Sözlendikten sonra ev alıcaz bekleyin dedi erkek tarafı bekledik 3 sene sonunda ev alamıyoruz birlikte oturalım dediler.Kendimizi toparladıktan sonra ev alırız dediler .
ßen istemedim Madem ev alamıcaksınız neden beklettiniz o zaman dedim benim en çok zoruma giden nişanlımın sessiz kalması oldu ..
Sözlendikten sonra ev alıcaz bekleyin dedi erkek tarafı bekledik 3 sene sonunda ev alamıyoruz birlikte oturalım dediler.Kendimizi toparladıktan sonra ev alırız dediler .
ßen istemedim Madem ev alamıcaksınız neden beklettiniz o zaman dedim benim en çok zoruma giden nişanlımın sessiz kalması oldu ..
seyhn cım sonuna kadar haklısın cnm
niye birlikte oturcaksın ki kiraya cıkmayı bari teklif etselerdi
çok ayıp etmişler
senn için de cok üzlüdüm ama
tavrnı koyman çok iyi olmuş
3 sene bekletip de ev alamamışlar cnm seni içlerine aldıktan sonra hiç mi hiç almazlar diye düşünüyorum
ne var birlikte yaşayıp gidiyoruz diye düşünürler
bu sorun nişanlınla halledilmeliydi ev alınamasıydı kiraya çıkılabilirdi
ßende öyle düşündüm bu zamana kadar bekletip ev alamdıysa bundan sonra alamazlar diye düşündüm açıkcası keşke nişandan hemen sonra biz ev alamıyoruz kızım şimdi kirada oturun hem işi uzatmamış oluruz yuvanızı kurduktan sonra ev alırız deselerdi kirada otururdum ama onu yapmadılar ..
ßeni 4 yıl beklettiler nasıl hesap vericekler.
Ev mutluluğunuzda önemli mi..?
Maddi durumları çok iyi de sırf size kötülük olsun diye mi ev almadılar..
Ev alınmadı diye nişan bozulur mu Allah aşkına..
Ben ne ev ne ev eşyası hiçbir maddi şey için kocamdan vazgeçmem.
Dilerim çabuk unutur çok daha mutlu olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?