Bir erkek düşünün ki face'te eski sevgilisinin profiline ve fotolarına bakıyor. Üstelik face'e sadece oyun oynamaya girdiğini söylediği halde. Siz onu yakalayınca da eski sevgilisinden nefret ettiğini söylüyor. Profilinde onun çektiği fotoyu kullandığı için sinirlenip baktığını söylüyor.
Ne yapayım ben bu durumda... Nerede teselli bulayım... O kadar kötüyüm ki.
Hem eski sevgiliden nefret etmek nedir... Nefret de bir duygu değil midir... Nefret etmek de birine birşey beslemek değil midir... İçim acıyor. Sadece içim açıyor.
(Ayrıca bunu yazmam sakıncalı olur mu bilmiyorum ama face'ten de nefret ediyorum. Kim bilir kaç ilişki söndürdü, benim gibi kaç kişiyi üzdü...)
En yakın örnek ben..Benim ilişkimi mahvetti geçti..Canım bunda şu önemli o kız uzun süreli bi ilişkisimiymiş takıntılı kalmış olabilirde açıkçası yoksa hiiçç aklına glmese nedden baksın:44:
Canım ben de nefret ediyorum malum siteden. Benim şahsi hesabım yok ama aşkımın var ve bazı zamanlar o kadar çok canım yanıyor ki... Bazen belli ediyorum bazen susuyorum... Ama çok nefret ediyorum o siteden
büyütülecek bişey değil o zaman. illa unutmadığı için bakmaz ki insan merak etmiş bakmıştır ne olacak ki. hiç kendini üzmemelisin.Canım uzun süreli bile değil ki. Ta 2 yıl önce 2-3 ay çıkmışlar.
Canım uzun süreli bile değil ki. Ta 2 yıl önce 2-3 ay çıkmışlar.
Canım uzun süreli bile değil ki. Ta 2 yıl önce 2-3 ay çıkmışlar.
Bir erkek düşünün ki face'te eski sevgilisinin profiline ve fotolarına bakıyor. Üstelik face'e sadece oyun oynamaya girdiğini söylediği halde. Siz onu yakalayınca da eski sevgilisinden nefret ettiğini söylüyor. Profilinde onun çektiği fotoyu kullandığı için sinirlenip baktığını söylüyor.
Ne yapayım ben bu durumda... Nerede teselli bulayım... O kadar kötüyüm ki.
Hem eski sevgiliden nefret etmek nedir... Nefret de bir duygu değil midir... Nefret etmek de birine birşey beslemek değil midir... İçim acıyor. Sadece içim açıyor.
(Ayrıca bunu yazmam sakıncalı olur mu bilmiyorum ama face'ten de nefret ediyorum. Kim bilir kaç ilişki söndürdü, benim gibi kaç kişiyi üzdü...)
ayy nefret ediyorum şu faceden. ilişkisi olan insanların kullanmaması gerekiyor bence. face yüzünden bizde çok çektik erkek arkadaşımla başımıza gelmeyen kalmadı. 2 yıl oluyor kapatalı çok rahatız kapatın sizde en yakın zamanda bence
bencede merak ettigi icin bakmis olabilir
ama benim anlamadigim "nefret ediyorum ondan" demesi
normalde hic umursamamasi lazim
tamam belki kiz ona aci cektirmis ama sevgilin seninleyse demekki o kizi unuttu ve dolayisiyla yaptiklarinida unuttu
ama hala nefret etmesi tuhaf :26:
ama bu taraftanda bakmak lazim, belki kendini yanlis ifade etmis olabilir
cunku o kizla iliski o kadar kisa surduyse o nefreti bu kadar uzun sure nasil tutsun icinde
tutmasi icin coook buyuk bi ask yasamis olmasi lazim
ama o kadar buyuk bi ask mi yasamiski 2 aydaki nefreti bu kadar uzun surmus?
peki ondan nefret ediyorum dediginde sen ne dedin?
bence kendini yanlis ifade etmis, yanlis kelimeyi kullanmis
adam gibi kullandıktan sona hiç bi şey olmaz... bekarkende kullandım nısanlıykende kullandım evlendım hala kullanıyorum... + twitter
canım sadece faceden mi nefret ediyosun adamın içinde kaldıysa heryerde onu bulur ve haber alırdı
ama hepimizde kaybettiklerimiz veya bizi kaybedenlerin neler yaptığı merakı vardır ve gerçekten merak edip bakmışta olabilir biz evliyken kullanıyoruz ve sorun yaşamıyoruz hatta dalga geçebiliyoruz ama ne evli arkadaşlarım da neler anlatıyor yani kişide biter faceyi kullanma amacı sen arkadaşını biraz izle sana davranışından ne düşündüğünü niyetini anlarsın ve sonu ayrılık olursada ne faceyi nede okızı suçlama
ayy nefret ediyorum şu faceden. ilişkisi olan insanların kullanmaması gerekiyor bence. face yüzünden bizde çok çektik erkek arkadaşımla başımıza gelmeyen kalmadı. 2 yıl oluyor kapatalı çok rahatız kapatın sizde en yakın zamanda bence
Bu ifade için yazılan yorumlara şaşıp kaldım doğrusu.
İsterse 5 yıl geçmiş olsun aradan, onunla yaşamak istediği şeyleri yaşayamamışsa zamanında, bu onun içinde kalmıştır ve unutamamıştır doğal olarak.
Bazen olur böyle, birine takarsın kafayı bir daha çıkmaz aklın ondan.
Bu yüzden kaç yıl önce ve ne kadar süre çıktığının bir önemi yok.
5 günlük bir beraberlik de olabilir, 5 aylık da, farkeden bir şey yok.
Değişik şeyler hissettirmiş ki kız aklında yer edebiliyor hala.
Benim de bu cins bir sevgilim olmuştu çünkü.
Çok kısa bir ilişkimiz oldu ama yaklaşık 2 yıl sonra bana yine aşk itiraflarında bulundu bir sevgilisi varken üstelik.
Çünkü benimle yaşamak istediği şeyler varmış, gözüm açık gider dedi hatta o istediklerimi seninle yapamazsam.
Böyle işte. Biraz fikir vermiştir sana.
Ben senin yerinde olsam biraz uzaklaşırdım sevgilimden, bakalım bu süreçte beni özleyecek mi ya da aksine soğuyacak mı, beklerdim, zaman tanırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?