İçim acıyor, yüreğim yanıyor :(

tabi ki haklısın cnm.elbette zamanla gececek.herşey senin ellerinde.güçlü olman lazım.güçlü olmak zorundasın.çok zor bi durumdur elbette Allah kimseye yaşatmasın..ama elinden gelen birşey yok ne yazıkki

Amin canım Allah kimselere yaşatmasın.

Canımsın sağol iyi dileklerin için .
Düşünmemeye çalışıyorum ama olmuyo bi an aklıma düşüyo işte güçlü olmaya çalışıyorum.

ßuraya yaziyorum siz bir kac güne kadar tekrar barisacaksiniz..
Icime dogdu ve nedense konuyu okudugum zaman kötü birsey hissetmedim.Siz yakin zamanda barisacaksiniz(genede hayirlisi ne ise o olsun)

ßenim pek bi ümidim yok canım :1no2:
Ama yinede herşeyin hayırlısı .

hayırlısı neyse o olur inşallah cnm :) bak ne güzel burda elimizden geldiği kadar yanında olmaya çalışıyoruz yalnız değilsin yani dimi kızlar :)

hayırlısı neyse o olur inşallah cnm :) bak ne güzel burda elimizden geldiği kadar yanında olmaya çalışıyoruz yalnız değilsin yani dimi kızlar :)

Canım benim çok sağol yüzümde ufakta olsa tebessüm oluştu .
Allah razı olsun hepinizden a.s.:enbuyukkk:

hayirlisi olsun canim, üzülme
daha yaramiz tazeyken baskasinin yaninda gördüm dedin?
baskasimi varmis?
bide bohcalari almaya geldilermi?

Pardon canım görmedim yazdığını.
Evet canım başkası var facede resimlerini gördüm ve ilişkisi var yazmış.
Ve dışardada gördüm ama o beni görmedi.
Yok canım bohçaları almaya gelmediler cenazeleri varmış en kısa zamanda geliceklermiş annemi arayıp söylemiş annesi.

o zaman dahada çabuk toparla kendini.bak o öyle yapmış.neden sadece senin canın yanacakmış ki?

inanmiyorum yaaa
insallah sirf kiskandirmak icin yapiyodur dicem yoksa gercekten s.rfsizmisssssss kötükedihüso

hadi ya baskası mı varmıss üzüldüm cnm takma ya bak bi gün daha bitti gecip gidiyo günlerrrr sen sana lazımsın üzülme sen onu değil o seni kaybetti bak baska birini bulmus 2günde seni haketmiyomus bile...

inanmiyorum yaaa
insallah sirf kiskandirmak icin yapiyodur dicem yoksa gercekten s.rfsizmisssssss kötükedihüso

ßende inanamadım gördüğümde sadece aklıma gelen hayatına başkasını sokmak bu kadar kolay olmamalıydı dedim içimden .

hadi ya baskası mı varmıss üzüldüm cnm takma ya bak bi gün daha bitti gecip gidiyo günlerrrr sen sana lazımsın üzülme sen onu değil o seni kaybetti bak baska birini bulmus 2günde seni haketmiyomus bile...

Haketseydi yanımda olurdu diyorum hep .

ßende inanamadım gördüğümde sadece aklıma gelen hayatına başkasını sokmak bu kadar kolay olmamalıydı dedim içimden .

Haketseydi yanımda olurdu diyorum hep .

bencede çok haklısın cnm.insan bazı şeylerin değerini kaybettikten sonra anlıyor.oda anlar ama iş işten geçmiş olur.hayırlısını dile ve dua et tatlım. :)

onlar neden bu kdr duygusuz olabiliyolar nasıl hazır oluyolar 4yıllık bi ilşikini ardından baska bi kişiye sevgilim canım seni seviyrm gibi seyler diyebilmeye ya gercekten çok ilginç bu erkekler bi de ona sormak isterdim ne düsünyo bu kdr cabuk değişebildiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…