içim acıyor :((

mervemsi

ALLAHIM BİTMESİN BU RÜYA
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
177
2
46
35
Hatay
hayırlı akşamlar arkadaşlar yazsam mı yazmasam mı çok düşündüm ama kimse yok anlatabileceğim az önce eşime 2.5 yıldır evliyim ilk kez geçirdiğim çocukluğu anlatıp ağladım adam acıyor şu an resmen bana elim ayağım titriyor çok kötü bi çocukluk geçirdik ablamla beraber evlendim ohh kurtuldum dedim hala hayaytıma müdahele ediyorlar hala herşeyime karışıyorlar boşansam Allah muhafaza bi tekmede onlar atar inanın abartmıyorum anlatsam cidden inanmazsınız yaşadıklarımı yıllarca kabus gördüm son zamanlarda gene ortaya çıkıyor yaşadıklarım evlenince yeni bi sayfa açarım dedim ama olmazmış annem hiç değişmemiş hep aynı annem hep aynı küçük kızıma acıyorum ağlarken öyle bir bakıyor ki bana biliyorum bunu onun yanında yapmamam gerek ama gözyaşlarıma hakim olamıyorum

insan kimseye güvenmemeli mi yaa bu nasıl bir annelik bende anneym kızımı öpmeye kıyamıyorum annnem bizi hergün bi bahane bulur babama dövdürürdü gece yarısı bizi sokakta bırakır eve almazdı şimdi evlendm gene karışıyorlar eşim bişey yapmak istiyor engel oluyorlar araba alacaktık aldırmadılar biz size bulucaz diye bizi milyarlarca masrafa soktular dedk bize çok bu daha ucuz olsun bu iyidir bunu alıcam size parayı gönderin dedi eşim dedi tmm gönderdik dedik bak servise götürün masrafları karşılıycaz biz yok götürmemişler karşıdan iyi görünüyormuşta sonra on gün sanra arıyorlar sizin araba pert çıktı ama üzülmeyn sordum 4-5 bin aşağısına satarsanız alıcı bulurmuşsunuz bide diyor kimseye demeyin aman prestijim sarsılmasın diye yaa eşim gene ses etmedi hayırlısı olsun dedi geçti bu sefer kardeşim geldi yanımda kaldı gelirken biletini biz aldık 2 ay kaldı dönerken dedim onlar alsınlar sıkışığız bu ay almışlar ama iki gün benimle konuşmadı yaa öyle gücüme gidiyor ki bide ablama demiş iyice paragöz oldu diye anlamıyorum ben nerde yanlış yaptık yaa :14:

herkesin bir derdii war şöyle bi bakıyorumda sayfalara herkes isyanları oynuyo nediiymki allah sabır wersin hepimize....dört dörtlük yaşayan warmıdır acaba çok merak ediyorum...allahın işi işte kaşığıyla werip kulpuyla göz oyduruyo yinede hayırlısı...ewlenmişsinde kurtulamamışsın be cnm yinede kocana pek anlatma allah göstermesin ilerde başına kalkabilir bütün bunları

2.5 sene boyunca sustum artık tek güvencem dayanağım o anlattım ağladım çünkü dayanamadım her Allahın günü geliyor üstüme annem yıllarca utandım kimselere anlatamadım hala sözlü şüddeti devam ediyor beğendiğim gelinliği dahi giydirmedi beğendiğim mobilyaları aldırmadı düşünebiliyo musunz çok masraflı şeyleri alırsam yatak odasını almak onlara kalacakmış düşünceye bakın beni okula göndermediler liseye ablam götürüp yazdırdı çalışıyordu sırf bana bişeyler alabilmek için yıllarca yalvardım psikolağa götürün beni diye ama durumları yokmuş çünkü 8 yaşında falakaya yatırıldığımı unutamadığımdan istemiştim yada sırf kamyon istiyorum diye 5 yaşında pazar ortasında dövüldüğümü unutamamamdan dolayı çocukluğum çıkmıyor kafamdan belki kurtulma tabirini şimdi dah iyi anlamışsınızdır bu saydıklarım sadece iki günümdü çocukluğumdan içim acıyor ....

wallahi tüylerim ürperdi bacım yaa çok üzüldüm ;(( nasıl bir anne böyle yapabilir çocuğuna nasıl bir baba kıyar ewladına döwer yaşayan bilir anca ;((

sağol canım valla yıllarca fazlalık gördüm hep suçlu hatalı gördüm kendimi kimselere anlatamadım bişey sustum hep onlar mükemmel aileyi oynadı bense ses etmedm ama taştım artık dedim eşime bari karışmayın ağzına geleni söyliyor bişey dediğimde konuşmaya korkar oldum eşim inanamadı gözleri doldu anlattıklarıma inanamadı baktı öylece çok dolmuşum valla yaa yoksa anne babayı kötüleyecek kötü duruma sokmayı hiç istemem evlenirken bir iğne aldırmadım inanın sırf kızmasınlar söylenmesinler diye çalışım eşime takım elbisesini kendime çeyizlerimi v.s aldım eşime rica ettm yatak odasınıda o aldı normalde kız tarafı alır bizde onu bile sorun etmedi eşim 2.5 senedir bi kez olsub dile getirmedi Allah razı olsun

rabbim kocanı sana bağışlasın inşallah...ailene biraz dişini göstersen belki artık üzülmezsin böyle sana hayırları yok faydaları yok zararları çok en iyisi biraz terslemektir değilmi...tabi senin ailen sen daha iyisini bilirsin cnm ama böyle insanlara ailede denmez yaaa neyse...

