Kıyamam sana canım facebooktan bende nefret ediyorum bana bir zaararı olmadı ama cevremdeki birçok kişinin ilişkisi bitti facebok yüzündennn
Sağol canım içten yazın için.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kıyamam sana canım facebooktan bende nefret ediyorum bana bir zaararı olmadı ama cevremdeki birçok kişinin ilişkisi bitti facebok yüzündennn
tatlım hayatta hiçbirşey mutluluğunu bozacak ve sana zarar verecek şekilde olmamalı.yani olaylara müsade ettiğimiz kadar yıpranırız.bende sevdiğimi çok kıskanırım alınırım üzülürüm ama güvenmediğini belli etme,tepki ver tabi ama aşırı olmasın.karşılıklı güven ve sevgiyle herşey aşılır.benim sevgilimde face açmıştı birkaç yıl ben hiç açmadım kendime.konu açıldıkça kapatıcam dedi.bende üstelemedim kapatmadı tabi.bigün inat bu inat tam öfkelenmişken gittim face açtım kendimededim senmisin beni dinlemeyen uyutan al sana face
bazen müdahele edio kim o yorum yaptığın kim eklediğin ..sorun olsada aşkını ilan edebilyo duvarından bana.bu da cesaret ister tabi.
sende çok üzme kendini yani canım.
Bir erkek düşünün ki face'te eski sevgilisinin profiline ve fotolarına bakıyor. Üstelik face'e sadece oyun oynamaya girdiğini söylediği halde. Siz onu yakalayınca da eski sevgilisinden nefret ettiğini söylüyor. Profilinde onun çektiği fotoyu kullandığı için sinirlenip baktığını söylüyor.
Ne yapayım ben bu durumda... Nerede teselli bulayım... O kadar kötüyüm ki.
Hem eski sevgiliden nefret etmek nedir... Nefret de bir duygu değil midir... Nefret etmek de birine birşey beslemek değil midir... İçim acıyor. Sadece içim açıyor.
(Ayrıca bunu yazmam sakıncalı olur mu bilmiyorum ama face'ten de nefret ediyorum. Kim bilir kaç ilişki söndürdü, benim gibi kaç kişiyi üzdü...)
cnm bbu besbelli bişi unutamamıs eski sevgilisini ve senn için acıyr seni cook ii anlıyorm hem seni hem onu cepte istiyor snn yasadklarn belkide daha ğırını ben yasadım busfr faceden onn resmlerne bakan o değil bendim cnkü ne buluyodu onda neden unutammsdı?bnlar bynmdeydi inanki evlendim suanda ama hala unutamıyorm sanki gun gelecek ona döncek gibi gelior evllikden hiçbr pişmanlğııım
yok tek pişmanlğım neden affettim yılllrdır benmde içim acıyor sende bu duruma dusme besbelli herey acık daha fazla surdurrsen 10 yılda gecse için acıcak..
bnmki telefon numarasını silemezdi msjları silemezdi kıyamazdı neden silmiosn dedğmde aynı sebep ondan nefret ediorm karsıma verseler silahı alnınna dayar gözümü kırpmadan vuruum diyordu..ama yaalan inanma cnm yalan!
son durumu da yazayım. erkek arkadaşım akşamdan beri özür diledi bu durum için. bir defalık birşeydi. ben seni utandıracak bişey yapmadım dedi. benim fotoşop yaptığım fotolarını kullanmasına çok sinirlendim o yüzden baktım fotolarına dedi. ama aklım çok karışık. sonuçta ben eski sevgilimi benim aldığım ya da yaptığım birşeyi kullanırken görsem umursamam bile.
öyle bir konuşuyor ki nefret ediyorum ondan diyor. bu kız zaten aile dostlarının kızıymış. ama 2 sene önce 2-3 ay çıkmışlar. kızın mesela başına ailevi kötü bişey gelmiş geçen ay. annesi anlatmış buna kızın başına bu bu gelmiş die. bana da anlattı erkek arkadaşım. benden gizlemek istememiş böyle bir haber aldığını. anlatırken iyi olmuş hiç üzülmedim falan diye anlattı. mesela çok şaşırdım buna.
Tamam açıklaması varda önemli olan senin kafan rahat mı tatlım tatmin oldun mu bu cevapla?
olmadımçünkü kız hangi fotoyu kullanırsa kullansın niye umursuyor ki... bunu çözemiyorum.
olmadımçünkü kız hangi fotoyu kullanırsa kullansın niye umursuyor ki... bunu çözemiyorum.
tatlım ne dcekdi uzuldum cok mu dcekdi..sen bilrsn cnm ben brsey demiorm yadasklarm aklma geldi..
biz cıkarken bunun babası olmus aynı senn ki giibi bana gelip söledi ve iyi olmus dedi tıpkısnn aynısı snra bi gun gelir arkadası hadii gecmiş olsuna basın saolsuna gidelim der..
bi bakmıssn yok!
ya canım üzüldüm dese bu kadar garipsemezdim. senin yaşadıkların da çok acı gerçekten. benimki hafif kalıyor senin durumunun yanında.madem unutamadın eski sevgilini, niye başka bir kadının günahını alırsın. bazı erkeklere çok kızıyorum.
doğruları duymak istiyosun dimi sadece??
aynen öyle canım. doğruları duymak istiyorum.
Tatlımm şuan bir ilşkm var ve onu cok seviyorum yani suana kadar birlkte oldugum erkeklern arasında en özeli en değerlisi o bende eski sevg. ve nefret ettklerme arasıra bakıorum ama onlara bakmam onları hala unutamadıgımdan falan değil merak ediorum işte aslında o kadarda üzülecek durum yok sonucta seni gerçekten sevmese neden yanında olsun ki gider onunla olur
bestecim ben cıktım iyi geceler..
sadce sana yasamıs biri olark söylemek gereği duydum canını sıktysam kusra bakma ama sölemesem belkide canın daha cok sııkılcakdı..
ya unut o sekilde devam et bence hiç gereği yok ama
yada asla doğruları söylmeycni düşn o sekilde devam et yada etme sen bilrsn cnm beni
hoscakal gelcem arada takip edcem durmları yaz tatlım bbye