Içim acıyor, canım yanıyor

Ben Evlenmeden önce olsaydım konunu inan çok üzülürdüm. Ama kusura bakma senin için sevindim. Küçücük bir sorunda seni bırakan insan iyiki evlenmeden yüzünü göstermiş. En iyi evliliklerde ne büyük sorunlar çıkıyor. Demekki o bunları aşamayacak biri. Git bir hayır işi yap ciddiyim
Belki ilerde bende böyle düşüncem ama şu an mantıklı düşünemiyorum

5 yılda bir ilişkinin bitmesinde iki tarafında birbirine saygısız ve seviyesiz davranışları neden oluyor diye düşünüyorum. Aşk gider sevgi kalır sevgi kalır saygı giderse o ilişkiye gülegüle.

Belki ilerde bende böyle düşüncem ama şu an mantıklı düşünemiyorum

valla bence evlenmediğin için çok şanslısın bende bu forumlarda aşk acımı paylaşırdım o kişi ile acıdan sürünür yerlere yatardım 7 .yılımda evlendik inan koşuşturmaktan birbirimize vakit ayıramıyoruz şuan yabancı bir adam gibi yiine tartıştık birkaçgünsonra düğün var nasıl olcak bilmiyorum nikahta kıyıldı geriye dönüş yok okadar çok bunalımdayımki keşke baştan ayrıldığımda hiç barışmasaydım diyorum seviyorum hemde çok ama beni hiç anlamıyor herşeyi onıun ve ailesinin istediği gibi yaptım bugüne kadar bunlar beni daraltıyor kendimi öldürüp kurtulasım var off çok kötüyüm Allahım yardım edinnn nefes alamıyorum artık
:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::silah::silah::silah:

valla bence evlenmediğin için çok şanslısın bende bu forumlarda aşk acımı paylaşırdım o kişi ile acıdan sürünür yerlere yatardım 7 .yılımda evlendik inan koşuşturmaktan birbirimize vakit ayıramıyoruz şuan yabancı bir adam gibi yiine tartıştık birkaçgünsonra düğün var nasıl olcak bilmiyorum nikahta kıyıldı geriye dönüş yok okadar çok bunalımdayımki keşke baştan ayrıldığımda hiç barışmasaydım diyorum seviyorum hemde çok ama beni hiç anlamıyor herşeyi onıun ve ailesinin istediği gibi yaptım bugüne kadar bunlar beni daraltıyor kendimi öldürüp kurtulasım var off çok kötüyüm Allahım yardım edinnn nefes alamıyorum artık
:kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::silah::silah::silah:
Allah yardımcın olsun. Bende senin gibiyim belli ki. Hâlâ onu istiyorum. 2 ay oldu hâlâ gram unutma, sevgimde eksilme yok. Ve bana söylediği neden uyușamıyoruz, benle mutlu olamazsın.. Hâlâ takipte facebook da falan. 2 ayda bişeyler düzelir unuturum sevgim azalır diyordum ama olmadı

Back
X