zor tabiki ama biraz zaman geçtiğinde ve mucizelere inandığımızda herşey daha güzel olacak inanın.Tekrardan nasip etsin Allahım hepimize..

Rabbim beterinden korusun umut olmadan olmuyor zaten biraz dinlenip yeniden baslicam tedaviye bu acinin hafiflemesi yeniden saglikli bir bebekle olacak onun icin de kendimi iyilestirmek zorundayim biliyorum
Allah size de yeniden saglikla bir bebek nasip etsin
Bizi bizden baska kimse anlayamaz

15.08.2016 pazartesi 10:00 civarı
Doğum yapalı 13 gün olmuş, kuzum yoğunbakımda dün gittim giderken de prematüre vitamin maması götürdük doktorumuz artık besleyip büyütücez sadece dedi maşallah çok iyiydi.. öğlen gidip görmüştüm ama akşamüstü mamayı götürünce girmedim bebeklerin bakımları yapılıyordu neden girmedim ki? Nerden bilebilirdim nasıl anlayabilirdim böyle olacağını..hergün süt götürüyoruz 2 cc 5 cc en son 10 cc alıyordu minik kuzum.sabah 8.30 gibi kalktım deden aradı takılıyo bana sen daha işe gelmicekmisin amma tatil yaptın e baba ben kızıma süt sağıyorum nasıl sağayım orda hem daha ben yeni doğum yaptım yaA. O sırada şarj bitti süt sağcam faln diye de açamadım teli bi süre.. kapı çaldı, baban... hastaneden aradılar..rahatsızlanmış.. durumu pek iyi değilmiş bizi çağırıyolar ! Nasıll! Nasıll ! Ne demek iyi değill!!!! Allahım evladıma sıhhat sağlık bana güç kuvvet ver .. kendi kendime düşünüyorum herhalde ameliyat faln olması gerekecek daha çok küçük ya 6 aylık 1 kilocuk insan..yoğunbakım kapısında karşıladılar bizi içeri almıyolar oturttu odaya beynim dondu sanki biz elimizden geleni yaptıkk bla çblabala doktor anlatıyo almıyo beynim uğulduyo kulaklarım dünya tepetaklak başımda ne demek ya ama biz çok savaştıkk çok uğraştıkk reva mıı! Yarım saat durmadan kalp masajı yaptım bir defa geri gelmiş olsaydı hayata tutunurdu ama 1 kere bile gelmedi dedi doktor. Kalbi durmuş meleğimin .. kızımı görücem dedim küvözde kablosuz ilk defa gördüm ama fluu gözümü kapayınca çok net gelmiyo gözümün önüne.neden almadım kucağıma okadar pişmanım ki bir kere kokusunu çekseydim içime.. sonra küçücük bi kutuya mücevher kutusu gibi kutuya kefenleyip koydular. Ben o hastaneden öyle mi çıkacaktım kalbim paramparça ruhum yüreğim yangın yerii en büyük sevdamm en büyük dileğim yokk. Benim kızım acılarımı dindirecektii yarama merhem olacaktı..Yemin ederim size kalbimin acıdığını kanadığını hissettim.. getirdim kızımı evimize kucağımda tuttum kutuyla gelen bu kutu ne diyo minicik kutu anlamadı kimse içinde melek olduğunu günahsız sabi bu dünyaya anne babasına melekmolarak gönderilmiş gül cemali gösterilmiş bi melek.. hoca dua yaptı gittik mezarlığa oraya bırakıverdik kuzumu .. allahım ne büyük bi acıı. Tevekkül etmeyi çok acı tecrübelerle öğrendim ben..minik kuşum minik bebeğimm çok özlüyorumm seni çokk.. 1 gün unutmadım seni...aklım almıyo beynim almıyo bu koskoca 1 yıl nasıl geçti .. allahım en büyük dileğim kuzumu rüyamda görmek ve acılarımı dindirecek bi evlat ne olur duy beni allahımm..

Canımmmm, içim acıdı okurken yazını Seninle birlikte yaşadım sanki o anları... Geçmeyecek hiç bir zaman bu acı, unutmayacağız meleklerimizi kaybettiğimiz anı...

Rabbim en kısa ve hayırlı bir zamanda doldursun kucağını sağlıklı, hayırlı ve uzun ömürlü bir evlatla inşallah. En iyi gelen ilaç o yaralarımıza...

Canım benim zaten bi tek sen ben biz anlıyoruz ki zaten.. kimseyle konuşmuyorum artık çok fazla bu konuları burada kendimi huzurlu hissediyorum bi tek. Ben tek başıma göğüs gerdim bu acıya.. zaman ve bebek bu derdin tek çaresi.. allahın izniyle bende en yakın zamanda kuzuma kardeş haberi veririm. Çokl sağol canımm acıma ortak olduğun ve güzel temmennilerin için biliyorum yürekten olduğunu

Rabbim sabır versin tez zamanda yerini doldursun size şefaatçi kılsın kızınızı. Anne karnında ki Bebeğimde sıkıntılar var Benimde dua edin ne olur

Rabbim sabır versin tez zamanda yerini doldursun size şefaatçi kılsın kızınızı. Anne karnında ki Bebeğimde sıkıntılar var Benimde dua edin ne olur
Amin cNım çok teşekkür ederim. Rabbim evladını sıhhatli sağlıklı zamanında kucağına almanı nasip etsin canım. Neden sıkıntı var canım tedbir alınamıyor mu teşhisin tedavin nedir?

Amin Allah razı olsun ..22 haftadayız Gelişim geriliği var 3 hafta geriden geliyor .doktorlar yapabileceğin hiçbir şey yok diyorlar ..dua ediyorum düzelsin herşey diye kirmizidefter

Amin Allah razı olsun ..22 haftadayız Gelişim geriliği var 3 hafta geriden geliyor .doktorlar yapabileceğin hiçbir şey yok diyorlar ..dua ediyorum düzelsin herşey diye kirmizidefter
Canım düzelir inşallah. Gelişim geriliği ile ilgili bir kaç doktora daha göründün mü çünkü farklı çıkabiliyor.. suyun falan ne durumda detaylı ultrasona soktular mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…