• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

içim bir tuaf bu gece buruk kırgın ve cok düşünceli..

pembepante

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2015
709
316
63
iyi aksamlar canım dostlarım görünmez ama herzamn yanımda olan güzel kalplilerim nasılsınız??? ben nasıl oldugumu bilmiyorum içim bu tuaf buruk üzgün kırgın param parca bebeğimi babası hala görmeye gelmedi hiç bilmiyor merakta etmiyor 2 yasına gelicek...bazen diyorum kendi kendime oh ne güzel aramasın sromasın bazende cok üzülüyorum insan hiç mi merak etmez kime benziyor diye canın bir parcası ne yapıyor ne ediyor diye yazık yazık....ama bni korkutan görüş günü bebeğimi 3 saat alıcaklar benden bensiz ne yapar orda ne eder ne yer ne içer ben napıcam dostlarım ne yapıcam :(:(

Bebeğinle ilgili olunca resme bakma ihtiyacı hissettim. Maşallah. Profildeki bebek senin bebeğinse hemen kaldır resmini. Nazara inanırım. Korkarım.

Bebeğinle ilgili olunca resme bakma ihtiyacı hissettim. Maşallah. Profildeki bebek senin bebeğinse hemen kaldır resmini. Nazara inanırım. Korkarım.
yok tatlım benm bebeğim değil düşüncen için cok teşekkr ederim evet bebeklere cok nazar değiyor ya o yuzden bende fotosunu koymuyorum

hamileyken bosanmistin galiba yanlis mi hatirliyorum bilemedim babasi gormeye mi gelcek nihayet insallah gorunce icine.vicdan gelirde babalik gorevlerini yapar bundan sonra

canım benim içini ferah tut.çok temiz kalpli bir kadınsın belli ki.meleğinle hep çooook mutlu ol.Allah daima yardımcınız olsun..

iyi aksamlar canım dostlarım görünmez ama herzamn yanımda olan güzel kalplilerim nasılsınız??? ben nasıl oldugumu bilmiyorum içim bu tuaf buruk üzgün kırgın param parca bebeğimi babası hala görmeye gelmedi hiç bilmiyor merakta etmiyor 2 yasına gelicek...bazen diyorum kendi kendime oh ne güzel aramasın sromasın bazende cok üzülüyorum insan hiç mi merak etmez kime benziyor diye canın bir parcası ne yapıyor ne ediyor diye yazık yazık....ama bni korkutan görüş günü bebeğimi 3 saat alıcaklar benden bensiz ne yapar orda ne eder ne yer ne içer ben napıcam dostlarım ne yapıcam :KK43::KK43:
Alllah sabrını veriyo üç saatte ne var benimkiler 24 saat gidiyor birinci çok zor oluyor çok agliyo her saat insana bi kara yıl gibi geliyo ben hala alışamadım benden alıpta ona götürülmesine insanın içinden sanki bi parca alip götürüyorlar istemiye istemiye mecbur kalıyosun vermiye ve boğazına bir düğüm geliyo senden alip götürürken ama ağlayamıyon güçlü olmak istiyon cocuğunu alan adam beni zayıf görmesin pişman oldu demesin diye arkana döner dönmez giderken bebeğini bırakıp gitmek koyuyor insana. gozunden yaşlar boşaliyo kendiliğinden sen istemesnde ama vermek zorundasın hiç bişey konuşmadan sadece yaşlar anlatıyo acini evladını o insana vermek sanki bi yenilgiymmiş gibi geliyo sanki bizafer kazanmışta öyle gülüyoki karsindaki o seve gine alip görürüyo senden canının parçasını
Tabii çocunu alırken sen guluyon o yaşıyo aynı acıları bu böyle sürüp gidiiyoo

Alllah sabrını veriyo üç saatte ne var benimkiler 24 saat gidiyor birinci çok zor oluyor çok agliyo her saat insana bi kara yıl gibi geliyo ben hala alışamadım benden alıpta ona götürülmesine insanın içinden sanki bi parca alip götürüyorlar istemiye istemiye mecbur kalıyosun vermiye ve boğazına bir düğüm geliyo senden alip götürürken ama ağlayamıyon güçlü olmak istiyon cocuğunu alan adam beni zayıf görmesin pişman oldu demesin diye arkana döner dönmez giderken bebeğini bırakıp gitmek koyuyor insana. gozunden yaşlar boşaliyo kendiliğinden sen istemesnde ama vermek zorundasın hiç bişey konuşmadan sadece yaşlar anlatıyo acini evladını o insana vermek sanki bi yenilgiymmiş gibi geliyo sanki bizafer kazanmışta öyle gülüyoki karsindaki o seve gine alip görürüyo senden canının parçasını
Tabii çocunu alırken sen guluyon o yaşıyo aynı acıları bu böyle sürüp gidiiyoo
işte tamda bunları yasamaktan korkuyorum bebeğim daha küçük cokta yabancı seçiyor hayatında hiç görmediği bir adamla 3 saat nasıl geçiricek ben babasını geçtim hele kayınvalidem bebeğime dokunmasını bile düşünemiyorum

iyi aksamlar canım dostlarım görünmez ama herzamn yanımda olan güzel kalplilerim nasılsınız??? ben nasıl oldugumu bilmiyorum içim bu tuaf buruk üzgün kırgın param parca bebeğimi babası hala görmeye gelmedi hiç bilmiyor merakta etmiyor 2 yasına gelicek...bazen diyorum kendi kendime oh ne güzel aramasın sromasın bazende cok üzülüyorum insan hiç mi merak etmez kime benziyor diye canın bir parcası ne yapıyor ne ediyor diye yazık yazık....ama bni korkutan görüş günü bebeğimi 3 saat alıcaklar benden bensiz ne yapar orda ne eder ne yer ne içer ben napıcam dostlarım ne yapıcam :KK43::KK43:
birden bire göresimi tutmuş

Back
X