• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İçi pis olan sözlümmüş..

Hepimizin Allahım iyiliğimizi versin canım benim inşallah. :KK68:
"Kızlar soruyor" deyince kız arkadaşlar soruyor diye anladım ilk.:uykucu:
He dedim öyle site var.
Kızların sorduğu yerde bu kekonun ne işi var ki? :KK67:
kızlar ve erkekler de üye olup soru sorabiliyor o sitede
ben pek bakmıyorum oraya

Bu erkek milleti kendini ne sanıyo ya ne iğrenç haysiyetsiz canlılar bunlar.Artık hepsinden tiksindim bu nedir böyle lanet olsun bu kafadaki tüm yaratıklara.

konu gerçek olsa dediğin doğru tabiki öyle de.. O kadar sıkıştırdım ki bi tane uyduruk konu attı beni sustursun diye. Yeni üye zaten.. dünden beri bu yeni üyelerin bekaret konuları hiç dikkatini çekmiyo mu?
Üstteki üyenin attığı link sanırım doğru olan.
Adam yine pislik ya değişmedi görüşüm(:

Bu yasima geldim toplumumuz ile ilgili sunu anladim: Bakire degilseniz anlatmamaniz lazim. Yalana giriyor mu? Evet. Ama kimse kusura bakmasin öyle olaylara sahit oluyoruz ki,demek ki bazwn yalan söylemek daha iyi. Bizim toplumda hala kadina mal gözüyle bakanlar var. Tanidigim genc yasta tecavüze ugradi,hemde akrabasi tarafindan. Ailesi olayi örtbas etmek icin hemen hemen evlendirmek istedi. Kiz dayanamadi sözlüsüne durumu anlatti. O kabul etmis gibi görünüp evlendi kizla. Ama ne zaman kavga etseler bu durumu yüzüne vurmaya basladi. Iste "2. El mali, sükür et seni bu halinle aldim, ayagimin altini öpmen lazim" gibi hakaretler devamli. Aslinda hep dürüst olmak taraftariyim,ama cogu erkek gercegi kaldiracak kadar adam degil

Ya zaten öyle bi zihniyetteki adamın allah belasını versin başka da bişey demiyorum!
Milletle bedavadan yatmis. Ama benimle evlenip rahat seks hayati icin bir ton istekte bulundu.
Yorumlarından birisi bu. Kusasım geldi valla ne biçim erkek ya. Set falan istemiş konu sahibi, bakire değilken nasıl isteyebiliyor diyor. Keşke şunların alınlarında ne mal oldukları yazsa da evlenip üreyemese hiçbiri.

Evlenme kabul etmiyorsa içine sinmemisse inşallah önüne gelen le birlikte olup sözde bakireyle evlenir

Milletle bedavadan yatmis. Ama benimle evlenip rahat seks hayati icin bir ton istekte bulundu.
Yorumlarından birisi bu. Kusasım geldi valla ne biçim erkek ya. Set falan istemiş konu sahibi, bakire değilken nasıl isteyebiliyor diyor. Keşke şunların alınlarında ne mal oldukları yazsa da evlenip üreyemese hiçbiri.
ay şu an konudayım cidden aklım durdu. Yorumları da gördükçe içim kalktı.. Bu adamla evlenmemek hayatındaki en doğru karar olur.. Biz ne kadar kötü kalpli insanlarla bi aradayız yaa bazen inanamıyorum bu pisliklere

şeytan dıyor sunlara okkalı bır cevap yaz. uyelıgım de var

Çok üzüldüm yaşadığınız şeye.Ama üzülmeyin kurtulduğumuza sevinin. Açıkça konuşsaymış madem benim için önemli bekaret, kabul etmem deseymiş baştan.Bi de sitelerde atıp tutmuş ne ayıp...İşte böyle erkeklere açık olmayacaksın kandır gitsin onu haketmiş yani. İnsanı teşvik ediyorlar.Kendi 1. el miymiş? 1. el ne ayrıca ayı :işsiz:

Kendisi "mal" olduğu için sanırım herkesi öyle zannedip birde siniflara ayırıyor.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Back
X