İçim acıyor çok zor günler geçiriyorum.

Çok kıymetli oğlu eskir mazallah çalışmasın, yol ver gitsin!!!

Senin kızın olsa ne dersin damadına diyorum hic bisey demem ne deyim olabilir diyo oğlu 35 yasında bu yasına kadar hep annesinden geçinmis bunu öğrendim . Oğlumu benden uzaklastırdın gelip yozgatta dizimin dibinde olcak oğlum kabul ediyorsan diyor. Tiksindim resmen küfürler hakaretler hariç daha

"Oğluna bakıcı da tutayım mı ben işteyken tek başına kalamaz korkar,yemegini felan yedirir,uyutur böylece ikimizin de aklı onda kalmaz annesi"diyeydin ya.Tövbe yarabbim nasıl insanlar var insan resmen tiksiniyor.Üzülmek normal dayanin gececek sonucta bu sıkıntı da ama devam etmeyin bu tuhaflarla lütfen

ben gobek atardim boyle bir aileden kurtulmusum diye. allahin sevdigi kuluymussun gercekten

Oğlu kız gibiymişde ben sinir hastası yapmısım cok dırdır ediyormuşum boyle dırdır etme kızııım dayağı hakedersin yoksa dedi . Çalış diyorum düğünümüze az kaldı bak diyorum haklı olarak korkularım oluyor yok ben patronluk yapacam diyor tek ıkımız calısıyoruz 3 5 kişi olsak neysede patronlugun eşin olcak insanmı diyorum herkes oyle şimdi diyor. Bizim sigorta acentamız vardı arkadasları hep oylemıs eşleri calısıyormus adamlar oturuyormus.

Çok düşkünüm demişsiniz geri adım atarsanız başlıklar değişecek ve içerikler hep buna yakın yazılar olacak ALLAH korusun.
35 yasına kadar ana kuzusu olan adam değişmez daha.

Hayır o hakaretler küfürler ve oğluna sünepeceymiş gibi davranmasından sonra asla dönüş olamaz sabaha kadar ilendim beddua ettim . Oğluna aşık olan bir anne okey buraya kadar nerysede annesine aşık olan bir oğul istemem. Balayına gidiceğimiz yeri bile annesine soran biri

3 Adım muhteşem hayat.
-Hakkı'n varsa al
- Kaç
-Şükret
Kadınlar Kulübü olarak arkandayız

3 Adım muhteşem hayat.
-Hakkı'n varsa al
- Kaç
-Şükret
Kadınlar Kulübü olarak arkandayız

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun biliyodum buraya gelince mutlu olacağımı . Boyle çirkince edepsizce ayrılıktan sonra altınlarıda vermeyecem ortaklıktan olan hakkımıda alacağım . Kac aydır hiç maaşda vermedi bana çeyiz alırım babama kardesıme veririm kredimi oderim diye . İki tane bilezik taktilar onu maaşıma sayacagım ve ortaklıktan olan tüm hakkımı alacağım . Beni tehdit edip öldürmekle korkutacaklar biliyorum cunku annesi oyle dedi . Ya o kızı öldürürüm ya kendimi demiş . Ama genede savaşacağım

Birak 35 yasindaki bebe anasinin dizinin dibinden ayrilmasin.
Koca bir ohh.cek bence.
Kurtulduguna sukret.
Seni resmen köle/isci olarak gormusler.

Bu mesajlardan az çok anlarsınız o zaman gercekmi değilmi keske sahte olsa keske boylesi üzülmesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…