• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçi pis olan sözlümmüş..

ben de üşenmeden konuyu bulup okudum. nişanlından set istemişsin ona bozulmuş galiba öyle şeyler de yazıyor. eğer sen "beni karakterimle değerlendirsin eksik bekaretimle değil" mantığındaysan, ondan maddi beklentiye girme. ama bekaret konusunda da ağzını açmasına izin verme. eğer evliliğe ticaret gözüyle bakıp masraf yaptıracaksan karşındaki de bozuk karakterde biri olduğu için seni burdan vurma hakkını kendinde görür. elbette bakire olmaman isteklerin olmayacak anlamına gelmez ama bu adamdan isteyemezsin çünkü ne kadar kabul etmiş görünse de kabullenememiş. seni gerçekten kabullenen birini bul veya bunun gibi birini seçip beklentiye gireceksen laflarına hazırlan

Ben bir bayanın evlilik öncesi birlikte olmasina karşıyım..yalnız böyle bir durumu olup evleneceği erkeğe soylememesine daha da karşıyım.siz gayet erdemli davranıp durumunuzu paylaşmişsiniz.bu noktada sizi tebrik ettim.karsi taraf bu durumu sorun Edip kabul etmeseydi,kendisine saygı duyardım fakat şuan yapmış olduğu şey karaktersizlik.oruclu olduğum için kötü söz demicem ama okadar aşağılık bir insanki hıc üzülmeyin..iyikide öğrenmiş evlilik yoluna girmemişsiniz sonu ayrılıktı çünkü.

Hayırlı başın varmış. Erkeklerin zar takıntısını anlayabilirim bir yere kadar ama bununki düpedüz ş....lik (çok afedersiniz)

Hala devam edip etmemeyi düşünmüyorum bitirdim ama bana belli etmeden ıcınde kurdukları ve baskalarına paylastıkları cok uzdu benı
Yazık ya ... Anlayışa yazık ...sanki kendi hiç kimseye elini sürmedi ... Onun ki hata da olmuyor üstelik !!! Canı çekti oldu , yada sevdi oldu , yada zevkineydi oldu ! Ama sen kadın olduğun için bunu yapıp yapmadığın belli olduğu için bozuk oluyorsun .... Doğru ama orası sağlam dursun da başka yerden ne b.. yerse yesin demi ! Bırak yoluna bak dürüstlük ona fazla insanca gelmiş

Vay pislik vay.. Asıl mal o!
İyi ki görmüşsün.. Merak etme bir kaç gün ağlar sonra şükredersin. Ya evlenseydin bu davarla? Allah korumuş seni..

Bu Türk erkekleri dürüstlüğü haketmiyor. Açın artık gözünüzü. Onları kendi yaptıkları ikiyüzlülükle vurun.. Ancak bunu hakederler..

İyide dürüst olmasa bu adamın nasıl bir düşüncede nasıl bir zihniyette olduğunu nasıl öğrenecekti? Adam bakire tercih edebilir ben bundan bahsetmiyorum, ama bu adam bildiğin pisliğin teki.
Hiçbirşey anlatmadı diyelim, evlendiler, ilk gece o kanama olmazsa bu zihniyette bir adam bakire çıkmadı diye kızcağıza hayatının geri kalanını zindan ederdi, rezil rüsfa ederdi.
Hadi gitti diktirdi zarını öyle evlendiler adamında ruhu duymadı, fakat o adamın ne olduğunu yine değişmeyecekti, o zihniyet yine aynı, sadece ortaya çıkmadı. Üstüne bu zihniyet ile evlenebilmek için kız yalancı konumuna düşmüş olacaktı.
Yani konu sahibinin dürüstlüği sayesinde adamın gerçek yüzü ortaya çıkmış oldu.
Evet soylediklerinde haklisin ancak cogumuz evlenirken bakireydik dolayisiyla eslerimizin bu yuzlerini gormedik. Belki bende evlenirken bakire olmasam ve esim bunu bilse boyle dusunecekti. Bizim toplumdaki erkeklere durustluk fazla. Cok bencil ve ataerkil kafadalar cunku. Ben boyle kabul ettim diyen en babayigidinin bile aklindan bu dusunceler geciyor bence.

Farkında mısın Allahın sevgili kuluymuşsun ki bu yazılar karşına çıkmış bence 2 rekat şükür namazı kıl da Allah'a teşekkür et yolun basında gerçek yüzünü gormeyi sana nasip ettiği için ya da bu adamdan kurtulduğun için bi fakire sadaka ver ciddi söylüyorum bak

KS'deki linki bana da özelden atar mısınız acaba? Cidden merak ettim. O senin hayat arkadaşın olacak, istemiyorsan bırakırsın, gidip insanlara kötülemek, ağzına düşürmek nedir ya? İnsan olan yapmaz böyle bir şeyi, gördükçe konuyu sinirlerim tavana zıplıyor.

Fakeler kendini çok belli ediyor da bu kızın yazışı hiç bana fake gibi gelmedi canım :) bazen bu sitede erkeklerde kadın gibi profil açıp sapık sapık sorular soruyorlar bilmez miyim :)
bilmez miyim..o konular yüzünden az banlanmadım :))) neyse konuyu kaynamalım derim ...ama yine ilerleryen sayfalarda ne çıkacak merakla bekliyorum :) banlanmadan inşallahhhh :)

Verilmiş sadakan varmış ki gerçek yüzünü gördün. Allah kurtarmış utanmadan bunları yazan adam evlendikten sonra en ufak sorunda dile getirip sana karşı kullanacaktı bu durumu.

Mobilya araba dedigin nedir ki ya. Esya bunlar araç sonucta kullandigin basit seyler. Ne cok anlam yukluolar her seye. Bir insandan daha mi onemli. Kefenin cebi mi var hık diye ölüp gidicen hala daha boyle hesapci yaklasimlar bitmedi. Dunyalilardan tiksiniyorum :)

Yani şu linki verilen konuyu okudum da erkek zihniyetinden bir defa daha midem bulandı..
:kusmuk:
Kendileri genelev kapılarında gezer adına da milli olmak denir. Kadın yapınca "kime verdiyse o alsın istediklerini" "almayın şunları" denir..

Konu gerçek veya değil banlanmayacağımı bilsem neler yazacağım da değmez bu mahluklar için.

Back
X