- 22 Ekim 2015
- 327
- 253
- 103
Hamdolsun aynen oyle Rabbime emanet yawrularimiz taa ki bi gelene kadar onun kocaman rahmetinde emanetler Hamdolsun..acar songul Evet arkadaşım melek annesiyiz.. Evlatlarımız Peygamberlerimize emanet.. Rabbim sabrını veriyor her acının ama evlat acısı çok zormuş... Yaşamadan bilemezmiş insan hiçbir şeyi.. Onlar Cennette mutlu mesutlar.. Bunu bilmek en azından içimizi biraz olsun ferahtlatıyor.. Rabbim bi' daha yaşatmasın.. Allah'ıma emanet güzel oğlum.. Can parçam..
Arkadasim benim bak benim yazdigin her yere yaziyosun bu da demek oluyo ki anneler gruplarina da yazıcaksınSağol canım cevap verdiğin için.. Sen nasıl oldun, kanaman var mı?
Ar
Arkadasim benim bak benim yazdigin her yere yaziyosun bu da demek oluyo ki anneler gruplarina da yazıcaksın
Hem de cok yakinda insallahhhhSenin yerin ayrı bende.. İnşallah senin gibi hasretime kavuşurum...
Başın sağ olsun canım. Rabbim tekrarından korusun. Dr.un herhangi bir sebep söyledi? Yoksa sebepsiz mi? Eğer sebep söyleyemedi ise tavsiyem eğitim ve araştırma hastanesinde 6lı trombofili panali testini yaptırman. Pıhtılaşma sebebi ile kaybetmiş olabilirsin bebeğinidün bebegimin kalbi durdu 16 haftalik....karnim bos hayallerim bos
canim bebegin plesantasndan yapilcakmis test 15gune cikar dedi bekliyorummm. cok sagol canimmmm....igne kullanmam lazim galibaBaşın sağ olsun canım. Rabbim tekrarından korusun. Dr.un herhangi bir sebep söyledi? Yoksa sebepsiz mi? Eğer sebep söyleyemedi ise tavsiyem eğitim ve araştırma hastanesinde 6lı trombofili panali testini yaptırman. Pıhtılaşma sebebi ile kaybetmiş olabilirsin bebeğini
canim bebegin plesantasndan yapilcakmis test 15gune cikar dedi bekliyorummm. cok sagol canimmmm....igne kullanmam lazim galiba
keske onlemini alabilseydim bunda ama 4aY bitince hic sorun olmayinca anlasilmiyor daEvet canım.Bir sonraki gebeliğin boyunca kan sulandırıcı iğne kullanman gerek...
Nerden bileceksin canım benim. Ben bu sebepten 36 haftalık bebeğimi kaybettimkeske onlemini alabilseydim bunda ama 4aY bitince hic sorun olmayinca anlasilmiyor da
canim bebegin plesantasndan yapilcakmis test 15gune cikar dedi bekliyorummm. cok sagol canimmmm....igne kullanmam lazim galiba
B BlackandBlack acile nasıl bir şikayetle gitmiştinNerden bileceksin canım benim. Ben bu sebepten 36 haftalık bebeğimi kaybettimBağıra bağıra gitti oğlum. Hareketlerini hissetmiyorum diye kaybetmeden 3 gün önce acilden giriş yapmıştım hastaneye. NST çekip, USG ile bakıp, bir şey yok deyip gönderdi Dr. beni... Daha sonra kendi araştırmalarımla öğrendim 2 hafta önceki NST de bile problem varmış, ama dikkate almamış dr. Bir de özel hastaneye gidiyorsun ilgilensinler diye ama işte sonuç ortada Dr. çok önemli...
Gerçi senin bebeğin daha çok küçük olduğu için Dr. anlayamazdı sorun olup olmadığını. Bir sonraki gebeliğinde inşallah sebep bulunur da önlemini alabilirsin.
19 ay oldu ben evladımı kaybedeli. Şuan 5 ay 5 günlük bir oğlum var çok şükür. Tüm gebeliğim boyunca da kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım. Bu evladımı sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım çok şükür. Rabbim hiç bir melek annesini bir daha evlat acısıyla sınamasın inşallah...
B BlackandBlack pardon yukarıda yazmışsın hareketleri azaldığı için acile gittiğiniB BlackandBlack acile nasıl bir şikayetle gitmiştin
B BlackandBlack pardon yukarıda yazmışsın hareketleri azaldığı için acile gittiğini
Benim ilk bebeğim olduğu için hareketleri az mı çok mu hiç anlayamadım
35.haftamdı .O acı günü yaşadığım gün hareketi az gibiydi ancak hafta ilerlediği için hareketlerinin yavaşladığını yada uyku süresinin uzadığını düşünmüştüm acile gittiğimizde kalbinin atmadığını söylediler maalesef . bir gün önce de kontrolüm vardı nst ye girmek istememe rağmen Dr "herşey normal nst ye gerek yok "demişti Dr.
sonuç belki değişmeyecekti ama yazdıklarınızı okuyunca nst nin çok önemli bulgular verebileceğini benim gibi riskli gebelerde nasıl dikkate alınmaz diye düşünmeden edemiyorum üstelik doktorum çok güvendiğimiz tanınmış bir Prof
çok geçmiş olsun. her zaman iğne gerekmiyor. Ben 20 haftalıkken kaybettim. pıhtılaşma testlerinde doktorlar arasında da iğne kullanılmasına gerek olup olmadığı konusunda tam bir fikir birliği olmayan ufak bozukluk cıktı (heterezigot mthfr) sonra otopsi sonucu cıktı, kalp sorunu varmış. şimdiki gebeliğimde herhangi birsey kullanmadım.
çok geçmiş olsun. her zaman iğne gerekmiyor. Ben 20 haftalıkken kaybettim. pıhtılaşma testlerinde doktorlar arasında da iğne kullanılmasına gerek olup olmadığı konusunda tam bir fikir birliği olmayan ufak bozukluk cıktı (heterezigot mthfr) sonra otopsi sonucu cıktı, kalp sorunu varmış. şimdiki gebeliğimde herhangi birsey kullanmadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?