İçim bunalıyor daralıyorum yardım!

• Konu Sahibi Konu Sahibi prla
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

prla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2025
29
-54
1
16 ekimde boşanma davam var eşim dava açtı hem suçlu hem güçlü konuşmaya çalışıyorum asla istemiyor yazma bana diyor engellerim seni diyor ama ben hala beni sevdiğini düşünüyorum ama yanaşmıyor çok daralıyorum normal hayatıma devam edemiyorum ne yapmam lazım nasıl düzelcem korkuyorum onsuz olmaktan bi önce ki konum da çok linçlendim

Seni sevdiğini mi düşünüyorsun :KK57:

Seni sevmiyor, hakaret var, kurup kurup kurulma var, şiddet var, yalvarma artik, kendine gel :KK67:

16 ekimde boşanma davam var eşim dava açtı hem suçlu hem güçlü konuşmaya çalışıyorum asla istemiyor yazma bana diyor engellerim seni diyor ama ben hala beni sevdiğini düşünüyorum ama yanaşmıyor çok daralıyorum normal hayatıma devam edemiyorum ne yapmam lazım nasıl düzelcem korkuyorum onsuz olmaktan bi önce ki konum da çok linçlendim
Sevmek bir ilişki ve evlilik yürütmeye yetmiyor ki. Adam istemiyor gayet açık bu. Sevse ne olur sevmese ne olur.

Sindirmek zaman alıyor ama kendinizi Küçültmeyin hiç kimse için.

Sevmek bir ilişki ve evlilik yürütmeye yetmiyor ki. Adam istemiyor gayet açık bu. Sevse ne olur sevmese ne olur.

Sindirmek zaman alıyor ama kendinizi Küçültmeyin hiç kimse için.
Hep iyi şeyler aklıma geliyor anılar fotolar keşke dönse bişey olsa dönse diyorum ama çok inatcı çok kötü cevaplar veriyor mesajla yazma diyorum beni rahatsız etme vs

Seni sevmiyor, hakaret var, kurup kurup kurulma var, şiddet var, yalvarma artik, kendine gel :KK67:
Onca şey yaşandı nasıl bi anda sevmiyor daha 2 ay önce seviyorumlar karımlar konuşuluyordu bi anda nasıl silebilir beni sırf işine gücüme karışıyorum rahat hareket edemiyor diye bu yolu seçti

Merhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyim severek evlendik kıskançlıklar oluyordu ama aşıyorduk sonra şiddette oldu beni sürekli aşagalaması küfürleri herşeyi kabul ettim. İyiyken çok iyi ama en ufak tartışmada etmediği laf kalmıyor aşagalıyor hakaret ediyor el hareketi yapıyor.1 yaşında kızımız var bu arada. Yazları onun işi çeşmede oraya gidiyoruz bu yazda gittik herşey çok iyiydi kızım ananesinde. Son ay saçı beyazlaşmış senin yüzünden göbeği çıkmış senin yüzünden diyip sürekli sataştı kötü davranmaya başladı yine aşahalayıcı sözler beni kovdu bende ailemin yanına geldim 1 ay orda tek kaldı. Döndü döner dönmez boşanma davası açtı ben hala yapamıyorum 1 ay sonra mahkeme var ben sürekli ona mesaj yazıyorum yalvarıyorum resmen dönmüyor bile ne yapmam lazım çıkmazdayım

Ya sen bizimle dalga mı geçmeye geldin buraya?aynen çok seviyo seni. Hee tek kaldı, adam bulmuştur bile başkasını seni yaka paça atmış hem de binbir hakaretle, ne gurursuzsun be. Git tedavi ol

Boşanma sebebiniz ne bilmiyorum. Ama yazma derim kendini düşürme hayatına bak. Sen yazdıkça aradikca kendini bisey sanar.

Ya sen bizimle dalga mı geçmeye geldin buraya?aynen çok seviyo seni. Hee tek kaldı, adam bulmuştur bile başkasını seni yaka paça atmış hem de binbir hakaretle, ne gurursuzsun be. Git tedavi ol
Niye bu kadar acımasızsın zor durumdayım gidiyorum Psikatriye

Niye bu kadar acımasızsın zor durumdayım gidiyorum Psikatriye
Acımasız değilim, kendine gel Allah aşkına ş*rfsizin teki için insan kendini bu hallere düşürür mü? Topla kendini çocuğuna sahip çık

Evet çok haklısın ama toparlayamıyorum işte sürekli aklımda iyi şeyleri düşünüyorum sanki onca kötü şey yokmuş gibi hep düzelecek sandım ama şuna bittiğine inanamıyorum böyle sizler bana cevap verince iyi hissediyorum güç alıyorum

Eklentiler

• IMG_8300.webp
    IMG_8300.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 79
Boşanma sebebiniz ne bilmiyorum. Ama yazma derim kendini düşürme hayatına bak. Sen yazdıkça aradikca kendini bisey sanar.
Merhaba arkadaşlar 3 yıldır evliyim severek evlendik kıskançlıklar oluyordu ama aşıyorduk sonra şiddette oldu beni sürekli aşagalaması küfürleri herşeyi kabul ettim. İyiyken çok iyi ama en ufak tartışmada etmediği laf kalmıyor aşagalıyor hakaret ediyor el hareketi yapıyor.1 yaşında kızımız var bu arada. Yazları onun işi çeşmede oraya gidiyoruz bu yazda gittik herşey çok iyiydi kızım ananesinde. Son ay saçı beyazlaşmış senin yüzünden göbeği çıkmış senin yüzünden diyip sürekli sataştı kötü davranmaya başladı yine aşahalayıcı sözler beni kovdu bende ailemin yanına geldim 1 ay orda tek kaldı. Döndü döner dönmez boşanma davası açtı ben hala yapamıyorum 1 ay sonra mahkeme var ben sürekli ona mesaj yazıyorum yalvarıyorum resmen dönmüyor bile ne yapmam lazım çıkmazdayım

herşeyi anlarımda sizi sevdiğini düşünmenizi anlamıyorum, anlayamıyorum. Lütfen bu yanılgıdan kurtulun sizi sevmiyor ve sevmeyecekte. Siz seviyor olabilirsiniz, boşanmak istemiyor olabilirsiniz ama bu gerçeği değiştirmez. Üüzntülü olmanız normal bir süre acı çekeceksiniz bunlar hayatın gerçeği ama zamanla iyileşeceksiniz. Lütfen kendinize bunu yapmayın.

Back
X