- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
Seninle birlikte olana kadar o kadar yolu tepmis. Sana ilgili davranmis. Iliskilerin baslangici hep boyledir, onemli olan onu surdurebilmektir. Seninle beraber olduktan sonra oturmus oyun oynamis, seni yalniz sap gibi birakmis, bir de sana kirilacagin seyler soylemis sakayla karisik. Yani artik seninle isi bitmis gibi davranmis. Eger duygusal birsey hissetseydi seni kaybetmemek icin ugrasirdi. Oysa seni kiracak seyler soylemis. Demek ki amaci sexmis. Bu kisiyle devam etmenin bir anlami var mi? Ben olsam yazdiklarina cevap vermem. Cunku artik sadece ohtiyaci oldugunda gelecek. Bitti demek bile bu insannicin fazla. Bu kisiye verilecek en guzel cevap bitti bile deneden bitirmek, yazmamak, aramamak, sormamak, hayatindan cikarmak... karaktersisizin tekiymis. Karakterli insanla konusulur, aciklama beklenir. Bu insan icin artik bir saniyeni bile harcaman fazla. Karakterini belli etmis. Hicbir sey demeden cikar hayatindan yoluna bak.
Evet, kırılacak şeyler söylemek yerine kibarca centilmence şeyler yapıp yaşanmış güzel bir günü sonlandırabilirdik.
Dediğiniz çok mantıklı, demek ki sadece Türklerde yok bu olay, ben bugün bunu öğrenmiş oldum.