İçim acıyor çok zor günler geçiriyorum.

Ben hala Ada'm gibi erkeklerin kaldığına inananlardanım. Allah gönlünüze göre bir eş nasip etsin tez vakitte. Aklına bile gelmesin bu adam. Onlarda öyle bir gelin nasip etsin ki parmaklarında cevırsın bunları. Başkasının kızını köle etmeye çalışırken kendileri kölenin başı olsunlar.

Canım ben de 6 yıllık ilşkiden sonra nişanlandım ayrıldım aileler yüzünden ben se boşluktayım ama iyi ki kurtulduk böyle insanwlrdan emin ol

İnan şunu okuyunca sadece güldüm :) çünkü komedi yani ciddiye alınacak bişey değil, zerre aklı olan bir insan bu saçmalıkları bırak teklif etmeyi aklına dahi getirmez.
Bu yüzden seninde dediğin gibi Allah kurtarmış seni. Bir hayır işle kurban kes sadaka ver yap bişeyler..

Kaynana çok cakalmis nişanlında da iş yokmuş allah kurtarmış vallahi. emin ol ayrildigin nisanlin bu kafayla ömrünün sonuna kadar evlenemez

Herkes oyle diyor o kadına oyle bir gelin gelirki nevri şaşar diye cunku nişanlım bi 7 yılonce bidaha nisanlanmıs aynı sebeplerden dolayı ayrılmıs . Kızı ıkna etmek icin aramıs amcasıcok tembel istemiyorum ben demis. Kuzenleri dedi

Yozgatlı mı? Annem babam Yozgatlı. Yozgatlıları iyi tanırım. Gerçekten de bu kadar zalim ve iğrençtirler. Emin olun Yozgat’ta bu durumu kabullenmiş çok gelin var. Onlara göre normal yani. Lütfen arkanıza bile bakmadan kaçın.

Bunlar kendilerine sözleşmeli köle arıyorlar baya baya, neyseki yüzlerini evlenmeden görmüşsün verilmiş sadakan varmış. Hiç üzülme kurtulduğun için kurban kestir.

Öldürmekteki amaç nedir? Yani seni yada kendisini neden öldürüyor?

Arkadaşımda Yozgat'lı. Babası kızı isteyelim evlen bn yapıcam herşeyi dedi.
İstediler verdiler. Ada'm herşeyden caydı çocuk bin borçla evlendi düğündede el gibi gelip 2 saat oturup gittiler.

Evet Aşlah kurtardı beni tek uzen sey yıllarca cabala cabala oğlu orta yolu bulacagına git annesi icin beni sil hiç tanıyamamısım ayrıca burda tek yasıyordu cıkma donemimizde annesi gil yılda 2 kere gelmişti cocuk nişanlanınca üstünd dustu hep ankarada kaldı. İçlerine girmeden göre bilseydim keske düğüne 1.5 ay kala olması sarstı beni . Arayan arayana merak eden edene . Sen onune bakıyosun biri pat arıyor nişan niye bitti diyor boylesi iğrenc bir muameleye maruz kaldıgım icin kızıyorum kendime

Anlaşamadık böyle olması hayırlı oldu de açıklama yapma kimselere evirip çevirip yaymasınlar.

Öldürmekteki amaç nedir? Yani seni yada kendisini neden öldürüyor?

Pskolojisi bozukmus gecen ay annesi pskiyatriye goturmus doktor prozac diye bir ilac yazıp gunde 4 tane iciriyor. Doktor annesine cok sıkıntıya gelemiyor hastalığı ilerlemiş bunun ilerisi ya kendine yada karsısındakine zarar vermektr demiş . Bunu bi duymuslar ya aboo bana karsı bunu kullandılar. Yoksa ben napacam tek dediğim çalış çalış çalış bu yuzden beynini yedim doğru herkes oohh oglan otursun sen calıs demeye basladı. Bi ay izmirde bi ay balıkesirde bi ay yozgatta gezip durdu. Ben sabahlı aksamlı deli givi calıstım son 2 yıldır tatile son 3 aydırda maasımı alamayınca patladım aradım babasına soyledım . Oğlumu bana şikayet ediyor diye gitmis annesine soylemis annesi bana diyorki tabiki o patron once kendı odemelerini yapacak sonra kalırsa sana verecek cıksın calıssın beraber odeyelim beni bankadan arayıp duruyorlar 560tl icin diyorum bak bak bak ac gozluye bak hala para diyor diyo. Senin kızın olsa damadına ne dersin bu durumda diyorum ne dicem bisey demem salak olma kızım derim diyor. Boyle boyle iğrenc seyler daha ben biraz zayıfım kiloma fiziğime içimde şeytan varmıs neler neler hakaretler yazamadımda bircok sey var . Resmen pskolojım bozuldu

Allah belasını versin böyle insanların ya bu kvler ne zaman uzaklaşacak acaba oğullarından bu dünyanın ahireti var ya ama erkeklerde de var annem ne diyorsa doğru sanki anası evlenecek alsın oğlunun turşusunu kursun evlenmeden boşaltmayı düşünüyor zaten kadın bosver iyiki de

Ay asıl onların içine şeytan kaçmış gerçi şeytan bile bunları görse kaçar gider.
Kaynana olcak oğlum çalışmıcak dediği zaman senin oğluna sı...arım diyemediniz mi ayy altınıda alsın oğlunun bari

Normal bi anne oglum calismasin der mi? Yatmaya gelmsler dunyaya demek

Gerçek yüzü evlenince ortaya çıksaydı ne olacaktı? Bence kurtulmuşsunuz. İki gün üzülürsünüz, bir gün mutlaka unutulur.

Allah kurtarmış, büyük geçmiş olsun. İşinizi ayırın, elinizden ne geliyorsa ardınıza koymayın, sakın zarar etmeyin, aman Allahlarından bulsun demeyin bence. Bunlar ne biçim insanmış yaa. Büyük geçmiş olsun, Allah'ın sevgili kuluymuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…