amin Allah razı olsn cnm çok haklısın valla canım unutamıyorm defalarca şans verdm her seferinde daahada soğuttular kendilerindn kötü olmayaym dedm ama artık bıktm çok uzaktaym onlardan bayramda gideceğz memlekete ama içim sıkılıyor gitmek istemiyorm hep kullandılar beni anlayamadım öyle salak hissediyorumki kendimi anlatamam kimsem yokmuş gibi sanki şu anda nefesm daralıyor artık şans vermem her seferinde daha büyük yara açıyorlar beni gidip ablama çekiştiriyomuş benide arayıp ablamı çekiştiriyo yaa aklım almıyo bazen öyle komik geliyoki

Tamam da sana çocukluğunda bunları yaşatan kadının hala neden sözünü dinliyorsunuz sen ve eşin ben de onu anlamadım ne demek bize araba aldırtmadı ondan izin mi alıyorsunuz ki?

evet öz annem bunları yapıyor araba mevzusuna geincede 2.5 senedr eşime ailemin yaptıklarından hiç bahsetmedm kötü bilmesn arkamda bi ailem olduğunu bilsin (sansın) istedm o yüzden eşim ailemin sözünü dinlemeyi uygun gördü bende bişey diyemedm haliyle yoksa icazet almadık elbette ama babama güvendi eşim babam biliyor yapar gibisinden zaten daha bugün anlattım dayanamadım artık verici olursam iiyi oluyorum vermediğin zaman resmen vatan haini ilan ediyor beni

annen baban da olsa sen bu insanlardan uzak dur canım bayramdan bayrama git görüş.çok vicdansızlarmış evliliğine yuvana karıştırma onları:50:

yazdıkların cok acı ve uzucu...
bundan sonra aılenı hayatına karıstırmamaktan baska caren yok gıbı tatlım,
zaten uzaktalarmıs fazla takma

sağolun arkdaşlar moralim bugün biraz daha iyi söyledikleriniz beni mutlu etti yıllarca hep suçlu ablamla biz sanardım anladımki değilmişiz şimdi içimden anne baba demek gelmiyor inanın çok zor ve annem insanlar arasında ben mükemmel bir anneyim kızlarıma arkadaş oldum diye övünür ki ses etmediğimiz mazlum olduğumuz için herkes inanmış dün eşim şok yaşadı inanamadı sadece unutmak isiyorum onun için uzakları istedim hep ama hayatımda onlar olduğu sürece (malum anne baba atsan atılmaz satsan satılmaz) unutamam sanırım ve şu an babasının yada annesinin bağırdığı vurduğu bi çocuk göreym bende ağlarım hemen dayanamam melek onlar hiç bi çocuk şiddeti haketmez nasıl yoğurursan küçükten öyle şekil alır çocuklar. Rabbim herkesin yardımcısı olsun

Şükret ki eşin bu kadar iyi bir insanmış (nazar değmesin) Anne-bana var anne-baba var. Bazıları ne yazık ki bu durumun onlara yüklediği sorumlulukları kaldıramayıp bu şekilde Çocuklarından çıkarıyor. Allah ıslah etsin onları. Ama sende uzak dur onlardan.. Anne baba gibi görme madem sana bu kadar eziyet ediyorlarsa manevi olarak hiç olmasınlar daha iyi bayramdan bayrama gidersin yada çok acil bir şey olursa onun dışında bulaşma benden uzak Allah a yakın olsunlar de çık işin içinden. Ama şimdi bir psikologa gitmeyi düşün derim belki bir faydası olur Kendini daha mutlu hissedersin. Ayrıca kaç yaşına gelmişsin sende eşinde kendi kararlarınızı kendiniz vermelisiniz böyle bir ailen varsa Yarardan çok zarar getirecekleri gün gibi ortada çünkü böyle giderse eşinin canına da bir gün tak eder ve o zaman emin ol ki daha çok üzülürsün..

Şükret ki eşin bu kadar iyi bir insanmış (nazar değmesin) Anne-bana var anne-baba var. Bazıları ne yazık ki bu durumun onlara yüklediği sorumlulukları kaldıramayıp bu şekilde Çocuklarından çıkarıyor. Allah ıslah etsin onları. Ama sende uzak dur onlardan.. Anne baba gibi görme madem sana bu kadar eziyet ediyorlarsa manevi olarak hiç olmasınlar daha iyi bayramdan bayrama gidersin yada çok acil bir şey olursa onun dışında bulaşma benden uzak Allah a yakın olsunlar de çık işin içinden. Ama şimdi bir psikologa gitmeyi düşün derim belki bir faydası olur Kendini daha mutlu hissedersin. Ayrıca kaç yaşına gelmişsin sende eşinde kendi kararlarınızı kendiniz vermelisiniz böyle bir ailen varsa Yarardan çok zarar getirecekleri gün gibi ortada çünkü böyle giderse eşinin canına da bir gün tak eder ve o zaman emin ol ki daha çok üzülürsün..

artık istemiyorum zaten eşime anlatmadan önce bişeyimize karıştırma diye defalarca söyledm ama oda büyüklere saygısızlık edemediğinden sanırım hep karıştırdı peki tamam dedi hep onlara. anlattım kurtuldum eşime artık karıştırmaz inş. insan ailesinden nefret edermi yaa ben ediyorum öyle bişeyki kızıma o kirli elleriyle kalpleriyle dokunmasınlar istiyorum çokta üzülüyorum inanın hiç değşmeyecekler bu anlattıklarım çocukluğumun %10u sadece daha neler varda utanıyorum anlatmaya çok bunaldım sürekli bişey olmamış gibi mesaj atıyor bana annem. cevap vermiyorum içimdenn gelmiyor ağzıma geleni söylemek geliyor bazen ama neye yarar diyip susuyorum gene. aramasın sormasn mesaj atmasın bana istemiyorum ama o bunu anlayamıyor işte

Back
X