tabi ki haklısın cnm.elbette zamanla gececek.herşey senin ellerinde.güçlü olman lazım.güçlü olmak zorundasın.çok zor bi durumdur elbette Allah kimseye yaşatmasın..ama elinden gelen birşey yok ne yazıkki
ALLAH sabır versin canım zor birdurum.dikkatini cekecek ugraslar bul kendine fazla takma kafana düsünmemeye calıs.degecek bi insan olsaydı suan sana bunları yasatmzdı.en basınnda bozulması blkide iidr evlendkte sonra daha zor olurdu.dikkat et kndinedüsnme fzlaa
ßuraya yaziyorum siz bir kac güne kadar tekrar barisacaksiniz..
Icime dogdu ve nedense konuyu okudugum zaman kötü birsey hissetmedim.Siz yakin zamanda barisacaksiniz(genede hayirlisi ne ise o olsun)
hayırlısı neyse o olur inşallah cnm :) bak ne güzel burda elimizden geldiği kadar yanında olmaya çalışıyoruz yalnız değilsin yani dimi kızlar :)
Canım benim çok sağol yüzümde ufakta olsa tebessüm oluştu .
Allah razı olsun hepinizden a.s.:enbuyukkk:
cnm biriyle mi gördün onu öyle anladım snki
Evet canım gördüm ama o beni görmedi .
hayirlisi olsun canim, üzülme
daha yaramiz tazeyken baskasinin yaninda gördüm dedin?
baskasimi varmis?
bide bohcalari almaya geldilermi?
Pardon canım görmedim yazdığını.
Evet canım başkası var facede resimlerini gördüm ve ilişkisi var yazmış.
Ve dışardada gördüm ama o beni görmedi.
Yok canım bohçaları almaya gelmediler cenazeleri varmış en kısa zamanda geliceklermiş annemi arayıp söylemiş annesi.
inanmiyorum yaaa
insallah sirf kiskandirmak icin yapiyodur dicem yoksa gercekten s.rfsizmisssssss kötükedihüso
inanmiyorum yaaa
insallah sirf kiskandirmak icin yapiyodur dicem yoksa gercekten s.rfsizmisssssss kötükedihüso
hadi ya baskası mı varmıss üzüldüm cnm takma ya bak bi gün daha bitti gecip gidiyo günlerrrr sen sana lazımsın üzülme sen onu değil o seni kaybetti bak baska birini bulmus 2günde seni haketmiyomus bile...
katılıyorum bacımvereliniortak
ßende inanamadım gördüğümde sadece aklıma gelen hayatına başkasını sokmak bu kadar kolay olmamalıydı dedim içimden .
Haketseydi yanımda olurdu diyorum hep .
bu erkekler niye böyle yaaaaaa
biz 2 günde baskasinin bulsak adimiz neye cikar amaaaaaaaa
Evet biz yapsak nolurdu kimbilir.kafamçokkarıştı
Neden bu kadar duygusuz , ruhsuz bunlar :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?