- 4 Eylül 2013
- 249
- 48
- 43
Şuan o kadar kötüyüm ki ağla ağla içim dışına çıktı hiç kimseye diyemiyorum çok yalnızım çokk bi annem var arasam kadın kalpten gider zaten hasta beni bu duruma soktunya daha beterini yasayasın ailem beni sana köle olayım diyemi büyüttü herşeyim kısıtladı giyim saçım başım kabullendim salak gibi o nasıl istiyorsa öyle davrandım aptalım ben ailesi bana etmediğini bırakmadı sustum ne zaman gitsem hep ağlattılar en küçüğü bile hesap sorabiliyor bana bu nasıl bişey yarabbim sesi çıkmadı eşim olacak insanın oda üstüme geliyor şimdi ailesiyle kalmak istemiyorum diye bi dövmediği kaldı gidicem torunları var sevsinler diye ama kalmak istemiyorum dedim sadece ben biryerlerini kırmadan çık git gözüm görmesin seni diyor gözü dönmüş üstüme saldıracaktı battaniyeyi üstüme fırlattı yanında onu buldu çünkü çıktım odadan hem rezil olmamak için hemde içerde meleğim uyuyordu merak etmesin çıkıp gidecem hayatından sonsuza kadar yardım edin aklım başımda değil ilk defa böyle bişey yasadım ellerim titriyor kızım uyanmasın şuan diye dua ediyorum