İçi kan ağlayan melek anneleri

Hamdolsun aynen oyle Rabbime emanet yawrularimiz taa ki bi gelene kadar onun kocaman rahmetinde emanetler Hamdolsun..

Hayat devam ediyor yapacak birşey yok 6 ay geçti. Hala karnimdaki bebeğinin hareketleri aklima geliyor. O güzel meleğim seni çok ozledi annecim... 30 subatta 10 gün sora 7.ayina girecek. Bebek düşünüyorum artik. Martta başlasam mi bilemedim gecen cars gunu doktor başlayabilirsiniz dedi. Hala korkularimla yasiyorum Rabbim bi daha sinamasin. Çok zor. Ama bu acilar beni degistirdi sağlam yere bastirdi. Bambaşka biri oldum daha olgun bi kadinim artik.

Benim bebeğimdeki sıkıntılara bakım trizomi 13 büyük ihtimal dediler amniyosentez dediler ama yaptrmak istemiyorum. Daha 13 haftalık. Benim gibi olup doğum yapan yarmı acaba.

Bebeğimi kaybedeli 15 gün oldu içim yanıyor çok fenayım Rabbim sabır versin hepimize 12 gün yaşadı oğlum sonra gitti cennete sezeryan oldum 6 ay sonra tekrar denicem bu kadar ara verip doğum yapan varmı merak ediyorum

dün bebegimin kalbi durdu 16 haftalik....karnim bos hayallerim bos
Başın sağ olsun canım. Rabbim tekrarından korusun. Dr.un herhangi bir sebep söyledi? Yoksa sebepsiz mi? Eğer sebep söyleyemedi ise tavsiyem eğitim ve araştırma hastanesinde 6lı trombofili panali testini yaptırman. Pıhtılaşma sebebi ile kaybetmiş olabilirsin bebeğini

canim bebegin plesantasndan yapilcakmis test 15gune cikar dedi bekliyorummm. cok sagol canimmmm....igne kullanmam lazim galiba

keske onlemini alabilseydim bunda ama 4aY bitince hic sorun olmayinca anlasilmiyor da
Nerden bileceksin canım benim. Ben bu sebepten 36 haftalık bebeğimi kaybettim Bağıra bağıra gitti oğlum. Hareketlerini hissetmiyorum diye kaybetmeden 3 gün önce acilden giriş yapmıştım hastaneye. NST çekip, USG ile bakıp, bir şey yok deyip gönderdi Dr. beni... Daha sonra kendi araştırmalarımla öğrendim 2 hafta önceki NST de bile problem varmış, ama dikkate almamış dr. Bir de özel hastaneye gidiyorsun ilgilensinler diye ama işte sonuç ortada Dr. çok önemli...

Gerçi senin bebeğin daha çok küçük olduğu için Dr. anlayamazdı sorun olup olmadığını. Bir sonraki gebeliğinde inşallah sebep bulunur da önlemini alabilirsin.

19 ay oldu ben evladımı kaybedeli. Şuan 5 ay 5 günlük bir oğlum var çok şükür. Tüm gebeliğim boyunca da kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım. Bu evladımı sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım çok şükür. Rabbim hiç bir melek annesini bir daha evlat acısıyla sınamasın inşallah...

canim bebegin plesantasndan yapilcakmis test 15gune cikar dedi bekliyorummm. cok sagol canimmmm....igne kullanmam lazim galiba

çok geçmiş olsun. her zaman iğne gerekmiyor. Ben 20 haftalıkken kaybettim. pıhtılaşma testlerinde doktorlar arasında da iğne kullanılmasına gerek olup olmadığı konusunda tam bir fikir birliği olmayan ufak bozukluk cıktı (heterezigot mthfr) sonra otopsi sonucu cıktı, kalp sorunu varmış. şimdiki gebeliğimde herhangi birsey kullanmadım.

B BlackandBlack acile nasıl bir şikayetle gitmiştin

B BlackandBlack acile nasıl bir şikayetle gitmiştin
B BlackandBlack pardon yukarıda yazmışsın hareketleri azaldığı için acile gittiğini
Benim ilk bebeğim olduğu için hareketleri az mı çok mu hiç anlayamadım
35.haftamdı .O acı günü yaşadığım gün hareketi az gibiydi ancak hafta ilerlediği için hareketlerinin yavaşladığını yada uyku süresinin uzadığını düşünmüştüm acile gittiğimizde kalbinin atmadığını söylediler maalesef . bir gün önce de kontrolüm vardı nst ye girmek istememe rağmen Dr "herşey normal nst ye gerek yok "demişti Dr.
sonuç belki değişmeyecekti ama yazdıklarınızı okuyunca nst nin çok önemli bulgular verebileceğini benim gibi riskli gebelerde nasıl dikkate alınmaz diye düşünmeden edemiyorum üstelik doktorum çok güvendiğimiz tanınmış bir Prof

İki hafta öncesinin nst raporunu alıp başka bir Dr a göstermeyi düşünüyorum sizin perinatoloğunuzun ismini benimle paylaşabilir misiniz
bundan sonra Allah kısmet eder de hamile kalırsam ben de bir perinatologla devam etmeyi düşünüyorum tedavime

Dddml plasentadan çıkan sonuç nedir?
otopsi istemedik. o an Dr da bunu hatırlatmadı. keşke plasentayı gönderseydik. sebebini bilmek bir teselli olurdu bana ama plesenta normal, kordon dolanması yok, bebekte anomali yok, 48cm 2.7 kg gelişmede problem yok

@nilay_sm başınız sağolsun kaybettiğiniz bebeğinize 20.haftada ayrıntılı ultrason yaptırmış mıydınız ? yaptırdıysanız kalple ilgili bir bulgu var mıydı? bebeğinizin gelişimi nasıldı? şeker düzeyiniz normal miydi?
bizim bebeğimizin 35.haftada kalbi durdu.gelişimi suyu vb.hep haftasıyla uyumluydu.anomali yoktu. ayrıntılı ultrasonlarını 12.ve 20.haftalarda tecrübeli bir prof yaptı .sadece kalple ilgili fetüs ekokardiyografi yaptırmadık. kalpte problem olsaydı 20.hafta ayrıntılı ultrasonda belli olurdu dediler.fetal ekokardiyografinin önemini yeni öğrendim. kalpte sorun varsa doğum ile birlikte kalp ameliyatını 24 saat içinde yapılıyor ve yüzde 90 başarılı olunuyormuş. bebekte kalp rahatsızlığı varsa gelişme geriliği de oluyor mu acaba . bir de şeker yüklemesine karşıydım yaptırmadım. doğumdan sonra merak edip ölçtürdüm açlık şekerim normal ancak tokluk şekerim 200 çıktı. (otopsi istemedik)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…