Mrb arkadaşlar . 3yıllık ilişkimden sonra nişanlandın . Nişanlanana kadae herşey çok güzeldi ama sonrası tam bir hüsran . Benim ailem uzak durmayı tercih ederken nişanlımın annesi herşeye ama herşeye karıştı. Düğünümüze 1 ay kala ayırdı bizi . Nişanlımla ortak bir iş yerimiz vardı ben geceli gündüzlü çalısırken bu kılını bile kıpırdatmıyor bana patronluk yapıyordu bu konuda en sonunda patladım ve çalışmassan bu şekilde istemiyorum artık dedım . Yaklaşık 10gün hic konusmadık ve annesi dün beni aradı. Sana bir teklif yapacağım evlilik sözlesmesi yapacaksın boşanırsak hic bir hak talep etmeyeceğim diye imza atacaksın ve benım oğlum çalışmayacak o oturcak sen işcimizsin calısacaksın tabiki benım oğlum calısmayacak dedi. Sonra nişanlımı aradım annem ne diyorsa o dedi ve o son mesajı oldu suan bitti . Bi yandan çok mutluyum allah kurtardı ama diğer yandan ilk göz agrımdı çok düşkündüm nasıl atlatacağım şimdi
İnan şunu okuyunca sadece güldüm :) çünkü komedi yani ciddiye alınacak bişey değil, zerre aklı olan bir insan bu saçmalıkları bırak teklif etmeyi aklına dahi getirmez.annesi dün beni aradı. Sana bir teklif yapacağım evlilik sözlesmesi yapacaksın boşanırsak hic bir hak talep etmeyeceğim diye imza atacaksın ve benım oğlum çalışmayacak o oturcak sen işcimizsin calısacaksın tabiki benım oğlum calısmayacak dedi. Sonra nişanlımı aradım annem ne diyorsa o dedi
Ben hala Ada'm gibi erkeklerin kaldığına inananlardanım. Allah gönlünüze göre bir eş nasip etsin tez vakitte. Aklına bile gelmesin bu adam. Onlarda öyle bir gelin nasip etsin ki parmaklarında cevırsın bunları. Başkasının kızını köle etmeye çalışırken kendileri kölenin başı olsunlar.
Bunlar kendilerine sözleşmeli köle arıyorlar baya baya, neyseki yüzlerini evlenmeden görmüşsün verilmiş sadakan varmış. Hiç üzülme kurtulduğun için kurban kestir.Mrb arkadaşlar . 3yıllık ilişkimden sonra nişanlandın . Nişanlanana kadae herşey çok güzeldi ama sonrası tam bir hüsran . Benim ailem uzak durmayı tercih ederken nişanlımın annesi herşeye ama herşeye karıştı. Düğünümüze 1 ay kala ayırdı bizi . Nişanlımla ortak bir iş yerimiz vardı ben geceli gündüzlü çalısırken bu kılını bile kıpırdatmıyor bana patronluk yapıyordu bu konuda en sonunda patladım ve çalışmassan bu şekilde istemiyorum artık dedım . Yaklaşık 10gün hic konusmadık ve annesi dün beni aradı. Sana bir teklif yapacağım evlilik sözlesmesi yapacaksın boşanırsak hic bir hak talep etmeyeceğim diye imza atacaksın ve benım oğlum çalışmayacak o oturcak sen işcimizsin calısacaksın tabiki benım oğlum calısmayacak dedi. Sonra nişanlımı aradım annem ne diyorsa o dedi ve o son mesajı oldu suan bitti . Bi yandan çok mutluyum allah kurtardı ama diğer yandan ilk göz agrımdı çok düşkündüm nasıl atlatacağım şimdi
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun biliyodum buraya gelince mutlu olacağımı . Boyle çirkince edepsizce ayrılıktan sonra altınlarıda vermeyecem ortaklıktan olan hakkımıda alacağım . Kac aydır hiç maaşda vermedi bana çeyiz alırım babama kardesıme veririm kredimi oderim diye . İki tane bilezik taktilar onu maaşıma sayacagım ve ortaklıktan olan tüm hakkımı alacağım . Beni tehdit edip öldürmekle korkutacaklar biliyorum cunku annesi oyle dedi . Ya o kızı öldürürüm ya kendimi demiş . Ama genede savaşacağım
Yozgatlı mı? Annem babam Yozgatlı. Yozgatlıları iyi tanırım. Gerçekten de bu kadar zalim ve iğrençtirler. Emin olun Yozgat’ta bu durumu kabullenmiş çok gelin var. Onlara göre normal yani. Lütfen arkanıza bile bakmadan kaçın.
Yozgatlı mı? Annem babam Yozgatlı. Yozgatlıları iyi tanırım. Gerçekten de bu kadar zalim ve iğrençtirler. Emin olun Yozgat’ta bu durumu kabullenmiş çok gelin var. Onlara göre normal yani. Lütfen arkanıza bile bakmadan kaçın.
Evet Aşlah kurtardı beni tek uzen sey yıllarca cabala cabala oğlu orta yolu bulacagına git annesi icin beni sil hiç tanıyamamısım ayrıca burda tek yasıyordu cıkma donemimizde annesi gil yılda 2 kere gelmişti cocuk nişanlanınca üstünd dustu hep ankarada kaldı. İçlerine girmeden göre bilseydim keske düğüne 1.5 ay kala olması sarstı beni . Arayan arayana merak eden edene . Sen onune bakıyosun biri pat arıyor nişan niye bitti diyor boylesi iğrenc bir muameleye maruz kaldıgım icin kızıyorum kendime
Öldürmekteki amaç nedir? Yani seni yada kendisini neden öldürüyor?
Allah belasını versin böyle insanların ya bu kvler ne zaman uzaklaşacak acaba oğullarından bu dünyanın ahireti var ya ama erkeklerde de var annem ne diyorsa doğru sanki anası evlenecek alsın oğlunun turşusunu kursun evlenmeden boşaltmayı düşünüyor zaten kadın bosver iyiki deMrb arkadaşlar . 3yıllık ilişkimden sonra nişanlandın . Nişanlanana kadae herşey çok güzeldi ama sonrası tam bir hüsran . Benim ailem uzak durmayı tercih ederken nişanlımın annesi herşeye ama herşeye karıştı. Düğünümüze 1 ay kala ayırdı bizi . Nişanlımla ortak bir iş yerimiz vardı ben geceli gündüzlü çalısırken bu kılını bile kıpırdatmıyor bana patronluk yapıyordu bu konuda en sonunda patladım ve çalışmassan bu şekilde istemiyorum artık dedım . Yaklaşık 10gün hic konusmadık ve annesi dün beni aradı. Sana bir teklif yapacağım evlilik sözlesmesi yapacaksın boşanırsak hic bir hak talep etmeyeceğim diye imza atacaksın ve benım oğlum çalışmayacak o oturcak sen işcimizsin calısacaksın tabiki benım oğlum calısmayacak dedi. Sonra nişanlımı aradım annem ne diyorsa o dedi ve o son mesajı oldu suan bitti . Bi yandan çok mutluyum allah kurtardı ama diğer yandan ilk göz agrımdı çok düşkündüm nasıl atlatacağım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?