- 9 Aralık 2015
- 1.365
- 2.073
- 133
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
Bak ben sana bir sır wereyim mi Yaşanılamayan herşey yarım kalmıştır onca yıllık emekten sonra öyle kolay mı silip atmak bence içini ferah tut hayırlısını dile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım ya. Dün kuzenimin eşiyle konuştu. Ona demiş yıprattık birbirimizi baya demiş. Üzülmesini istemiyorum evlenince bitmesinden şimdi bitmesi daha iyi demiş. Ama şu an bitti de diyemem bitmedi de demiş. Ben elimden geleni yaptım. Bugün bana istemiyorum artık dedi. Tamam dedim. Artık yapcak bişeyim kalmadı beklemekten başkaBak ben sana bir sır wereyim mi Yaşanılamayan herşey yarım kalmıştır onca yıllık emekten sonra öyle kolay mı silip atmak bence içini ferah tut hayırlısını dile
Elimden geleni yaptım ve bekliyorum artık hayırlısı neyse o olsun. Kafamı toparlayamıyorum bi türlü darmadağınımBiraz kendinizle başbaşa kalın ve kafanızı iyice rahatlatın. Zor biliyorum ama ondan sonra daha sağlıklı karar alırsınız. Ayrıca gerçekten seviyorsa zaten dönecektir, biraz sensiz kalsın da anlasın.
Çok zor gerçekten. Ne ara bu kadar bağlandım diyorum kendi kendime. Kafamı inan ki meşgul edemiyorum. Hiç bir şeye odaklanamıyorum. Sürekli aklımda sorular sorularcanım seni çok iyi anlıyorum.ben de ilişkimde debeleniyorum resmen.üstelik ailesi yüzünden.günden güne benden soğudugunu hissediyorum.benim ilişkim de yakında bitecek muhtemelen.en ufak sorunda bile içim acırken,ben de şimdiden düşünüyorum bitince napıcam diye? unutursun demiycem.o zaman alan bi iş.sadece kafamızı meşgul etmemiz lazım.kendimize odaklı bi hayata başlamamız lazım sıfırdan![]()
Ya yüreğiniz ne kadar güzel ne kadar geniş. İnşallah barışırız hiç böyle görmedim onu. Aslında büyük şeyler yaşamadık. Ama ben biraz abartan tiptenim ve birikti hepsi. Tabi ki haber vercem çok çok teşekkür ediyorumCan'ım olumsuz yorum yapılacak bişey yok ortada o kadar acımasız değiliz yahu![]()
Siz kötü seyler yaşamış olmalısınız ki ewlenince daha kötüye gidiceğinizi düşünmüş ayrılmak istemiş ama merak etme sewdiği belli ve yıllar war ortada o kadar kolay değil unutup wazgeçmek. Bende Zaman'ında ayrılmıştım sevgilimden barışmam etmem dedim kapıma kadar geldi yine barışmadım olmadık hakaretleri ettim ama sonra noldu barıştımözleyince yutuluyo hepsi özlemesini bekle sabırla Aşk dediğin emek ister zorda olsa umarım yoluna girer herşey. Son durumlardanda haberdar et mutlaka
![]()
Maalesef bitti çok kötü şekilde hemde. Geçen sene. Kısa bi dönem aklı başkasına kayıp pişman olup dönmüştü. Bende inanıp affetmistim. Bikac gun once face sifresini degistirdi. Sans eseri girdim ne goruyum o kizi eklemis facesine bitti yaniArtık bişeyleri Nasıl abartıp daralttıysan adamı buda sana ders olur bidaha yapmazsıninsan kaybedince anlar hatasını ama önemli olan o hatayı dewam ettirmemek neyse inşallah barışırsınız
![]()
Bitti benim tamamiyleYazdiklarini okuyunca..
Bunlari benmi yazmisimmm dedim..
Noktasina kadar ayni durumdayim.
Benim ani isnirlenmem. Onun bikmasi.
Evlenirsek ayrilirmisiz demesi.
Herseyyyyy ayni tek fark benimki iki senelik..
Herseyin hayirlisi. Kaderimizde ne varsa o olur.. Ben kendimi öyle teselli ediorum
Kuzenimin eşi arayıp konuşmuş. Birbirimizi yıpratıyoruz demiş. Tekrar düşün kaç sene oldu demiş. Zaten tamamen bitti ya da devam edelim diyemem şimdi demiş. İlk defa bu kadar yorgun görüyorum. Bende aynı şekildeyim. Ben adım attım duramadım. Seni seviyorum sevdiğini biliyorum dedim. Off dedi. En hayırlısı bu dedi. Sevmio musun deyince ofladi. Kapat konuyu dedi. Bitti mi yani dedim hayır dedi. Sonra konuşalım dedi
Bitti maalesef. Daha once kisa surelik bi aldatmasi olmustu ve pismanlik yasamisti. Dun sans eseri facebook a girdim o kizi eklemis bitti yaniZaman ver , bir nefes alsın üstüne gittikçe uzaklaşır. Sende kendinde eksik olan şeylere odaklan , düzelt kendini. Sinirine hakim ol. Bir yerden sonra insan bıkıyor.
Çok zoruma gitti bi daha yapacağını düşünmemiştim. Bana bitti dedikten sonra ekledi büyük ihtimal. Konuşurken de yaptıysa Allah büyük. Allahim her seyin hayirlisini versin. InsallahÖyleyse yapılacak bişey yok başkaları aklına gelip ekleme gereği duyuyorsa sende üsteleme derim hayatına bak Hakkı'nda hayırlısı olsun umarım karşına seni sewerim değer veren birisi çıkar
Yapımda zaten öyle bişey yok. Kendimi toparlamaliyim cevremdeki insanlar icin kendim icinAmin Can'ım. Hayırlısı olsun Hakkı'nda. Üzülen bi insana üzülme demek tarzım değildir sadece düşünmemeye çalış derim başka şeylerle ilgilen ama sakın onun yaptığı gibi onla bunla konuşmaya çalışma kendini topla