ßilemiyorum ne düşündüler ..
ßana değer verdiğini düşünseydim emin ol bende asla vazgeçmezdim canım benim .
Hiç üzülmeyin bile bu duruma herşeyde bir hayır vardır bu kadar sessiz kaldığına göre ailesine söz söyleyememiş tabi.
Bir an önce yaşanan olayları unutup geleceğe bakın ve çok mutlu olun .
Maddi olanakları iyi mi yani.?
Buna rağmen kandırdılar mı sizi..
Almayıversinler çoğumuz kiradayız yani,birşey olmuyor,aşktan mühim değil
Siz mi bozdunuz nişanı,özür dilerim ben bir türlü tam anlayamadım konuyu.
çok yerinde bi karar vermişsin canım..çok ayıp yaptıkları şey ..
Maddi olanakları evet iyi .
Ev alın diye zorlamadık canım sözlendikten sonra ev alıcaz sonra düğün yapıcaz dediler 3 yıl bekledik ev alamıyoruz dediler.Keşke daha önceden söyleseydiler bekletmeseydiler tabiki kirada otururdum ..
Evet nişanı biz bolduk canım
ßu gece çok duygusalım.
Öfkeliyim .
Kırgınım.
Kızgınım .
Daha yaramız tazeyken onu başkasının yanında görmek çok kötü oldu ama boşluğa düşmicem güçlü olucam o beni haketseydi şu anda yanımda olurdu diyerek geçicek bu günler.
Yıllarca gözüm kapalı beklemek tek suçum oldu .
Ama nerden bilebilirdim böyle olacağını .
Alışacağım,Unutacağım tabiki..
Hayat bu işte her gün yeni bir tecrübe ediniyoruzz.
Hakkımda hayırlısı olsun..
cnm neden sıkıldın sen böyle???? :teselli:
Canım benim ilk sayfaları okursan anlarsın .:çok üzgünüm:
cnm pardon ben sadece son yazdığını okumuştum.anladım konuyu şimdi.çok zor bi durum olsa gerek.uzun süren bi ilişki yaşamışsınız.ama kader kısmet işte olmayınca olmuyo yani...şuan sana üzülme ağlama diyemem.çünkü bunlar senin için bi anlam ifade etmez biliyorum.sadece tek söyleyebileceğim bişey var ''zaman'' herşeyin ilacı.elbette kapanması zor bi yara.mutlaka iz bırakır.ama insan her zaman istediği gibi bi yaşam süremiyo.evlendikten sonra böyle bi ayrılık olsa eminim çok daha zor bi durum olurdu.düşünsene çocuğu olup ayrılanlar var.sakın beni yanlış anlama.durumunun basitliğinden söz etmiyorum asla ve asla böyle bişey aklına gelmesin.elbette zor bir durum.fakat bu söylediklerimi düşünerek kendini motive etmekten başka yapacak birşeyin yok cnm :teselli:
Çok teşekkür ederim canım yok yanlış anlamaıyorum merak etme.
Zamanla herşey geçicek biliyorum güçlü olmaya çalışıyorum herşey yoluna girecek ama işte o zaman içerisinde çok güçlü olmak gerek .
ßuraya yaziyorum siz bir kac güne kadar tekrar barisacaksiniz..
Icime dogdu ve nedense konuyu okudugum zaman kötü birsey hissetmedim.Siz yakin zamanda barisacaksiniz(genede hayirlisi ne ise o olsun)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?